lubo69 Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 @Beny23, trzeba dokupić jeszcze drugi "słupek" butów, bo coś niski w porównaniu do tego z prawej;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Pytanie być może nietypowe - znacie jakieś pozycje książkowe traktujące o snookerze? Historia, zasady, biografie graczy - będę wdzięczny za każdą wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Człowiek, który wybrał życie w latach 40. Może kogoś tutaj zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 18 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2018 Sprawiłem sobie prezent, choć w sumie to może on sobie mnie telepatycznie wybrał? Zazwyczaj lubię wszystko co inne, więc X-Dog zawitał u mnie w domu 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 18 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2018 Jeden z najładniejszych przypadków heterochromii jakie widziałem. Piękny i hipnotyzujący. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2018 W dniu 18.03.2018 o 09:26, Krzysiek_W napisał: Sprawiłem sobie prezent, choć w sumie to może on sobie mnie telepatycznie wybrał? Zazwyczaj lubię wszystko co inne, więc X-Dog zawitał u mnie w domu Jak się skórzak chowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2018 Teraz, mosze napisał: Jak się skórzak chowa? Czasem go widzę na ogrodzie ma jeszcze lęki przed nami bo poprzedni właściciel robił mu straszną krzywdę, ale na obcych szczeka, solidnie pilnuje (oprócz oczywistych oczywistości, tj wyrywania krzaków, thuj, płotków, kopania dziur, wyrywania kwiatków z klombów, zarzynania złapanych gołębi itd. - ale kot jeszcze żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2018 1 godzinę temu, Krzysiek_W napisał: Czasem go widzę na ogrodzie ma jeszcze lęki przed nami bo poprzedni właściciel robił mu straszną krzywdę, ale na obcych szczeka, solidnie pilnuje (oprócz oczywistych oczywistości, tj wyrywania krzaków, thuj, płotków, kopania dziur, wyrywania kwiatków z klombów, zarzynania złapanych gołębi itd. - ale kot jeszcze żyje Myślę, że ten psiak ma spory potencjał marketingowo-instagramowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 25 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 Tak mnie @Krzysiek_W tu zainspirował. Od wczoraj nie jestem jedynym domownikiem z brodą. Coś takiego mi się dostało, to tu wrzucę, 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 A jednak obłozyny mogą być dość rozwarte już z założenia konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 @michau, niech zgadnę, to Berluti ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 [mention=1544]michau[/mention], niech zgadnę, to Berluti ? Sprawdziłem u źródła. To są bispołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2019 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Pogrzeb-Prochnika-Najstarsza-spolka-ostatecznie-znika-z-GPW-7636136.html?fbclid=IwAR0g0UfMrOE_Z5zpC9-20vflFfU5gSiIY4ZN3F_zotZG2wDlvehVFYNKmLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 5 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 Moje drugie szczęście dziś się urodziło, 2950gramów śmieszki 😊 15 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 @Krzysiek_W gratulacje !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 Dziękuję 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 A to nie jest tak, że pierwsze szczęście urodziło trzecie szczęście?... ...Gratki!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 Gratulacje! Zdecydowałeś już na co wydasz pięć stówek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 Gratulacje @Krzysiek_W !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 2 godziny temu, NieMy napisał: Gratulacje! Zdecydowałeś już na co wydasz pięć stówek? Samochód w ratach po 500 dzieki za gratulacje, ale to moja żona na nie zdecydowanie zasługuje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 I bardzo dobrze, po co masz mieć lżej niż niektórzy z nas (w sumie jak drugie i tak masz lżej, ale zawsze mniej ) Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Dla tych, którzy jeszcze nie mieli okazji, polecam - https://jakajestpolska.pl/ Niezła zabawa i nieoczywiste wyniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 25 minut temu, Koval napisał: Niezła zabawa i nieoczywiste wyniki. Przy "in vitro finansować czy zakazać" wyłączyłem. Logiczną alternatywą do "finansować" jest "nie finansować", a nie zakazać. Wiele opcji było niestety tego typu, choć zabawa całkiem niezła. Byłem w 3 i w 93 percentylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 8 minut temu, xkoziol napisał: Powiedz to aktualnie rządzącym Oni nie wiedzą, że są też od słuchania. Ciekawi mnie to "Idę.. na pole/na dwór", bo często pojawia się w sieci. Na Podlasiu "idę na pole" znaczy idę na zewnątrz do pracy a idę na dwór znaczy wyjść z domu pozostając w obrębie domostwa(ogród, szopa itp.) i jest to logicznie oddzielone i każdy wie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Ciekawy artykuł obrazujący m.in. pojęcie sukcesu kiedyś i dziś. https://www.przegladsportowy.pl/ps-historia/zimowe-wejscia-polskich-himalaistow-35-lat-temu-polacy-weszli-na-manaslu/5cmkv7s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi