Skocz do zawartości

Dobrze ubrany mężczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rothschild?

Trafiony, zatopiony :)

Niestety wraz z pojawieniem się w google'u wyszukiwania obrazem, jakiekolwiek takie zabawy straciły sens :(. Podaje adres obrazu i wyświetla mi się, że to zdjęcie autorstwa Lisy Larsen "Baron Guy Rothschild, holding his cane, France 1952."

Opublikowano

rothschild?

Trafiony, zatopiony :)

Niestety wraz z pojawieniem się w google'u wyszukiwania obrazem, jakiekolwiek takie zabawy straciły sens :(. Podaje adres obrazu i wyświetla mi się, że to zdjęcie autorstwa Lisy Larsen "Baron Guy Rothschild, holding his cane, France 1952."

Po prostu przyznałeś się do oszukiwania :lol::twisted:

Opublikowano

Ostatnio oglądałem kilka meczów NBA z udziałem naszego rodzynka i, nomen omen, rzucił mi się w oczy trener Phoenix Suns - Alvin Gentry.

Ładnie łączy kolory koszul i dodatków.

post-1492-13658923866044_thumb.jpg

post-1492-13658923866315_thumb.jpg

post-1492-13658923866596_thumb.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam propozycję którą wielokrotnie próbowałem wprowadzić w życie - aby temat ten dotyczył dobrze ubranego konkretnego mężczyzny, nie przypadkowo znalezionych zdjęć, na które jest wiele innych tematów.

Opublikowano

W tym wątku powinny się znajdować osoby z bogatą historią noszenia klasycznego ubrania ze stylem z najwyższej półki. Można ich nazwać żartobliwie ambasadorami klasycznego, eleganckiego stylu.

Inne przykłady będą usuwane, aby nie zaniżać poziomu

Od tej pory należy podać w tym temacie minimum imię i nazwisko prezentowanej osoby (lub nick w przypadku przykładów z innych for) plus material bogatszy niz jedno zdjecie, dzieki ktoremu bedzie mozna dana osobe zaprezentowac w szerszym spektrum