Szego Napisano 5 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2014 Manolo Blahnik, Manolo Blahnik... Nie bardzo rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2014 Patynowane monki na żywca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perpetual Napisano 6 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2014 Patynowane monki na żywca świetne ! zapewne w promieniach słońca wyglądają jeszcze lepiej, bo większa paleta barw się rysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2014 Na mnie buty Asi zrobily dobre wrazenie! Fajna stylizacja! Gratuluje pomyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2014 świetne ! zapewne w promieniach słońca wyglądają jeszcze lepiej, bo większa paleta barw się rysuje Dzięki, kiedyś muszę zafundować im sesję do Twojego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 Patynowane monki na żywca Dopiero na zewnątrz i w zestawieniu z określoną stylizacją patyny pokazują swoją optymalną moc Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Car shoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Cheaney James II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Smamaj skąd buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 "Car shoe" rok temu dorwałem po sezonie w redford&grant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 10 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2014 Sanders 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2014 nie czesto widac Sandersy na Polskich nogach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2014 ...a to lustro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2014 dzisiaj buty do tego zestawu: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dziś-na-sobie/?p=136350 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 19 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2014 Koniakowe boaty (niestety, ale słaby aparat i nieciekawie padające światło zabiły cały urok koloru skóry): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 Navy, suede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 church kilton 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 Wyprzedaże w pełni. Massimo. Zakup impulsywny. Nie do końca komfortowe - wewnątrz częściowo jakieś tworzywo, ale kolor i kopyto urzekły mnie po prostu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 Buty niczego sobie, gdyby nie ta nieszczęsna przekombinowana podeszwa (od spodu) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 Wyprzedaże w pełni. Massimo. Zakup impulsywny. Nie do końca komfortowe - wewnątrz częściowo jakieś tworzywo, ale kolor i kopyto urzekły mnie po prostu;-) A który kolor? Bo na nosku jest inny niż dalej? Poza tym ten na nosku wygląda słabo, niestety, jakby brudny (choć to może mój monitor) Buty niczego sobie, gdyby nie ta nieszczęsna przekombinowana podeszwa (od spodu) ... Od spodu, powiadasz? Dasz mi telefon do swojego dealera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 Od spodu, powiadasz? Dasz mi telefon do swojego dealera? Najpierw zobacz podeszwę od spodu i co się z nią dzieje po kilku przejściach, a dopiero potem pytaj o dealera, może Ci już nie być potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 Hmm to w takim razie proszę oświeć mnie jak na tym zdjęciu wygląda podeszwa od spodu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 Hmm to w takim razie proszę oświeć mnie jak na tym zdjęciu wygląda podeszwa od spodu? Pisałem post w nocy, więc już nie miałem czasu zrobić fotek, może zrobię to po południu. Podeszwa, to połączenie spodów dainite ze skórą - bardzo złe połączenie. Po kilku przejściach, kiedy przetrą się szwy z przodu, spody zaczynają się całkiem rozwarstwiać. Poza tym, jak trafisz na deszcz, to masz gwarantowaną poduszkę wodną pod stopą. Normalne skórzane spody, nawet po przetarciu się szwów, w większości przypadków długo jeszcze zachowują spójność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 Ok, rozumiem, że rozmawiamy o butach kolegi ze zdjęcia (ewentualnie masz identyczne)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi