fan_dobrego_buta Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 A u mnie dziś na nogach Alfred Sargent Appleby. Wyśmienity towarzysz na spacery z psami, wypady do lasu, ryby i do prac w ogrodzie. Dziś w trakcie 5 godzinnego koszenia trawy. P.S. Buty kupiłem z myślą o codziennym użytkowaniu. Niestety w internecie wyglądały lepiej. Ostatecznie skończyły jako buty do zadań "specjalnych". Muszę jednak przyznać, że zaczynam je coraz bardziej doceniać. Szczególnie to jak starzeje się skóra. P.S. Buty są bardzo głębokie i do chodzenia muszę stosować wkładkę. Na traktorek nie ma takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Zastanawiałem się nad kupnem tych butów, tym bardziej, że ich cena jest atrakcyjna. Przed kupnem powstrzymuje mnie brak pomysłów na ciekawe zestawy z tymi butami. Właściwie tylko jeansy z podwiniętą nogawką przychodzą mi na myśl. Czy ktoś z Was ma może jakieś zdjęcia stylizacji, zestawów z udzialem tychże butów? Co masz na myśli pisząc, że są głębokie i jaką wkładkę stosujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2014 Zastanawiałem się nad kupnem tych butów, tym bardziej, że ich cena jest atrakcyjna. Przed kupnem powstrzymuje mnie brak pomysłów na ciekawe zestawy z tymi butami. Właściwie tylko jeansy z podwiniętą nogawką przychodzą mi na myśl. Czy ktoś z Was ma może jakieś zdjęcia stylizacji, zestawów z udzialem tychże butów? Co masz na myśli pisząc, że są głębokie i jaką wkładkę stosujesz? Kupując buty przez internet, głównie polegałem na zdjęciach i rozmowie ze sprzedawcą. Richard z Shoehealer stwierdził, że buty są bardzo podobne do Trickers Bourton, lecz są bardziej wypukłe na palcach. Gdy buty dotarły, zdałem sobie sprawę, że podobny to jest tylko kolor. Jest to but na tęgą stopę z wysokim podbiciem. Ponadto mają dużo miejsca nad palcami. W związku z powyższym noszę wkładkę korekcyjną, która pozwala mi bardziej wypełnić but. Z czym można nosić ten model? Ja planowałem do chinosów i wąskich jeansów, ale muszę przyznać, że wyglądają troszkę staromodnie, jak "odziedziczone". Gdybym podejmował decyzję dziś, to wolałbym dołożyć i kupić Trickers Bourton, z powodów estetycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 30 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2014 Dziękuję za informacje. Oglądałem buty u kolegi i faktycznie są trudne do zestawienia w taki sposób aby nie wyglądały mocno vintage. Ale z drugiej strony ta podwójna podeszwa i ciężar butów są dla mnie atutem. Tylko nadal pozostaje pytanie z czym je łączyć aby zneutralizować ich "staromodność". Szukałem w necie, ale bez powodzenia stąd pytanie czy ktoś ma może zdjęcia lub adresy stron www zawierajace takie zestawy. Moze coś z Trickersami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2014 Mimo różnić w porównaniu z Trickers Bourton, warto popatrzeć w internecie na zestawienia z Trickers-ami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 31 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2014 Przed wypadem rodzinnym na obiadek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 31 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2014 Dziękuję za informacje. Oglądałem buty u kolegi i faktycznie są trudne do zestawienia w taki sposób aby nie wyglądały mocno vintage. Ale z drugiej strony ta podwójna podeszwa i ciężar butów są dla mnie atutem. Tylko nadal pozostaje pytanie z czym je łączyć aby zneutralizować ich "staromodność". Szukałem w necie, ale bez powodzenia stąd pytanie czy ktoś ma może zdjęcia lub adresy stron www zawierajace takie zestawy. Moze coś z Trickersami? Jeśli masz wątpliwości, z czym nosić - nie kupuj, szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 przesyłka doszla. dopiero co założyłem na nogi od razu widac gdzie sie będą zginać buty cudne. zdjęcia nie odzwierciedlają tego jak wyglądają w rzeczywistości. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 I zaskakująco widoczny granat - na żywo też? Gratulacje - wyglądają zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 To było chyba najbardziej granatove Navy Yanko Cordovan ze wszystkich jakie widziałem w dostawie Cieszę się, że jest zadowolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 jak najbardziej. dla porównania dwa zdjęcia (w słońcu i w cieniu) wraz z granatowymi monkami ze zwykłej skóry. z góry przepraszam za troche brudne buty, ale wróciłem z wyprawy po fabryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Piękne są,niech Ci się dobrze w nich chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Dzisiaj C&J 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Monki, cordovan, granat. Ależ fantazja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 przesyłka doszla. dopiero co założyłem na nogi od razu widac gdzie sie będą zginać buty cudne. zdjęcia nie odzwierciedlają tego jak wyglądają w rzeczywistości. Moje również dotarły (model 659) i są nieco ciemniejsze. Granat również widoczy, jednak nie tak bardzo jak w przypadku Twoich monków. Postaram się wrzucić kilka zdjęć w najbliższych dniach. Zagięcia w moich butach również są widoczne. Zastanawiam się, czy jest to wynik obszernego kopyta 962, czy specyfika granatowego Cordovanu? W przypadku trzewików nie mam tak widocznych zgięć. P.S. gratuluję zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2014 Pierwszy dzień dziś na nogach Yanko Style 558 Cordovan w słońcu i w cieniu: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2014 Bardzo ładnie leżą, aż miło się to ogląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2014 Moje "Yanki" też debiutują, od razu na cały dzień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2014 Dziś Shoepassion Kilka słów o nich tu: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1625-marka-but%C3%B3w-shoepassion/page-3#entry140956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2014 Bardzo ładne buty! Gratuluję zakupu! Pierwszy dzień dziś na nogach Yanko Style 558 Cordovan w słońcu i w cieniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2014 TJ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 6 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2014 Mnie wciąż z tej stylizacji bardziej intryguje robiący się żakiet, ale buty też ładne Tymczasem - latające Yanko: Są jeszcze świeże, czekam aż im się przyszwa jeszcze odrobinę zejdzie - w końcu to lotniki, powinno być łatwo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2014 Bardzo ładne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2014 Wiedenki Loake Elland pierwszy raz na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 7 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2014 A to moje Berwicki Pierwsze zdjęciu w cieniu drugie natomiast w pełnym słońcu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi