Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Napisano 21 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2019 Longwingi Yanko - jeszcze przed etapem przemysłowej eksploatacji 10 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 23 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2019 C&J: 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2019 Letnia wycieczka do Muzeum Neonów...i największa obuwnicza niespodzianka sezonu. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Napisano 23 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2019 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol Mateusz Napisano 23 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2019 Buty uratowane z pożaru. 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2019 Bespoke Stubbs & Wootton velvet slippers 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 15 godzin temu, Beny23 napisał: Bespoke Stubbs & Wootton velvet slippers Beny23 to się w tym po "dworze chodzi" czy tylko z salonu do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koval Napisano 24 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 4 hours ago, spiryt said: Beny23 to się w tym po "dworze chodzi" czy tylko z salonu do sypialni? Przetańczyłem całą noc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 47 minut temu, xkoziol napisał: Tak niemodnie?? Sorry, zapomniałem zdjąć skarpety do sesji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki70 Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 Loake. 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 3 godziny temu, Beny23 napisał: Przetańczyłem całą noc O żesz ty, dla mnie to jednak takii inny wymiar "klapek kubota". Albo jestem już za stary, albo jeszcze za młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 15 minut temu, spiryt napisał: O żesz ty, dla mnie to jednak takii inny wymiar "klapek kubota". Albo jestem już za stary, albo jeszcze za młody Do pracy Gaziano & Girling oraz Carmina. Na ślub espadryle i kapcie. Czego Ty nie łapiesz? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 7 minut temu, pi_senny napisał: Do pracy Gaziano & Girling oraz Carmina. Na ślub espadryle i kapcie. Czego Ty nie łapiesz? To nie chodzi o to ze nie łapię.Tylko mnie się nie widzi. Te laczki są jak ćwikłowe buraczki. Zdrowe, dużo osób się zajada, a ja nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 24 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 Już w nich rutynowo na miasto wychodzę, więc nie są aż takie straszne : 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 25 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2019 Chyba już kilkanaście wyjść za nimi, a wyglądają jak prosto z pudełka. Ten zamsz jest rewelacyjny Vass 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soooki99 Napisano 25 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2019 14 hours ago, jarecki70 said: Loake. wyglądają super! Jaki to model i jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 25 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2019 9 godzin temu, soooki99 napisał: wyglądają super! Jaki to model i jaki kolor? 1880 Loake Export Grade. Zgadlem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki70 Napisano 25 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2019 13 godzin temu, soooki99 napisał: wyglądają super! Jaki to model i jaki kolor? Export Grade Cherry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soooki99 Napisano 26 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2019 9 hours ago, jarecki70 said: Export Grade Cherry shit, miałem nadzieję, że może jest jeszcze jakiś w innym kolorze - też mam Cherry i je uwielbiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 26 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2019 Carmina 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 27 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Prawidła + gruba wilgotna skarpeta na 2 noce i buty leżą idealnie Berwick 4171: 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Fitzpatricki na NGT. Pół rozmiaru większe od Yanko 915 są odczuwalnie wyższe w podbiciu i chyba wręcz ciaśniejsze na szerokość, a przynajmniej podobne. Tak czy siak, całkiem wygodne. W teorii museum calf brown z Ilcei, tu wyszły czerwono. 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 @Xune, super obuw, bardzo fajnie wyglądają te wszystkie ażurowania z daleka, jakby na jasnym tle. Jestem ciekawy jak będzie u Ciebie wyglądał kolor na zgięciach skóry po 10-20 wyjściach. Na SF i u siebie widzę tam lekkie przejaśnienia. Co ciekawe u mnie JFP też na NGT tyle że w dokładnie takim rozmiarze jak Y915F są minimalnie krótsze, za to odczuwalnie szersze - przypisuje to jednak monkowatosci z klamerkami po obu stronach, co można fajnie niwelować trzema stopniami na paskach po obu stronach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Myślę że to kwestia monków. Tu jeszcze 6 rzędów dziurek, u Fitzpatricka to oznacza ekstra miejsce w podbiciu, może są też inne różnice względem 5 rzędów albo monków. A co do wyglądania, dziś w doręczeniu paka z adelajdami TLB Artista, te Fukudowe 👺 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi