blekit Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Lotniki Cheaney Berkeley - więcej o nich pisałem w temacie poświęconym marce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Tylko wyglądają na za duże czy takie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawowy_Michał Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 7 dziurek... Na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 6 par dziurek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawowy_Michał Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Faktycznie, moja pomyłka. Bardzo ładne buty, ale nie na moją nogę. Mam rozmiar 47 i muszę wybierać takie buty, które trochę maskują swoją długość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Loafersy Brecos, czyli to co miałem na nogach podczas dzisiejszego zakończenia pierwszego roku szkoły średniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Tylko wyglądają na za duże czy takie są? Na szerokość są w sam raz, but bardzo dobrze trzyma stopę i jest wygodny. Nie muszę go też jakoś specjalnie mocno wiązać. Jeżeli chodzi o długość, to z tyłu pięta nie "wyskakuje" z buta, a z przodu mam trochę (mniej więcej na grubość palca) luzu, ale to według mnie trochę wynika z kształtu kopyta, które jest stosunkowo smukłe i długie. Może 10 (to jest 10.5) byłoby lepsze, ale nie było już ich w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 29 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Tyrolki od TJ-a. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davidoff80 Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 kamil, dokładnie na takie buty poluję i kolor ponadczasowy. Must have Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 No to w takim razie, ciężko Ci będzie upolować longwingi szyte po tyrolsku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 wrzucam tu ..a niech sobie tu będzie ( w KE nie ma takiego wątku ) pozdrawiam J. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 Ładny kształt i kolo ma ten bucik, jeno nie cierpię brogsów, toleruje tylko dziurki na nosku (rzecz gustu oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 Z całym szacunkiem, ale nie podobają mi się takie buty u kobiet. Nie potrafię się przekonać. Ma Pani może zdjęcia całej stylizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 Ferragamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 @Joanna, Ależ ładne są te buty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Joanna Napisano 3 Lipiec 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 Z całym szacunkiem, ale nie podobają mi się takie buty u kobiet. Nie potrafię się przekonać. Ma Pani może zdjęcia całej stylizacji? tym zdjęciem raczej Pana nie przekonam do samych butów , gdyż mało co je widać cała ja- dziś, ( z głową "nieuciętą" tym razem) całość trochę "zmęczona" po cały dniu ale co tam @ Remy dziękuje i całkowicie się z Tobą zgadzam pozdrawiam J. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 uaaa - esencja aprobaty, niezłe buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 @ Joanna Masz szansę stać się autorem tego tematu + tematu cmdns w KE Zdjęcia całej postaci to jest to... Do tego zestawu widzę szerszy pasek (może ażurowany?), pod kolor butów z owalną klamrą. Pozdrawiam ! D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 Wąskie spodnie, aby takie buty dobrze pokazać ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 Remy, nogawkę uniesiesz I zobaczysz... damy nie muszą na pierwszy rzut oka dobrze pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 4 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2014 Zdjęcie Asi raczej do działu co mam dziś casualowego na sobie Przepraszam za off-topic (temat o butach): Asia, bardzo ciekawa stylizacja. Koszula już po zmianach? Czy czarne kropki i czarny pasek w zestawieniu z brązowymi butami i brązową torebką było zamierzone? Swoją drogą bardzo ciekawy klimat w tle. Dla fotografa modowego to istny plac zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2014 Ja bym strzelał, że pasek to ciemny brąz, a kropki granat. Paparazzo, co do zegarka - oczywiście lepiej wyglądałby zegarek vintage, lub jakiś współczesny klasyczny, ale Twoje porównanie jest lekko nie na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 4 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2014 Zdjęcie Asi raczej do działu co mam dziś casualowego na sobie Przepraszam za off-topic (temat o butach): Asia, bardzo ciekawa stylizacja. Koszula już po zmianach? Czy czarne kropki i czarny pasek w zestawieniu z brązowymi butami i brązową torebką było zamierzone? Nie obraź się ale ten zółty udający złoty zegarek (złoto typu próba wyżej od czajnika) jest natychmiast do wymiany. Swoją drogą bardzo ciekawy klimat w tle. Dla fotografa modowego to istny plac zabaw Rafale, koszula po zmianach (jest nieźle w porównaniu do tego jak leżała "przed")...kropki są granatowe, a pasek ciemny brąz-czego faktycznie nie widać Zegarek do wymiany zgadzam się ...powiedzmy ze zbierają się fundusze na nowy Bez zegarka czuje się jak bez ręki i wydawało mi się , że to bazarowe cudo to "mniejsze zło"- mój drugi i (ostatni) zegarek to męski Tissot z czarna tarczą na skórzanym czarnym pasku...ale faktycznie to "złoto aż razi w oczy a co do klimatu w tle...następnym razem wrzucę inne ujęci wtedy się przekonasz , że "plac zabaw" to mało powiedziane Pozdrawiam Udanego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2014 Z całym szacunkiem, ale nie podobają mi się takie buty u kobiet. Nie potrafię się przekonać. Ma Pani może zdjęcia całej stylizacji? Manolo Blahnik, Manolo Blahnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi