Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 21 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Pogoda dziś wręcz wygania na dwór. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 @flozbi Dlaczego rosyjskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 @Awopiotr Producent Aminarini jest z Moskwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 HerringSent from my SM-A510F using Tapatalk 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Avallach Napisano 21 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 C&J 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 22 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Yanko 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 22 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Scarosso... 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 22 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Vass 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 W dniu 19.10.2018 o 11:31, Mateo86 napisał: Loake <foto, foto..> Co to za dżins? 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 22 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 C&J 12 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 22 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Jak tak to ja również C&J: 13 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Doucal's. 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 @Ataman bardzo ładny kolor zamszu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 @Mateo86 te Twoje Vassy...😍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 22 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 13 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Napisano 22 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Dziś były Yanki 18 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 @roj lee 101 rider @Żorż Ponimirski powoli organizuje się kolejne GMTO z Budapesztu, szybka decyzja i też się załapiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 13 minut temu, Mateo86 napisał: @roj lee 101 rider @Żorż Ponimirski powoli organizuje się kolejne GMTO z Budapesztu, szybka decyzja i też się załapiesz. To jeszcze nie mój czas. Na razie mam 3 pary trzewików i 4 pary półbutów i chciałbym jeszcze przejść kilka poziomów zanim dojdę do Vassa. Mam na myśli w pierwszej kolejności TLB, Meermin Maestro, AS i dopiero jak będę miał dobry użytek z każdej pary to zastanowię się nad czymś specjalnym (marzą mi się lotniki na kopycie U), ale to wszystko kwestia może i nawet 5 lat, bo mam teraz niezły zapas z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 @Żorż Ponimirski moja 3 para to Vass więc argument kolejki to żaden argument:) aczkolwiek szanuje i doceniam ustalenie priorytetów i chęć poznania innych marek. Też mam swoją listę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 23 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Yanko 6 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 23 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 16 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 23 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 EG 18 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Napisano 23 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 6 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 23 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Yanko 11 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 23 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Na przekór jesiennej szarości. Meermin. 2 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi