White Haven Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Takich ofert jest w sieci sporo - zwykle firmy korzystają z usług studentów i magistrów zatrudnianych na potrzeby danego zlecenia. Znam też niestety kilka osób, które na studiach się czymś takim posiłkowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Zasłyszane: Skazaniec staje przed plutonem egzekucyjnym. Czy masz ostatnie życzenie - pyta dowódca plutonu Tak, mam. Niech strzela Milik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Ulubiony piłkarz Aleksandra Kwaśniewskiego? Kiellini. Viva Italia ale najważniejsze by Finlandia pozostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 28 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 Dnia 27.06.2016 o 22:58, xkoziol napisał: Zainspirowany lekturą tego wątku w ostatnich dniach proponuję zmianę nazwy, coś dedykowanego Strasburgerowi będzie ok. Na pewno nie "Humor" Proponuję "koziołkowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 28 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 Zainspirowany lekturą tego wątku w ostatnich dniach proponuję zmianę nazwy, coś dedykowanego Strasburgerowi będzie ok. Na pewno nie "Humor" Chwilowo mistrzami sucharów są panowie od "Yayowania". Jak tak dalej pójdzie, to szybciutko odbiorą trofeum Strasburgerowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Troche Humor, troche Źródła obuwniczej brzydoty: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=981401175311841&id=431259880325976 Łódzki szewc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 @Jakub Wieczorek, i co Cię tak rozśmieszyło? Bluzgający dzieciak na youtubie? Pisałem już o tym i przypomnę, ale już ostatni raz, jesteśmy na forum poświęconym męskiej elegancji, więc nawet w dziale sala klubowa, temacie humor również obowiązuje pewien poziom zachowania. Poza tym na tym forum nie zajmujemy się polityką. Od tej chwili za przejaw tak rażącego braku kultury i lekceważenia zasad forumowych będę dawał ostrzeżenia! Watek oczyszczony! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 8 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Ogląda się jak Benny Hill, choć jestem w stanie sobie wyobrazić, że wkręcanym nie było do śmiechu ('gruby' żart)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Szczerze też bym wiał A odruch ostatniego facet bardzo sensowny - odrzucić jak najdalej i nurkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 10 Lipiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Przypominam, w dziale humor również trzymamy poziom. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Śniło mi się, że jeden z nowych forumowiczów dostał za przytoczenie żartu ok. 3500 punktów reputacji, a inny (mający ich dotąd ok. 100) za post w innym dziale dostał 130000:-) Pisałem do administratora jak to możliwe żeby za jeden post dostać 130K plusów, skoro na forum jest 9K osób. Ci Koledzy natomiast prosili o pomoc, bo musieli ręcznie usuwać powiadomienia, jedno po drugim:-)) Może przydałby mi się kilkudniowy urlop, czy któryś z Modów mógłby mi dać czasowego bana? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Na tydzień czy dłużej? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Taka sytuacja: byłem w niedzielę w sklepie Osovskiego. Wchodzi Pan Janusz, w koszuli z krótkim rękawem i pyta, czy mają koszule z krótkim rękawem. Ekspedientka wyjaśnia, że Osovski w ogóle nie szyje koszul z krótkim rękawem ale przecież zawsze można podwinąć. Pan Janusz stropił się i powiedział "ale przecież to wiocha". Ledwo się powstrzymałem od śmiechu ale podziwiam kamienną twarz ekspedientki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Ja kolegę w pracy wyedukowałem - koszula z krótkim rękawem => krótkie spodenki => sandałki -> las albo plaża. Nigdy z krawatem lub garniturem. Co do Osovskiego - zadbałbym o edukację. W lesie są ścieżki edukacyjne, w galetrii też można. Ustawiłbym kilka plansz z wyjaśnieniem. Odpowiednie zdjęcia, odrobina manipulacji (Pierce Brosnan w koszuli z podwiniętym rękawem, a obok typ ochroniarza z Oszołoma w koszulce z krótkim rękawem i przykrótkim krawacikiem), praca od podstaw. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. R50 Napisano 13 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Taka sytuacja w jednym z popularnych sklepów odzieżowych: Pani ogląda krawaty, maca i przebiera. W pewnym momencie, powoli, jedną ręką sięga do torebki, trochę ją uchyla. Rozgląda się wokół niespokojnie. Widać zdenerwowanie. Myślę sobie, ale jajca, podpyerdoli kobita krawat za 49 złotych jak bum cyk cyk. Jakież było moje zdziwienie, gdy pani do uchylonej torebki wcale nic nie włożyła, tylko wywlekła z niej kawałeczek swojej - jak mniemać można - sukienki i ukradkiem, w jakieś 2 sekundy, "przymierzyła" ją do krawata. Wnet niepokój zamienił się w radość, gdyż albowiem najwyraźniej krawat przypasował "pod kolor", a zadowolona klientka popędziła do kasy. Jeśli opisana Pani to czyta, to życzę udanego wesela. 1 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Mnie zawsze śmieszy jak widzę parę przeglądającą wieszaki z garniturami lub marynarkami - pan zachowuje bezpieczny dystans (1-1.5 m), pani energicznie grzebie, wyciąga co którąś sztukę, przymierza do pana i jeśli jej pasuje, to mówi: przymierz. No i pan nie ma wyjścia, przymierza. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Jeżeli w sklepach wędkarskich, salonach samochodowych czy ze sprzętem hi-fi faceci idą na pierwszy ogień i twardo obstają przy swoim (nie rozumiejąc i tak wiele z działania nowoczesnych samochodów czy sprzętu hi-fi) to w sklepach z odzieżą, nawet męską, bledną, pocą się i zaczynają jąkać. Wtedy do boju rusza obecna lub przyszła małżonka i wybiera coś brzydko-ekstrawanckiego, za dużego, za małego. Dla faceta, bo sama dla siebie oblukała dziesiątki sklepów, magazynów i for. Wynika to częściowo z zakorzenionego w kobiecej psysze dogmatu, że żadna inna nie może błyszcześć obok mnie samej, jak i mój facet jest tylko dodatkiem do mnie, jak móeiony wcześniej krawat. Smutne, ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Wydaje mi się, że to wynika z ignorancji mężczyzn w stosunku do swojego ubioru i wychodzenia z założenia, że dziewczyna/żona na pewno wie co robi i się zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 @R50 - to i tak jest lepiej niż można by się spodziewać, bo Pani uznała takie dopasowanie za coś wstydliwego; kiedyś wyłożyłaby swoją garderobę na ladę i kazała pokazać pasujące krawaty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 Skoro już się pojawił temat Poke go... http://img.jbzd.pl/2016/07/523ca95a4b9f60aa65c32b5b2b7b8b74.webm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi