mr.vintage Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 OK, ale wybór głównego zdjęcia do artykułu specjalnie nie pomaga propagowaniu naszego "kodu": Ja nieodpłatnie udostępniłem pani redaktor 8 ładnych zdjęć z mojego archiwum, które pokazywały dobre krawaty z estetycznymi węzłami. Nie zostało wykorzystano żadne z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Wczoraj ukazał się ,,Big Black Book edycja jesień/zima'' magazynu Esquire. W środku artykuły o krawcach, nie tylko warszawskich. Raczej krótkie informacje, ale przynajmniej zebrane w jedną całość. Szkoda, że pominięto niektóre osoby i zamiast nich wsadzono jednosezonowe gwiazdy. A kto jest jednosezonową gwiazdą na rynku krawieckim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 mogę się mylić, bo nie znam i nie korzystałem, ale chociażby niejaki pan rodrigo la garza, którego reklamuje p. Prokop nie ma takiego warsztatu jak pozostałe zakłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Ja nieodpłatnie udostępniłem pani redaktor 8 ładnych zdjęć z mojego archiwum, które pokazywały dobre krawaty z estetycznymi węzłami. Nie zostało wykorzystano żadne z nich. Rozmawiałem z Panią Anna i w Wyborczej jakoś dziwnie to funkcjonuje, że autor ma nikły wpływ na zdjęcia wstawiane do artykułu, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2015 http://zegarkiipasja.pl/info/item/902-wywiad-nie-bede-juz-szkolil-zegarmistrzow-dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/ikona-stylu-ocenia-styl-polakow,183048.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/ikona-stylu-ocenia-styl-polakow,183048.html Gratuluje moim ulubionym zakładom! Pierwszy raz w Polsce i od razu trafił w 10. Jonathan dał popis klasy zarówno własnym wyglądem jak i sporą dawką grzeczności w ocenie naszych ulic. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Tak.... szkoda, że nie ocenił "dziennikarza"... ten dał dopiero popis ignorancji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Tak.... szkoda, że nie ocenił "dziennikarza"... ten dał dopiero popis ignorancji. Ależ ocenił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Ocenił, bardzo pobłażliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 O "być może, najlepszej teczce na naszej planecie" : http://gearpatrol.com/2014/06/18/bole-and-the-study-of-a-7000-briefcase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Oj tam, oj tam, Darek mi taką zrobi za pińcet czy szejset, lepsiejszą nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Nie podoba mi się zbytnio ich design. Ale podoba mi się "free annual servicing". Darek musi o tym pomyśleć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 (edytowane) http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/tak-powinien-wygladac-elegancki-mezczyzna,184143.html elegancki Polak wg. TVN Edytowane 30 Październik 2015 przez mosze linkokorekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Albo strona usunięta, albo źle wkleiłeś linka. Szkoda, bo bym chętnie obejrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Chęci chyba nie były aż tak duże, bo wystarczyłyby tylko dwa kliknięcia, aby ze strony głównej przejść do materiału. http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/tak-powinien-wygladac-elegancki-mezczyzna,184143.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Chęci były rozsądnej wielkości. Dzięki. EDIT: Sześć minut z życia stracone; a wszystko po to, żeby powiedzieć, że okrycie wierzchnie powinno przykrywać marynarkę. BTW: piękne panowie modele mają buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Ta dwurzędówa kończąca się modelowi nad "tyłkiem", wygląda jak damski żakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
molik.pawel Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Czarne buty super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Obstawiam, że to specjalny projekt: "cmentarne sztyblety."A tak na serio:Należy docenić, że media próbują promować dobry, klasyczny styl, ale najczęściej bardzo powierzchownie, po łebkach...Tragicznie wygląda IMO czarny płaszcz z jasno-brązowymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Nawet nie zwróciłem uwagi. No i ten "piękny" garnitur jednorzędowy też jakiś taki sieciówkowy (zestaw z dwurzędówką lepszy, tylko marynarka krótka no i te buty...). Ale jeśli to realny problem, że ludzie zakładają krótkie kurtki do garniturów (jakoś nie zwróciłem uwagi), to dobrze, że o tym powiedzieli. Może choć jedna osoba przestanie. O kolorze butów nikt nie będzie pamiętał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Buty rzeczywiście jakieś takie "kacze", ale mnie odrzucił dopiero węzeł krawata u pierwszego modela. Niby detal, ale przez bliskość twarzy rzecz w wyglądzie u mnie odrzucająca. Natomiast mam pytaie co do drugiego filmu, w którym wystąpił w roli mentora Jan Adamski - czy te spodnie z drugiego filmiku na modelu nie są karykaturalnia wąskie wg Was? Z tą długością spodni to też pan Jan przesadził, ale to wiem, że on lubi nosić lekko przykrótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Drugi materiał jest faktycznie lepszy i ciekawszy. Takie spodnie IMHO pasują komuś o figurze Pana Maślaka, ale ktoś o budowie bliższej standardowi (zwłaszcza w wieku Pana Jana) powinien nosić jednak spodnie szersze, a więc i nieco dłuższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Przepraszam najmocniej za źle wklejony link. Tego pierwszego materiału nawet nie widziałem do końca a bardziej chciałem pokazać ten drugi materiał z Panem Adamskim. Reportaż autorstwa mojej znajomej. Edit - a propos spodni to też nie wiem czy takie 'rurki' jeszcze można nazwać eleganckimi. Na pewno są 'modne'. Próbuję zrozumieć ten fenomen, gdy oglądam zdjęcia Apparel Arts to wysoki stan i szerokie spodnie wyglądają pierwsza klasa, jednak gdy sam coś mierzę wszystko co nie jest 'slim-fit' wydaje się być workowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 swordfishtrombone, spodnie Jana są ciut szersze i odpowiednio długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi