Krzysiek_W Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 trudno uwierzyć strasznie przykro... najszczersze kondolencje [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Proszę przyjąć najszczersze kondolencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Bardzo smutna wiadomość.Proszę przyjąć najszczersze kondolencje.R.I.P.[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Najszczersze wyrazy współczucia Pani Kingo. Tak trudno uwierzyć, że Kamil od nas odszedł. Będzie go nam bardzo brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchn63 Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Wielki żal i pustka najszczersze kondolencje składam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Wyrazy szczerego żalu i współczucia. Bardzo przykra wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Bardzo smutna wiadomość. Najszczersze kondolencje [*]. Będzie Kamila tutaj bardzo brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Współczuję. Tak bardzo szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlakeCarrington Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Bardzo mi przykro. Proszę przyjąć moje kondolencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Nadal do mnie nie dociera, bo całkiem niedawno śmialiśmy się ustalając wspólnie optymalne krzywizny nowego modelu ... brak słów. To dzięki takim ludziom, jak Kamil mogę cały czas pracować z przyjemnością i będę mu za to już na zawsze wdzięczny. Pani Kingo wyrazy szczerego współczucia [*]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 19 minut temu, saphir.pl napisał: Nadal do mnie nie dociera, bo całkiem niedawno śmialiśmy się ustalając wspólnie optymalne krzywizny nowego modelu ... brak słów. To dzięki takim ludziom, jak Kamil mogę cały czas pracować z przyjemnością i będę mu za to już na zawsze wdzięczny. Pani Kingo, wyrazy szczerego współczucia [*]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzy01 Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Bardzo przykro mi to słyszeć. Proszę przyjąć moje kondolencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Bardzo przykra wiadomość. Wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Wyrazy współczucia. Będzie Kamila brakować na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Najszczersze wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz85 Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Proszę przyjąć moje kondolencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkol Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 To bardzo przykre. Proszę przyjąć wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Szczere wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekzx Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Proszę przyjąć najszczersze kondolencje.Spoczywaj w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Wyrazy współczucia. [‘] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Proszę przyjąć moje kondolencje. Życzę Pani i Rodzinie wiele siły w te najtrudniejsze dni oraz wiary w lepsze jutro. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 Ogromne wyrazy współczucia. Niech Kamil spoczywa w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 [`] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 Proszę przyjąć moje najszczersze kondolencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi