Misza Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 http://www.harvieandhudson.com/products ... ntry_Check Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMax Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Może podsumujmy bo się troszkę pogubiłem Massimo Dutti sprzedaje to samo co Zara tylko, że gorszej jakości i w mniejszej cenie? Zara to prawie wszędzie poliester. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Pytanie do fanów Massimo, czy rozmiary marynarek tez maja sztywne jak w Zarze? Kazda marynarka z Zary jest tak samo skrojona, trzyma dokładnie te same wymiary. Z tego co przymierzałem to nie, mają ciut inna rozmarówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalm1969 Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Może podsumujmy bo się troszkę pogubiłem Massimo Dutti sprzedaje to samo co Zara tylko, że gorszej jakości i w mniejszej cenie? Zara to prawie wszędzie poliester. Nie uprzedzajmy się. Co drugi produkt I zdarzają się ciekawsze niż przeciętniaki z Massimo. Np. http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... %C4%98DOWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Pytanie do fanów Massimo, czy rozmiary marynarek tez maja sztywne jak w Zarze? Kazda marynarka z Zary jest tak samo skrojona, trzyma dokładnie te same wymiary. Wydaje mi się, że w każdej firmie może być różnica o rozmiar. Ja mam kilka marynarek MD, wszystkie w rozmiarze 50; jedne są idealne, inne jednak nieco (przynajmniej o pół rozmiaru) za duże (za szerokie, za długie itp.). Dopasowanie u krawca nieco zamaskowało różnicę, ale nie do końca. Jedną z marynarek zdecydowałem się sprzedać, bo jest przynajmniej o rozmiar za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jendrusz Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 I po wyprzedaży w Massimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 no to ....byle do czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMax Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Może podsumujmy bo się troszkę pogubiłem Massimo Dutti sprzedaje to samo co Zara tylko, że gorszej jakości i w mniejszej cenie? Zara to prawie wszędzie poliester. Nie uprzedzajmy się. Co drugi produkt I zdarzają się ciekawsze niż przeciętniaki z Massimo. Np. http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... %C4%98DOWA A w podszewce... poliester. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 W Dalvey do 25 marca po wpisaniu kodu DALTROU50 wszystkie spodnie za pół ceny. W ofercie dżinsy raw selvedge oraz five-pockets z twillu w kilku kolorach. Cena po rabacie £34,50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Jakiś link? Bo na stronie nie widzę coś tych spodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Proszsz... http://www.dalvey.com/shop-online/jeans-trousers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcviper Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 w da vinci mają 50% wyprzedaż butów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kot~ Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 T.M.Lewin: z "TMLBLUE" 15% zniżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2013 w P&C (CH Arkadia) widziałem wczoraj jedwabne poszetki - białe z czerwonym i fioletowym obramowaniem (tak ok. 8-10mm) przecenione na 25/29 PLN trzeba ich szukać w okolicach krawatów na dolnych półkach (parter) - są powciskane w półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 Bytom, promocja kolekcji wiosennej do 30% - hasło WIOSNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 troche nie w tym dziale ale rzucili do TK MAXXow (Blue Warszawa) Loake Shomakers i Loake Design po 399 sa w stanie idealnym nieprzymierzane wiec jak ktos ma noge 43-45 to mysle ze okazja. brazowe oxfordy w stylu 747 moze komus to sie przyda... jesli jest cos ciekawego w Centrum to prosze o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 a Bytomiu można było kupić przyzwoite koszule w cenie " - 20 % od ceny na metce " ... wychodziło to po niecałe 80 pln nawert ktoś "pomyślał " ... i wymyślił "promocję " typu 3 koszule w cenie dwóch z tym że te koszule po niecałe 80 pln podrożały najpierw do ok 160 pln - tak więc ( jakby jakiś mózg z Bytomia to czytał ) : można było mieć 3 koszule za 240 a teraz te same 3 koszule za 320 gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirscruffy Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 Z Loake zdaje się, że została już tylko jedna para brązowych oxfordów 44,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 Potwierdzam, ok 18 była jedna bara brązowych loaków rozmiar 44,5 za 400 zł (sam pojechałem tam po czarne oxfordy). Uprzedzam, że podeszwa jest już dość zniszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 Potwierdzam, ok 18 była jedna bara brązowych loaków rozmiar 44,5 za 400 zł (sam pojechałem tam po czarne oxfordy). Uprzedzam, że podeszwa jest już dość zniszczona.Znaczy co? Szwy przetarte? Fleki zdarte? Czy tylko troche ludzi po wykladzinie w sklepie sie w tych butach przeszlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 Pozdzierania podeszwa, na czubku w kilku punktach lekko, na środku podeszwy w jednym dużym punkcie zdecydowanie bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Pozdzierania podeszwa, na czubku w kilku punktach lekko, na środku podeszwy w jednym dużym punkcie zdecydowanie bardziej. to dotyczy nowego , nieużywanego obuwia ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Nieużywanego, przymierzanego natomiast kilkadziesiąt razy i podróżującego zapewne z TKMaxx w UK z kilkoma przystankami w coraz to bardziej budżetowych rejonach UE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Tutaj sie myslisz... Ogladalem wszystkie te Loaki jak tylko przyjechaly i babka je wykladala na polke... Jesli ktos je przymierzal w UK czy innym TK MAxx to wystarczy jedno zairenko pisaku i juz masz ryske na podeszwie... a tam bylo wszystko czysciutko w kazdej z 5 par jakie wystawili. Buty wiec przyjechaly nowe tylko jak widac od razu sie "rozeszly". A ta jedna para... ktos kupil pochodzil i zwrocil po 2 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 BTW Wlasnie mozna kupic ladne loafersy/monki szwajcarskie Bally chyba model Neptuno i podobne... Cena okolo 890 kolory czarny lub czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi