White Haven Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Strzelec ma chyba jakieś słuchawki dokanałowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 http://9gag.com/gag/ayLE05Y 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Dnia 17.10.2016 o 23:17, damiance napisał: poszukaj w necie - może z Twojej branży też coś znajdziesz ... wiem, że młodsza i trudniej będzie A na serio - ktoś kto nie wie, jak taki biznes dealerski współcześnie wygląda w bankach / firmach inwestycyjnych / dużych korpo, nie zrozumie komiczności tego materiału Takie cos jak spekulacja powinno byc prawnie zakazane, gdyż jedynie szkodzi gospodarce i jest całkowitym wypaczeniem genezy i idei kontraktów terminowych itd. Płaci sie ludziom fortuny za cos co nie wnosi kompletnie nic do społeczeństwa i rozwoju. Przepraszam za EOT, ale dla mnie to nie jest śmieszne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 https://www.youtube.com/watch?v=GFcwQdmln0s Polecam anglojęzycznym. Trochę sie rozkręca, ale pod koniec płakałem ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 2 godziny temu, Jamjest napisał: Polecam anglojęzycznym. Trochę sie rozkręca, ale pod koniec płakałem ze śmiechu. Słabe. Obok Łukasza Górskiego nawet nie stało, płacę żądam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LONG STORY SHORT Napisano 22 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2016 Massimo Dutti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 31 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 1 Listopad 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2016 Święta co prawda za 2 miesiące. . . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 1 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2016 Tak jeszcze w temacie. Geniusz zła . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 2 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2016 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 5 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2016 To o nas (tych żonatych): 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 6 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 Dwóch facetów gra w golfa, chcą szybko rozegrać partię, ale przed nimi grają dwie początkujące kobiety, którym bardzo wolno idzie gra. Jeden mówi do drugiego: - Idź do nich i zapytaj się, czy możemy je wyprzedzić? Drugi idzie, dochodzi do połowy, zatrzymuje się i szybko wraca. Pierwszy pyta: - Co się stało? - Słuchaj, ty musisz iść, bo jedna z nich to moja żona, a druga to moja kochanka! Nie mogę się z nimi równocześnie zobaczyć! - Ok, rozumiem, jasne. Pierwszy podszedł do połowy, zatrzymał się i też wraca. Drugi pyta go: - No, co jest? - Jaki ten świat mały! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 Putin, Trump, kto następny? Xi Jinping nie może spać spokojnie, bierzecie z górnej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 11 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2016 Z takich prezydenckich ciekawostek, to w Szanghaju jest klub gejowski o nazwie 'Obama' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagedorn Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Przeca to masażery do wanny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 -Why did the Mushroom get invited to all the parties? -'Coz he's a fungi! ba dum tssss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 27 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2016 To dopiero problem... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Taka obniżka ceny krawata. Widocznie się nie sprzedawał. https://www.hextie.com/collections/ties/products/hex-tie-faraon-titanium-18k-plated-gold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Dobre zadanie na matematykę - o ile procent staniał krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Godzinę temu, mosze napisał: Dobre zadanie na matematykę - o ile procent staniał krawat? Ja myślałem, że to są cymbałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi