saphir.pl Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 Tata! Pożyczałem Twoje buty ... zostawiłem na stole ... Strzał edukacyjny w kolano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Napisano 27 Listopad 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Jej mina pewnie wyglądała tak 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 "Ojej! Patrz, oko się zrobiło w kawie :)" Temu misiu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 - Słuchaj Wania ponoć tam u was w Irkucku - 60 stopni? - e nieee... ledwo -35. - no jak nie - w TV podawali, że -60!- aaaa...to może na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 W pubie siedzi dwóch posłów i popijają drinki. Do lokalu wchodzi długonoga, dobrze "zbudowana" blondynka. Ubrana jest w piękną czarną mini. Panowie na jej widok wyraźnie się ożywiają. Po krótkiej naradzie stwierdzają, iż warto Panią poznać aby zaprosić do stolika. Jeden z Panów podchodzi do Pani i pyta: czy mogę Ci postawić drinka? - Nie przyjmuję drinków od obcych. - Przepraszam, już się przedstawiam. Jestem Staszek, mam 48 lat, jestem posłem na sejm ale jestem uczciwym człowiekiem. To jak mogę Ci postawić drinka? Teraz już nie jestem obcy. Blondynka się zgadza. Staszek dla podtrzymania rozmowy ciągnie. - Ty już wiesz kim jestem i czym się zajmuję. Powiesz coś o sobie? - Mam na imię Anna, skończyłam marketing, mam 30 lat, jestem kurwą ALE jestem dziewicą! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Nie wiem czy słusznie, ale jak to zobaczyłem to od razu pomyślałem o wątku Humor.. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Ja rozumiem, że international company, gonimy target i high english ale "Monaco"? Dlaczego nie można było użyć polskiej nazwy? Smutne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Akurat wg mnie nie jest to odpowiedni dział ale skoro się już tu znalazło: Wg mnie nie ma się co czepiać obcojęzycznej nazwy, to jest biznes, ma sie sprzedawać. Van Thorn btw brzmi o wiele lepiej niż EleganckiPan. To tylko pierwszy z brzegu przykład. Dla jasności - nazwa Monaco mi się osobiście nie podoba. Ale tak na prawdę to chciałem napisac o tym zdjęciu, uważacie, że to zdjęcie jest dobre do reklamy koszuli Monaco (czy jakkolwiek by się nie nazywała ta "superkoszula". Bo ja uważam, że jest słabe, OK może nie słabe, ale średnio-dobre plus nudne do bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 IMO zdjęcie jest słabe, tekst też i całościowo tworzy to taki lekko-żałosny klimat, pewnie dlatego pomyślałem o tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Zgadzam się z eye_lip, też myślałem o tym wątku widząc jak prezes zarządu zachwala swój własny wyrób* jak by był arbitrem elegancji. I jeszcze to zdjęcie. * Co innego gdyby zachwalał dlatego, że włożyli w produkt (nawet mniej udany) wiele wysiłku, krew pot i łzy etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Zdjęcie jest słabe, stylista jest to zwolnienia, a z reklamy powinien zniknąć tekst 'wiem co znaczy dobra koszula' bo zdjęcie zupełnie temu przeczy.Klimatem - producent trumien. Słowem - znalazło się w idealnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Dramatyzmu może dodawać przypuszczenie, że to mogło być jego najlepsze zdjęcie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Pilotować absolutnie, ale warto aby miał pojęcie o lotnictwie jako takim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Zdjęcie jest słabe, stylista jest to zwolnienia, a z reklamy powinien zniknąć tekst 'wiem co znaczy dobra koszula' bo zdjęcie zupełnie temu przeczy. (ciach) Do zwolnienia lub raczej zatrudnienia jest firma PR, która ogarnia m.in. tematy zdjęć, reklam itp. ale co ja tam wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Czytelniku, pozdrawiam z całego serca. Zadałeś mi pytanie po której "kresce" liczymy długość wewnętrzną nogawki...Odpowiadam - jestem zniszczony... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 W sumie nie głupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 W sumie nie głupie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Polecam http://swieta.onet.pl/prezenty/swiateczny-niezbednik-mezczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Polecam http://swieta.onet.pl/prezenty/swiateczny-niezbednik-mezczyzny A co w tym śmiesznego? Poza głupotą o klapach i krawatach wydaje sie, ze przy stanie polskich ulic, to bardzo pożyteczny artykuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Zapomniałeś dodać krótkiej marynarki sięgającej do bioder oraz obowiazujących kolorach skarpet. Podsumowując te "rady" humor jest dobrym miejscem na ten artykuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Czytelniku, pozdrawiam z całego serca. Zadałeś mi pytanie po której "kresce" liczymy długość wewnętrzną nogawki... Odpowiadam - jestem zniszczony... Zniszczyło i mnie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Dwóch pijaczków idzie wzdłuż wieżowca, nagle jeden dostał w głowę zużytą podpaską. Zdjął ją z głowy, patrzy na nią i na zakrwawioną rękę i mówi do kolesia: - patrz niby wata a łeb roz**bała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Jeśli nie widać - otwarcie nowego elitarnego sklepu Conhpol już 17 grudnia 2014! Świętokrzyska, Warszawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Zapraszam do zapoznania się z nową elitarną kolekcją jesień-zima 2014-2015 http://conhpol.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Ostatnie są najbardziej elitarne. Może ogarniemy jakieś zamówienie grupowe? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi