zimmermann Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Napisano 5 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Solecalupo Napisano 5 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 Dziś tak 5 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mds Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 @FONos Bardzo ciekawe buty Czy to przypadkiem nie jest dzieło szewca24? Dostrzegam szereg podobieństw do innych jego realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 27 minut temu, mds napisał: Czy to przypadkiem nie jest dzieło szewca24? Dostrzegam szereg podobieństw do innych jego realizacji. Tak to są buty od Rafała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Victor Napisano 6 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 7 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2018 Czołgi: (Shoepassion) 3 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 8 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 Debiut. Patine 5 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 8 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 AS 8 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coyote Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 Godzinę temu, blekit napisał: Debiut. Patine @blekit moim zdaniem świetne buty Szczególnie podoba mi się nieco oldskoolowy kształt kopyta TJ Czy mógłbym prosić o kilka słów o dopasowaniu? Myślę, że mogą trafić w przyszłości na moją listę zakupów... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 @blekit Potrafisz może porównać rozmiar Patine do Yanko 915? Póki co mam jedną opinię że wydają się trochę ciaśniejsze w każdym wymiarze w tym samym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 [mention=2730]blekit[/mention] Potrafisz może porównać rozmiar Patine do Yanko 915? Póki co mam jedną opinię że wydają się trochę ciaśniejsze w każdym wymiarze w tym samym rozmiarze.Ja wziąłem pół rozmiaru większe niż 915 Yanko i to był chyba dobry wybór. Obłożyny schodzą się idealnie od samego początku (w Yanko mam z reguły mały/średni efekt V, który maleje z czasem), buty nigdzie nie uciskają, a zarazem nie mam wrażenia że są za luźne. O ile jakoś bardzo się nie rozejdą, to będzie dla mnie optymalny wybór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 Vass 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 9 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 j.w. 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 @musa19, jakie to kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 @musa19 i co to jest "j.w." ?? "Jak wyżej" czy "jakieś wiedenki" ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 @musa19, jakie to kopyto?Kopyto F. Vass, Żorż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 Godzinę temu, musa19 napisał: Kopyto F. Vass, Żorż No to teraz mogę spokojnie "polubić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 9 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 Pozdrawiam wszystkich... Od dawna nie zaglądałem. Vass 14 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 10 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2018 Zabójczo wygodne. Kielman. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 16 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 10 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2018 Też wygodne, choć może niekoniecznie "zabójczo"😉 ASy 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 11 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 Loake 7 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 11 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 Znowu Vassy, dziewicze wyjście: 5 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 Barker 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 11 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 Też Vassy, ale nie dziewice😉 8 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi