kotekwbutach Napisano 6 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2021 12 godzin temu, Velahrn napisał: Przejrzałem sobie ich ofertę. To w sumie pocieszające, że firma, której buty są tak okropne i tak paskudne, jest w stanie wyprodukować choć jeden ładny model. sa rozne gusta i o nich sie nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 6 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2021 Godzinę temu, kotekwbutach napisał: sa rozne gusta i o nich sie nie dyskutuje Dyskutuje, dyskutuje... Gust się ma albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 6 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2021 51 minut temu, jaskokoz napisał: Gust się ma albo nie. Ma się zawsze , raz lepszy raz gorszy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 6 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2021 3 godziny temu, kotekwbutach napisał: sa rozne gusta i o nich sie nie dyskutuje Nie na tym forum :). Zdjęcia trzech pierwszych modeli z eobuwie Tal brzydkich butów dawno nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2021 Trzecie faktycznie over the top, ale dwa pierwsze modele do streetwear'u moim zdaniem pasują bardzo dobrze. Drugie pewnie sam bym z chęcią nosił - jakieś 15-20 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samolocik123 Napisano 6 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2021 Wczoraj premierę miały nowe sneakersy od Morjas. Dosyć stonowana i minimalistyczna forma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 10 Maj 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2021 Moje ulubione "cichobiegi" - te kolorki przypominają mi czasy, kiedy miałem włosy, byłem rasta i w ogóle... 😁 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 11 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2021 @musa19 u mnie też ulubione: 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2021 Granatowe Togoshi z eobuwie. Przy promocji 50% wydają się być naprawdę dobrym wyborem. Prosty design, zamsz przyzwoitej jakości, wykonanie porządne (Made in Portugal). Nie jest to taki steal jak sneakersy H&M Premium za 80 zł, ale jest nawet blisko. Wypełnią lukę do czasu aż @saphir.pl ruszy z sneakersami Patine @Jacek. - dzięki za cynk, ja w ogóle nie kojarzyłem tej marki i sam bym ich pewnie nigdy nie znalazł. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samolocik123 Napisano 28 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2021 Morjas The Sneaker 02 w całej okazałości 😉 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zachar Napisano 31 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2021 Panowie. czy takie buty można nazwać klasycznymi sneakersami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 31 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2021 W miarę prostymi tak, ale klasycznymi nie. Jakiekolwiek by nie były, ich kupno to słaby pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zachar Napisano 31 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2021 5 hours ago, MH_fan said: W miarę prostymi tak, ale klasycznymi nie. Jakiekolwiek by nie były, ich kupno to słaby pomysł. Dzięki za odpowiedź. Są nadspodziewanie wygodne. Czy mógłbyś mi powiedzieć dlaczego kupno ich to słaby pomysł (pomijając wygląd)? Chodzi o markę czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 31 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2021 Lacoste ma ceny nieadekwatne co do jakości biorąc pod uwagę sneakersy. Śmiało można powiedzieć, że są to buty na sezon. Wygoda w tego typu obuwiu to podstawa bez względu na markę. W przypadku Lacoste jedynie co się sprawdza w mojej ocenie to koszulki polo i świetne zapachy szczególnie na lato. A to moje ukochane ostatnio ulubione 😀 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2021 Od paru miesięcy używane praktycznie codziennie Scarosso. Sznurówki juz zdecydowanie do wymiany, same buty trzymają się dobrze i jestem bardzo zadowolony z zakupu. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzy01 Napisano 6 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2021 Zakupiłem ostatnio buty marki JAK i jestem pozytywnie zaskoczony. Sneakersy są według mnie ładnie wykończone, wygodne, z dobrych materiałów. Niestety moje stopy ewidentnie nie lubią się z zamszową skórą, którą wyłożona jest pięta buta. Po około 4 miesiącach użytkowania pojawiła się w tym miejscu mała dziura. Zaznaczę, że nie używałem butów do biegania ani też nie chodziłem w nich dzień po dniu. Napisałem więc krótkiego maila do producenta gdzie załączyłem zdjęcie. Następnego dnia otrzymałem maila z przeprosinami i prośbą wysłania butów do Portugalii (na koszt producenta) gdzie zostaną one naprawione i odesłane z powrotem do mnie. Miłe zaskoczenie, które niestety nie jest standardem. Na właściwe takiego samego maila do JFP po zakupię Olympi usłyszałem, że to niewątpliwe moja wina i G&G też da się zniszczyć w pół roku. Także z własnego doświadczenia polecam JAK Shoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2021 Bez problemy znajduję uzasadnienie dla wydania 1000 funtów u Kielmana, ale propozycja od Johna Lobba nadwyrężyła moją wyobraźnię… pomocy! Jak sobie wytłumaczyć 660 funtów za trampki. Ładne są, ale czuję jakiś niesmak, albo przynajmniej erozję marki. Nie sprzedali się czasem jakiemuś funduszowi, albo domowi mody? Nie pasuje mi to do JL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2021 8 godzin temu, Whitesnake napisał: Bez problemy znajduję uzasadnienie dla wydania 1000 funtów u Kielmana, ale propozycja od Johna Lobba nadwyrężyła moją wyobraźnię… pomocy! Jak sobie wytłumaczyć 660 funtów za trampki. Ładne są, ale czuję jakiś niesmak, albo przynajmniej erozję marki. Nie sprzedali się czasem jakiemuś funduszowi, albo domowi mody? Nie pasuje mi to do JL. Sprzedali się... Hermesowi w 1976 Też wydaje mi się, że cena mocno przesadzona, ale jakoś mnie to nie dziwi. Przecież już w 2012 sprzedawali trampki (we współpracy z Aston Martin) za 550 funtów. W podobnej cenie mają też od dawna sandały (model Stratton)... Z drugiej strony... wciąż robią świetne buty. Mam jedną parę z linii Prestige i jest to jedna z najlepszych par butów jakie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2021 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Sprzedali się... Hermesowi w 1976 Też wydaje mi się, że cena mocno przesadzona, ale jakoś mnie to nie dziwi. Przecież już w 2012 sprzedawali trampki (we współpracy z Aston Martin) za 550 funtów. W podobnej cenie mają też od dawna sandały (model Stratton)... Z drugiej strony... wciąż robią świetne buty. Mam jedną parę z linii Prestige i jest to jedna z najlepszych par butów jakie mam. Może traktuję to zbyt emocjonalnie. Nie chodzi chyba nawet o cenę, ale o degradację marki. Odbieram to trochę jak Jaguara X-type. Niby wszystko ok, ale coś przemija bezpowrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2021 Jeśli masz jakieś problemy z kostkami to polecam wizytę u ortopedy zamiast kombinowania z wkładkami na własną rękę. Można zostać kaleką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 Przedwczoraj kupiłem w Half Price te brązowe Woolrich. Made in Romania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 16 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 Nie wiem czy te buty spełniają wymogi klasycznych snikersow, ale zastanawiam się nad zakupem. Wersja zimowa , made in italy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 16 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 @Czarrek wyglądają jak po jakimś mocnym solo z agresywnym kotem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 16 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 Ale mogą być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 16 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi