Skocz do zawartości

Dobrze ubrany mężczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dobrze wykształceni i ubrani topmenedżerowie doprowadzili do upadku jeden z największych PRYWATNYCH banków w Europie - Sal. Oppenheim jr. & Cie. AG & Co. KGaA z tradycją sięgającą 1789 r.? Na zdjęciu  jeden z winnych topmenedżerów, Friedrich Carl Janssen - skojarzenia z diabolicznym Gordonem Gekko przypadkowe? :)

post-202-0-53798500-1369638436_thumb.jpg

Opublikowano

Początek lata, a ja widuję garniturowców w smutnych kolorach jesienno-zimowych, czyli różnych odcieniach szarości i niebieskiego, a nawet granatach. Beż jest niesłusznie passe, bo najlepiej koresponduje z letnią opalenizną. Wiem, wiem jest jeszcze biały, ale akurat ten kolor kojarzy mi się z lodziarzami z dzieciństwa.  :)

post-202-0-39662900-1372448055_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szorty z marynarką w mieście latem wywołują skrajne emocje, więc może lepiej wykorzystać marynarkę klubową (blezer) w połączeniu z białymi spodniami z mankietami lub bez wedle indywidualnych upodobań. Mały quiz: kto występuje na poniższym zdjęciu?

post-202-0-04671000-1375984253_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Edward, książę Windsoru, miał rozliczne sartorialne "odloty", ale zdjęcia w szortach (bermudach) nie znalazłem. Może dlatego, że po abdykacji był gubernatorem Bahamów.  ;) Na uwagę zasługuje również wyklęta na tym forum koszula z krótkimi rękawami. Jak widać na poniższej tablicy książę nie miał oporów w zakładaniu koszul z krótkimi rękawami. :)

post-202-0-48709000-1376036096_thumb.jpg