frankenstein Napisano 4 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2011 Żądło/ The Sting: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 4 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2011 Żądło/ The Sting:Było kilka stron wcześniej (2-ga strona wątku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 4 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2011 coś mi się wydaje, że to było wrzucone, tylko żeby zmienić temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 5 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 Żądło/ The Sting:Było kilka stron wcześniej (2-ga strona wątku). Było, ale bez zdjęć. Dałem zdjęcia poruszony Harry Potterem. W obronie wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 5 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 Polecam powieści Tadeusza Dołęgi-Mostowicza, w których można znaleźć sporo informacji o sposobie ubierania i zachowania się różnych grup społecznych w międzywojniu. Sam TDM uchodził za jednego z najlepiej ubranych mężczyzn w przedwojennej Polsce. EDIT: literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 5 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 W poniższej autobiografii Edwarda księcia Windsoru (1894-1972) znajduje się najwięcej informacji dotyczących jego ubioru. Na internetowym rynku antykwarycznym do kupienia nawet poniżej 10 USD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Obaj mają szpilę w krawacie- a to moja idee fixe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Moja również. W drugim filmiku z Żorżem jest też dobry outfit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 A propos Vabank to chodzi za mną płaszcz komisarza Przygody (z V 2 bo w V 1 był gorszy) lepszego zdjęcia nie znalazłem, choćby z willi pod Zegrzem w Alpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldrothstein Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Francuski Bond czyli OSS-117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Poszetka po prawej stronie? To jakaś nowa moda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Klasa. Nie znałem go. Po niku arnoldrothstein oczekiwałem czegoś z Broadwalk Empire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldrothstein Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 OSS-117 powstał przed Bondem o ile mi wiadomo (chodzi mi o wersje książkową ). Ponoć warte przeczytania . Arnold R. to taka ciekawa postać a kojarzona niestety tylko z Boardwalk Empire . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Też mnie to uderzyło, ale jest logiczne wytłumaczenie. Ta poszetka jest po lewej stronie, a plakat przedstawia lustrzane odbicie agenta. Poszetka po prawej stronie? To jakaś nowa moda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Też mnie to uderzyło, ale jest logiczne wytłumaczenie. Ta poszetka jest po lewej stronie, a plakat przedstawia lustrzane odbicie agenta.Oczywiście, tylko nie widać lustra . Po prostu graficy odwalili fuszerkę, której nikt nie zauważył, bo widocznie nikt z zainteresowanych nie wiedział, co to poszetka i gdzie się ją nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Na drugim zdjęciu nawet nieco podobny do Connery'ego. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 16 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2011 Ze swojej strony mogę polecić wszystkie filmy z Louis'em de Funes'em. A w szczególności "Oscara", "Człowieka z tatuażem", "Panowie dbajcie o żony" i wszystkie z serii "Fantomas..." Na zachętę : "Człowiek z tatuażem" a dla miłośników butów 5 minuta 45 s "Panowie dbajcie o żony" "Fantomas" i piękna bonżurka w "Oskarze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 16 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2011 Catch me if you can. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ander Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Polecam dokument BBC na temat garniturów. Ma 4 odcinki. http://www.youtube.com/user/TheCX827#p/u/3/TdTD0K66f8o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Ander, wielkie dzięki za link. Dokumentów BBC nigdy za wiele. Zaś co do zdjęć z "Złap mnie jeśli potrafisz" - może DiCaprio na plakacie będzie dowodem dla niektórych forumowiczów, że można dobrze wyglądać w koszuli z krótkim rękawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Ander, wielkie dzięki za link. Dokumentów BBC nigdy za wiele. Zaś co do zdjęć z "Złap mnie jeśli potrafisz" - może DiCaprio na plakacie będzie dowodem dla niektórych forumowiczów, że można dobrze wyglądać w koszuli z krótkim rękawem. Przystojny mężczyzna będzie wyglądać dobrze nawet wtedy, gdy założy t-shirt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Dokładnie, poza tym Leonardo specjalizował się w owym czasie w rolach "chłopięcych". W filmie, z którego to jest plakat, gra nastolatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Odniosłem wrażenie, że koszula z krótkim rękawem jest jednoznacznie potępiana na forum, bo jest kojarzona z pracownikami ochrony i stereotypowym polskim weselem. Natomiast ta część garderoby jest elementem amerykańskiej klasyki - od zawsze była w ofercie Gant czy Brooks Brothers (nie tylko dla nastolatków, zresztą z tego co pamiętam, akcja "Złap mnie jeśli potrafisz" toczy się kilka lat i DiCaprio gra tam także już nie nastolatka, ale młodego mężczyznę). Moim zdaniem wpuszczona w spodnie i noszona bez krawata przez mężczyznę o poprawnej budowie ciała może być alternatywą dla koszulki polo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Oceans Eleven, w każdej części można znaleźć ciekawe stylizacje.Szkoda, że nie mogę umieścić więcej zdjęć. Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi