gdynianin Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 Bardziej chodziło mi o komfort niż o wygląd. Jeśli Tobie nie przeszkadza taka przyszwa i jest wygodna, to noś je jak najbardziej, bo są ładne. Ma się podobać Tobie, a nie obcym osobom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic132 Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 Jeśli chodzi o odczucia to na ubu kopytach podobnie opinały one nogę, w przypadku Patine bardziej obawiałem się za chwilę jak tylko buty się rozbiją to za bardzo będzie mi w nich latać stopa. Natomiast jak będzie - zobaczymy, dopiero zaczynam przygodę z "prawdziwymi" butami Na szczęście te buty kupowałem z myślą o swoim weselu, które będzie dopiero za kilka miesiecy, a po drodze czekają mnie jeszcze ze 2 okazje, żeby wypróbować je w praktyce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 18 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 kanarki na stopach, zasłonięte przez Yanko 15 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 5 godzin temu, mic132 napisał: Jeśli chodzi o odczucia to na ubu kopytach podobnie opinały one nogę, w przypadku Patine bardziej obawiałem się za chwilę jak tylko buty się rozbiją to za bardzo będzie mi w nich latać stopa. Natomiast jak będzie - zobaczymy, dopiero zaczynam przygodę z "prawdziwymi" butami Na szczęście te buty kupowałem z myślą o swoim weselu, które będzie dopiero za kilka miesiecy, a po drodze czekają mnie jeszcze ze 2 okazje, żeby wypróbować je w praktyce:D Cóż - wg mnie źle to wygląda i szukałbym innych butów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic132 Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 11 hours ago, mosze said: Cóż - wg mnie źle to wygląda i szukałbym innych butów. Tylko co z tymi? Bo po kilku godzinach noszenia to but chyba nie nadaje się już do zwrotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 To zależy. Jeżeli miałeś home office, a na podeszwie nie ma śladów użytkowania, to nadal możesz je zwrócić. Chociaż to mało prawdopodobne jak nie masz całego domu w wykładzinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grafa Napisano 19 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 U mnie 961G wygląda tak i dla mnie to było na granicy "rozwarcia": 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Michel Ducks loafersy z iguany tegu i krokodyla a do tego seersucker od garnituru Ring Jacket z The Armoury NYC i skarpety od Pedemeia 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 20 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Spokojnie zakwalifikowałbym je do wątku "Źródła obuwniczej brzydoty", mocna rzecz. 18 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 20 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 TLB 26 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 W dniu 19.06.2020 o 09:48, john220 napisał: To zależy. Jeżeli miałeś home office, a na podeszwie nie ma śladów użytkowania, to nadal możesz je zwrócić. Chociaż to mało prawdopodobne jak nie masz całego domu w wykładzinie... To chyba bardziej zależy od tego jakie ślady zostały na cholewce. Skórzana podeszwa przy pierwszym dotknięciu betonu będzie zmasakrowana, więc jak ktoś przy kupnie robi problemy, że podeszwa jest zarysowana to chyba ma coś z głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgadzam się z Tobą, jednak musisz mieć na uwadze, że cholewkę przy pomocy kosmetyków w prosty sposób jesteś w stanie doprowadzić do idealnego stanu. Jeżeli zostaną jakieś ślady to niewielkie. W przypadku podeszwy nie masz takiej możliwości i oczywiście pewne mniejsze ryski są dla sklepu akceptowalne. Jednak podeszwa nie może wyglądać jak po spacerze, bo obniża to faktyczną wartość obuwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Z jednej strony trudno się nie zgodzić, z drugiej strony klient kupując buty za ponad 1/3 przeciętnego wynagrodzenia netto może oczekiwać pary "funkiel nówki nie śmiganej prosto z fabryki" i trochę to rozumiem. W każdym razie, te brogsy z mojego ostatniego zdjęcia miały delikatne ślady mierzenia na podeszwie i machnąłem na to ręką bo "no bez przesady". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Godzinę temu, Fermiol napisał: Skórzana podeszwa przy pierwszym dotknięciu betonu będzie zmasakrowana Dlatego buty powinno się przymierzać na dywanie. Godzinę temu, Fermiol napisał: więc jak ktoś przy kupnie robi problemy, że podeszwa jest zarysowana to chyba ma coś z głową. To chyba mam coś z głową. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Bardziej chodziło mi o drobne ślady pozostałe po nieostrożnym przymierzaniu w domu, a nie po używaniu butów na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 N&L: 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 5 hours ago, eye_lip said: Spokojnie zakwalifikowałbym je do wątku "Źródła obuwniczej brzydoty", mocna rzecz. Zdecydowanie się z Tobą nie zgadzam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Domyślam się, jako ich użytkownik na pewno masz odmienne zdanie;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2020 VASS: 24 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 22 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Crockett & Jones 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Koniakowe „norwegi” od Vassa. Rocznik 2011. 12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 24 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 @Tanatos70, fantastycznie się trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 24 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi