Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 8 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 Woły robocze na grudniowe słoty... (Alfred Sargent Hampstead) 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Napisano 8 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 9 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 VASS: 13 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofS Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 Yanko: 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 @KrzysztofS, komentarze o rozwarciu za 3, 2, 1... A tak na serio to nie boli Cię to ?? U mnie jak na 2-3 milimetry obłożyny się nie schodzą to po prostu ciśnie w podbicie przy chodzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofS Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 10 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: @KrzysztofS, komentarze o rozwarciu za 3, 2, 1... A tak na serio to nie boli Cię to ?? U mnie jak na 2-3 milimetry obłożyny się nie schodzą to po prostu ciśnie w podbicie przy chodzeniu. To jest ich drugie wyjście, więc pewnie będzie lepiej Nic mnie nie ciśnie, bardzo wygodne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 1 godzinę temu, KrzysztofS napisał: To jest ich drugie wyjście, więc pewnie będzie lepiej Nic mnie nie ciśnie, bardzo wygodne buty. No to na zdrowie ! Buty piękne, sam takie kupiłem na BF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don_Mateo Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 Dzisiaj premierowe wyjście 🙂 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 38 minut temu, Don_Mateo napisał: Dzisiaj premierowe wyjście 🙂 Brzmi trochę, jakbyś to Ty pierwszy raz wychodził a nie buty. Cokolwiek to jest, jest to ładne klasyczne i w dobrym kontekście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 Z weekendu, pierwsze wyjście. Tęgość G. TLB Mallorca 7 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 @blekit, czy jest jakiś powód, dla którego poszedłeś w tęgość G TLB skoro masz wszystkie swoje Yanko na 915 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 @Żorż Ponimirski szukałem brązowych oksfordów cap-toe na gumowej podeszwie, tylko ten model był dostępny od ręki. Mam też buty w większych tęgościach (Herring, Yanko 960, Cheaney) i nie jest to dla mnie jakaś wielka różnica. Wiedziałem, że w najgorszym razie wystarczy wkładka żeby nie było żadnych problemów z komfortem noszenia. Poza tym, ostatnio dochodzę do wniosku że w przypadku 915 mój optymalny rozmiar leży między 10 a 10.5 UK. Zwłaszcza w przypadku półbutów na Yorku wolałbym wziąć większe niż mam (mam wrażenie, że są one ciaśniejsze niż wersje na skórzanej podeszwie - choć to może być też kwestia nakładanego noska vs wing-tip'a). Brogsy Patine mam właśnie w rozmiarze 10.5 i jestem zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 10 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 Gaziano & Girling 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 10 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 Solidny dół (Church's) + sejf od Darka: 15 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 Faktycznie, solidny trep ale jak dla mniedo jeansów dobrze się komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 11 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Są takie firmy, którym nawet ze skóry groszkowej wychodzą miękkie i wygodne buty. (C&J Harrogate) 10 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 W dniu 10.12.2018 o 07:45, blekit napisał: Z weekendu, pierwsze wyjście. Tęgość G. Przyznam, że coś mi w Twoich butach na węższych kopytach nie pasowało; może to była właśnie kwestia dopasowania, sam nie wiem. Wiem natomiast, że to jest świetny przykład butów w tęgości G, które pięknie prezentują się na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 @KIERMAN.pl wrażenia estetyczne to kwestia subiektywna i nie będę z nimi polemizował. Natomiast nie uważam, że moje buty na 915 są niedopasowane. Z dwoma wyjątkami obłożyny schodzą się do końca, nic mnie nie uwiera ani nie ciśnie. W szerszych butach natomiast zdarzało mi się, że stopa pływała i miałem zbyt dużo wolnej przestrzeni nad palcami, co skutkowało obtarciami od za bardzo zginającej się skóry. Problemy te dało się likwidować wkładką albo grubszą skarpetą, dlatego tym razem w ogóle zdecydowałem się na buty w tęgości G. Efekt końcowy mi również się podoba i jestem zadowolony z dokonanego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Carmina 13 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Napisano 11 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 12 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 Vass cordovan 8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 AS Harrold 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 12 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 Gaziano & Girling 9 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 7 godzin temu, Wuj napisał: Vass cordovan Piękne buty i piekna skóra - aż aparat sobie z nia nie radzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 @Wuj - jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi