roter6 Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 18 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2020 Polecam, świetnie napisane 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 Co prawda jeszcze nie "leży na mojej szafce nocnej" ale już można zamówić na Amazon https://www.amazon.com/Too-Much-Never-Enough-Dangerous/dp/1982141468 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 25 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2020 Ktoś przerabiał https://www.empik.com/wyzwanie-stoika-irvine-william-b,p1246079728,ebooki-i-mp3-p?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwsO_4BRBBEiwAyagRTbmlrpvlFPmrqt2lKwSuzJ7Fibdx5u1AOnMQK5b_yEtun3dN3F-IyBoCQAMQAvD_BwE , warte uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2020 Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 21 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2020 Klasyk 😉 Książka świetnie napisana i bardzo potrzebna, niestety trochę się zestarzała. Większość opisanych marketingowych praktyk jakie stosują korpo w dzisiejszych czasach uchodzi za szczyt kreatywności (mam na myśli "lajfstajlowe" reklamy), a na wyzysk i degradację środowiska przymyka się oko (nie wydaje się, że coronavirus zmieni kurs jaki obrał kapitalizm). Wyczekiwana z nadzieją rewolucja też niestety nie nadeszła. Mimo to warto przeczytać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 22 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2020 Właśnie zaczynam, zapowiada się nieźleSent from my SM-A750FN using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 30 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2020 Śmieję się wewnętrznie 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 30 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 30 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2020 Niestety nie zachwyca. Doceniam ogrom włożonej pracy w usystematyzowanie przytłaczającej ilości danych, niestety książka jest napisana w koszmarnym stylu i jest poprostu nudna. Być może pozycję docenią fani statystyki i wykresów, do których ja się nie zaliczam. Wnioski przedstawione w ostatnim rozdziale może i ciekawe (z pewnością bliskie memu sercu), lecz pomimo zapewnień krytyków, nie stanowią nowej idei i z pewnością nie są rewolucyjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 15 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2020 Zachwyca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2020 HomeOffice to ciągła walka z pokusami... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 2 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2020 @Whitesnake czytałem, Marek w dobrej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 8 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2020 Spodziewał się więcej technicznego żargonu i bardziej precyzyjnego opisu technik mikrotargetinku. Trochę ogólnikowo, mimo to ciekawa. Podobna tematyka w dokumencie Netflixa Dylemat społeczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 Dwie pozycje, które od dłuższego czasu były na szczycie listy „do przeczytania” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 11 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 No nie tak znowu długiego, bo „Pokora” nie dłużej raczej niż od jakiegoś miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 11 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 19 godzin temu, pablocito napisał: No nie tak znowu długiego, bo „Pokora” nie dłużej raczej niż od jakiegoś miesiąca. Jeżeli mówimy o pojawieniu się książki w księgarniach to prawda, ale info o tym tytule pojawiło się już dosyć dawno, a bardzo lubię Twardocha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 14 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2020 Dwie książki o zupełnie różnej tematyce, które czytam teraz na przemian. „Ukryta historia...” łączy watki biograficzne z tworczoscia pisarza i kontekstem historycznym, w którym powstawała. Książka zachęciła mnie do „odświeżenia” mojej znajomosci z Nabokovem (który byl również świetnym teoretykiem literatury, wg mnie jego „Wykłady o literaturze” to pozycja obowiązkowa). Z kolei „How brands grow...” związana jest z moimi zainteresowaniami zawodowymi, choć polecam ja każdemu, kto chciałby sie zorientować „o co powinno chodzić w marketingu” 😉. Ta pozycja to również klasyka w swoim obszarze (choć nie pozbawiona kontrowersji), wyszła 10 lat temu, ale dopiero niedawno doczekała się polskiego przekładu. Jej duża zaleta jest opieranie się na danych, jasnosc wywodu i przystępny język. Wszelkie przedstawione tezy poddane zostały rygorowi naukowemu (autor jest badaczem akademicki, oczywiście z praktyka w biznesie, a nie jakimś samozwańczym guru dzielącym sie złotymi myślami). Zero tzw bullshitu, który jest niestety wszechobecny w branży marketingowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 14 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2020 Tak, to ciekawe, że eseje o literaturze niektórych pisarzy (a zwłaszcza noblistów) bywają równie ciekawe, jak ich twórczość. „Wykłady” Nabokowa to skrajny przykład, ale podobnie miałem historią literatury Miłosza. No bo to jednak nie w ciemię bite chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 15 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2020 Albo rozmowy pisarzy miedzy soba. Mam na mysli „Moj wiek” jak już wywolales Milosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Brnę w pierwszym tomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Coś dla fanów Lovecrafta. Alberto Breccia był genialnym artystą i stworzył tutaj naprawdę niepowtarzalny klimat. Bardzo polecam, szczególnie w jesienno-zimowe wieczory 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2021 Ja ostatnio z ogromną przyjemnością chłonę bezapelacyjnie najlepszą monografię najbardziej wyjątkowego samolotu w historii (to już moja opinia). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi