kamil Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 I tylko nie rozumiem, dlaczego Cameron ma zapięte oba guziki. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Bardzo mi się ten zestaw Willa podoba, majstersztyk zgrania Cytuj
Velahrn Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 rothschild? Trafiony, zatopiony Niestety wraz z pojawieniem się w google'u wyszukiwania obrazem, jakiekolwiek takie zabawy straciły sens . Podaje adres obrazu i wyświetla mi się, że to zdjęcie autorstwa Lisy Larsen "Baron Guy Rothschild, holding his cane, France 1952." Cytuj
Jan Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 rothschild? Trafiony, zatopiony Niestety wraz z pojawieniem się w google'u wyszukiwania obrazem, jakiekolwiek takie zabawy straciły sens . Podaje adres obrazu i wyświetla mi się, że to zdjęcie autorstwa Lisy Larsen "Baron Guy Rothschild, holding his cane, France 1952." Po prostu przyznałeś się do oszukiwania Cytuj
NieMy Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ostatnio oglądałem kilka meczów NBA z udziałem naszego rodzynka i, nomen omen, rzucił mi się w oczy trener Phoenix Suns - Alvin Gentry. Ładnie łączy kolory koszul i dodatków. Cytuj
eye_lip Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Powiedziałbym, że banalnie (krawaty + poszetki). Cytuj
andershep Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 rothschild? http://en.wikipedia.org/wiki/Internatio ... essed_List lista godna polecenia, gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości, że można się ubrać dobrze i tanio rothschild? Trafiony, zatopiony nie szukałem przez gugla. skojarzyłem z innym zdjęciem z pewnej ładnej książki. Guy na wyścigach Longchamp, 1980, jak na znanego koniarza przystało Cytuj
maciato Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Uploaded with ImageShack.us Cytuj
David Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Kto to jest? Nie mam pojęcia, często widzę go na zdjęciach z pitti. Cytuj
Styleman Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Najprawdopodobniej jest to Bruce Pask. Cytuj
constantin Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Mistrz:Czy ten Pan nie jest tylko modelem? Cytuj
R0bert Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Ten pracuje w jest dyrektorem działu mody męskiej w New York Timesie. Cytuj
Fikaczynski Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 zdecydowanie zna się na rzeczy... Cytuj
constantin Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Ten pracuje w jest dyrektorem działu mody męskiej w New York Timesie. Dziękuję Cytuj
pirat Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Ten pracuje w jest dyrektorem działu mody męskiej w New York Timesie. Dziękuję Czy mówimy o tym samym człowieku? https://www.google.pl/search?q=Bruce+Pa ... sga2l4CIDQ Cytuj
constantin Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Ten pracuje w jest dyrektorem działu mody męskiej w New York Timesie. Dziękuję Czy mówimy o tym samym człowieku? https://www.google.pl/search?q=Bruce+Pa ... sga2l4CIDQ Oj to nie ten sam jegomość... Cytuj
eye_lip Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Mam propozycję którą wielokrotnie próbowałem wprowadzić w życie - aby temat ten dotyczył dobrze ubranego konkretnego mężczyzny, nie przypadkowo znalezionych zdjęć, na które jest wiele innych tematów. Cytuj
pirat Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Jestem jak najbardziej za. Można się też odnieść do kryteriów zaproponowanych w 1. poście. Cytuj
Styleman Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Mistrz: A to jest zawodowy model. Model Profile | Aiden Shaw Born 22 February 1966 (age 46) Height : 185 / 6'1 Eyes: Blue/Grey Agencies: Paris / Success Models | Barcelona / Sight Management Studio Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 W tym wątku powinny się znajdować osoby z bogatą historią noszenia klasycznego ubrania ze stylem z najwyższej półki. Można ich nazwać żartobliwie ambasadorami klasycznego, eleganckiego stylu. Inne przykłady będą usuwane, aby nie zaniżać poziomu Od tej pory należy podać w tym temacie minimum imię i nazwisko prezentowanej osoby (lub nick w przypadku przykładów z innych for) plus material bogatszy niz jedno zdjecie, dzieki ktoremu bedzie mozna dana osobe zaprezentowac w szerszym spektrum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi