Do_Diabła Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Półroczny raw denim: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brutecki Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Panowie gdzie kupie dzinsy dobrej jakości zapinane na guziki ?? ostatnio zawsze kupowałem w big star ale teraz mają tylko na suwaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okakura Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Dobrej jakości dżins tylko w Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brutecki Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 A coś co możecie polecić co nie straci koloru i nie rozleci się po paru praniach ? ( zapinane na guziki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Edwin. Do kupienia stacjonarnie w butiku Hot Herring w Warszawie lub wysyłkowo np. na Zalando. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Ja przymierzam się do Sartoria Tramarossa (tej marki jeszcze chyba nie było na forum) http://www.tramarossa.com/en w Warszawie w Max & Brands, Żurawia, zaraz przy Pl. 3 Krzyży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Ja od paru lat Jacob Cohen,wybór dżinsu ,zarówno japoński jak i amerykański.Guziki posrebrzane lub w limitowanej kolekcji srebrne,w lecie brak uczulenia.Świetny krój.co jest rzadkością w innych dżinsach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Ja przymierzam się do Sartoria Tramarossa (tej marki jeszcze chyba nie było na forum) http://www.tramarossa.com/en w Warszawie w Max & Brands, Żurawia, zaraz przy Pl. 3 Krzyży Odradzam,nie są warte swojej regularnej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Siemanko. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat marki Nudie Jeans ? Upolowałem dość ciekawe portki na Zalando ale nie wiem jak z jakością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Skandynawska marka. Miałem kiedyś coś od nich i byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturs Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Czy ktoś mógły polecić krawca w wawie, który profesjonalnie skróci dżinsy? Pisząc profesjonalnie mam na myśli odtworzenie oryginalnego szwu (grubszego na lewej stronie). Wytarcie nie ma znaczenia - skracam raw denim. Skrócenie w pierwszym lepszym zakładzie, który zapewniał, że będzie jak w oryginale to porażka - zgodny z oryginałem jest tylko kolor nici. Poza tym szerokość założenia i szew dalekie od oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Ja od paru lat Jacob Cohen,wybór dżinsu ,zarówno japoński jak i amerykański.Guziki posrebrzane lub w limitowanej kolekcji srebrne,w lecie brak uczulenia.Świetny krój.co jest rzadkością w innych dżinsach. Posłuchałem Ciebie Irku, nabyłem i potwierdzam co napisałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptakug Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Gdzie można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał-91 Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Gdzie można nabyć? E. Berg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unsu275 Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Czy przypadkiem nie będą mieli przecen w lipcu na dżinsy J.Cohena!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptakug Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 E. BergDziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Jestem od lat fanem marki Jacob Cohen,nie zdarzyło mi się trafić na przecenę ich wyrobów. Raz trafiłem na dzień rabatów w E.Berg w G Mokotów,20% . We Włoszech gdzie najczesciej kupuje ich produkty rowniez nie trafiałem na przeceny. W Warszawie największy wybór jest w Madison Butique na pl.Bankowym,jest to oficjalny sklep Jacob Cohen w Polsce. Ich produkty są jeszcze w Redford&Grant w Metropolitan , ale bardzo slaby wybór Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Ja rozumiem, że to bardzo indywidualna kwestia, ale jednak nie bardzo mogę uzasadnić wydatek ~1500 zł na robocze spodnie bawełniane, podczas gdy bardzo dobrej jakości japoński raw denim selvedge (Edwin) kosztuje 1/3 tej sumy, a równie dobry Levi's Vintage, każący sobie słono dopłacać za legendę marki, kosztuje 2/3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Ja rozumiem, że to bardzo indywidualna kwestia, ale jednak nie bardzo mogę uzasadnić wydatek ~1500 zł na robocze spodnie bawełniane, podczas gdy bardzo dobrej jakości japoński raw denim selvedge (Edwin) kosztuje 1/3 tej sumy, a równie dobry Levi's Vintage, każący sobie słono dopłacać za legendę marki, kosztuje 2/3. Niczym nie potrafię uzasadnić różnicy w cenie, ale odkąd je noszę widzę różnicę w jakości i wygodzie użytkowania. Są miękkie, lekkie i nie tracą formy. Nie wiem czy to warte tych pieniędzy, to kwestia indywidualna. Równie fajne dżinsy u Zaremby też tyle kosztują, choć nie są tak lekkie i tracą formę pomiędzy praniami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Może kiedyś mimo ceny się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Równie fajne dżinsy u Zaremby też tyle kosztują, choć nie są tak lekkie i tracą formę pomiędzy praniami. Tylko, że dżinsy u Zaremby są bespoke, a bespoke jak wiem rządzi się swoimi zasadami Ja ostatnio nabyłem "nową" wersję 501 Levis'a, z dopiskiem C&T (customized&tapered) i jestm wniebowzięty - zwężana nogawka, średni-wyższy stan, prawie jak wyśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Widziałem raz parę dżinsów JC w tikejmaksie w Warszawie. Nie wiem, czy oni mają różne kroje, ale krój w tej parze wykluczał umięśnione nogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Można kupić spodnie Jacob Cohen w cenie 90-100euro w sklepach outletowych we Włoszech,oczywiście nie wszystkie modele.Samemu kupiłem kilka par w cenie 30euro za parę,trzeba tylko wiedzieć gdzie i mieć troche szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Tutaj raczej mamy zawyżone ceny niezależnie od regionu. Coś ala spodnie dsquared2, których to cen, ani wyglądu nie umiem pojąć… Z drugiej strony, widząc kto je nosi to w sumie nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrula Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Cześć, Poszukuję klasycznych granatowych jeansów, które mógłbym założyć do marynarki i koszulim, brązowych brogsów Chciałbym by byly dopasowene a więc wersja slim fit. Mój wybór padł na Levi's 511. Niestety żaden rozmiar na mnie nie pasuje. 30x32 są za długie 30x30 za krótkie. Czy możecie polecić dobrą alternatywę dla tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi