Remy Napisano 21 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2012 Piękne buty. Ale kolor to fatal error ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Co mówi Wam poniższa data? 3 stycznia 1927 pozdr Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Urodziny mistrza? Jeżeli tak to mamy w tym samym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Urodziny mistrza? Jeżeli tak to mamy w tym samym dniu Skalpel, nie wiedziałem, że masz 86 lat jesteś najstarszym użytkownikiem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Chciałbym tego dożyć. Proszę życzyć mistrzowi dużo zdrowia ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 Dzisiaj wreszcie odebrane klasyczne, czarne lotniki na grubej podeszwie. Czyli to co tygrysy lubią najbardziej. Jeżeli chodzi o jakość wykonania to było tylko "łaaał". Jak się okazało, jedną stopę mam od drugiej krótszą i węższą, za to w drugiej zalążek płaskostopia. Tak to jest z tymi rzemieślnikami, że wyprowadzają człowieka ze stanu życia w błogiej nieświadomości. Chociaż jak się okazało, o ile prawy but był idealnie dopasowany, o tyle w lewym trochę pięta latała. Coś tam TJ poprawił na szybko i było lepiej, no ale zobaczymy za miesiąc jak się but rozejdzie. Tutaj zdjęcie obrazujące różnice w szerokości obu butów, na żywo z góry, z perspektywy noszącego, trochę bardziej to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 Mój boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 witaj w klubie Capo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 Czarne lotniki - klasyka. Niech się noszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 Gratulacje! Wyglądają świetnie, najpiękniejszy minimalistyczny but. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Świetne; ja jakoś nie mogę się przekonać do zamówienia czarnych butów - jest tyle pięknych kolorów ale przyjdzie w końcu ten moment - na pewno. W lotnikach jednak bym rozważył rant bez sztupra - lekko wysunięty ale na gładko - moim zdaniem bardziej pasuje do tak minimalistycznego buta jak lotnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 No wlasnie z tymi kolorami to jest tak, ze potem okazuje sie, ze sie nie ma porzadnych, czarnych butow na formalne okazje. Stad i te czarne lotniki Ja wole, jak lotniki maja gruba podeszwe wlasnie ze sztuprem. Balansuje to minimalizm cholewki. Z gladkim to by byly takie kapciuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Świetne, gratuluję. Coś w tych lotnikach jest przyciągającego. Niech się dobrze noszą i służą latami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medyk Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 Trzewiki od pana Januszkiewicza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Świetne; ostatnio właśnie rozważałem coś podobnego na styl Carmniny : Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Imo, to kopyto w tych trzewikach od TJ'a jest malo "sexy" (chyba przez ksztalt noskow) :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Na kolejny wpis będę czekał z wypiekami na twarzy : http://www.wdrugiejskorze.pl/tadeusz-ja ... oksfordow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Dzięki za follow-up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Kolejny blog dodany do subskrypcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Wstyd, że dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 Z kronikarskiego obowiązku: 18 marca 2013 r. Mistrz został uhonorowany kolenym dyplomem - 66 (!!!) lat pracy w zawodzie, licząc od uzyskania dyplomu mistrzowskiego w 1947 r. po trzech latach wojennej praktyki szewskiej. Wiwat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 "Muszę przyznać, że spód buta, a dokładnie kształt i profilowanie glanka zrobiło na mnie wrażenie – Tadeusz Januszkiewicz, skwitował to mniej więcej w takim stylu: „No jak klient tak chce to się zrobi, jest to trudniejsze, ale życzenie jest życzeniem”… Przypominam, że mistrz ma ponad 86 lat i cały czas pracuje, zawsze podkreśla swoje długie doświadczenie zawodowe i wysokie umiejętności – jak widać nie bez powodu." Więcej na wdrugiejskorze.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Śliczne buty! Sam optowałbym za drobniejszym medalionem, gdyż ten w połączeniu z full brogue lekko przytłacza i imo odejmuje trochę butom lekkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Brawa dla Mistrza! But niesamowity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi