Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velahrn Napisano 25 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 Wolverine 1000 Mile, Horween Shell Cordovan 19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 [mention]Velahrn [/mention] Buty piękne, ale nijak nie pasują mi do takich spodni. Czułbym się źle w takim zestawieniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mayor Napisano 26 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 Horween American Bison Chromexcel.,Skóra mocniejsza , bardziej sprężysta od Horween Cowhide CXL i Shell Cordovan 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 26 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 (Barker) 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gocławianin Napisano 26 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 C&J 18 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 W dniu 25.03.2021 o 14:57, Whitesnake napisał: Świetne buty. Jaki to model? Dzięki. Howard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 11 godzin temu, pablocito napisał: [mention]Velahrn [/mention] Buty piękne, ale nijak nie pasują mi do takich spodni. Czułbym się źle w takim zestawieniu. To celowy zabieg. Na zdjęciu jest dół od mojego garnituru a la lata '30, a wtedy często noszono trzewiki do garnituru sportowego. Poza tym, jestem "boot guy", dużo bardziej lubię buty od półbutów i mokasynów :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 42 minuty temu, Velahrn napisał: To celowy zabieg. Na zdjęciu jest dół od mojego garnituru a la lata '30, a wtedy często noszono trzewiki do garnituru sportowego. Poza tym, jestem "boot guy", dużo bardziej lubię buty od półbutów i mokasynów :). mnie się podoba takie zestawienie, ale użyłbym cieńszych sznurowadeł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 To celowy zabieg. Na zdjęciu jest dół od mojego garnituru a la lata '30, a wtedy często noszono trzewiki do garnituru sportowego. Poza tym, jestem "boot guy", dużo bardziej lubię buty od półbutów i mokasynów .Tak właśnie potem pomyślałem, że to ten nowy garnitur. Jeśli dobrze się w tym czujesz, to jest to najważniejsze. Tak, jak mówiłem: buty cudne:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 Ponieważ Velahrn mógłby występować w tym garniturze na planie Króla to buty jak najbardziej pasują do klimatu;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 27 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2021 Filmu nie widziałem, ale w książce Szapiro ubierał się u Zaremby, a buty zamawiał u Kielmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 27 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2021 TLB 24 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grafa Napisano 27 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2021 Vass 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2021 Vassy wg projektu podpatrzonego w sieci: 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2021 AS-y: 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2021 Alfred Sargent 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 29 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2021 CJ 🌷🐎 23 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 29 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2021 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butomator Napisano 31 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2021 Loake 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 31 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2021 Dzisiaj brytyjskie klimaty. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobiRed Napisano 31 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2021 Włoszczyzna na wybiegu ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 31 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2021 Odkurzyłem dziś Aldeny w kordowanie tfu... czarnym. Aha, Aldeny to te mniej zakurzone 😉: 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 31 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2021 (Meermin) 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 1 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2021 U mnie się klamerki zapinają... 😉 C&J 21 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 1 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2021 @musa19u mnie też ale tak było wygodniej 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi