Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 11 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Loake 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 12 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2018 I znowu Loake 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 13 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2018 Dla odmiany Vass 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2018 Diadora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2018 AE Mora zwane dla niepoznaki Polo Ralph Lauren Perdiswell. Niestety to mój ostatni zakup z AE, noski znów się łamią, co jest winą niecałkowitego usztywnienia. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2018 @Mateo86 Jak u Ciebie zamontowane są sprzączki - na kawałku skóry czy gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2018 @Xune na skórze. Ciężko się je zapina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2018 Damn. Chciałem zamówić monki jako następną parę za jakiś czas, ale w takim razie jednak muszę pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2018 @Xune nie ma nad czym myśleć. Można się przyzwyczaić do tego typu zapięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2018 Gaziano & Girling 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 16 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2018 Loake 11 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2018 @Mateo86, jestem pod wielkim wrażeniem Twoich zdjęć butów, a szczególnie kombinacji kolorystycznych ze skarpetkami i spodniami. Wszystko jest bardzo kolorowe, ale dobrze dobrane. Zdaję sobie sprawę, że przy kilkunastu parach butów, spodni i skarpetek kombinacji są tysiące. Czy masz jakieś swoje ulubione zestawy czy każdego ranka lecisz freestylem ?? Po drugie, czy będzie szansa zobaczyć jakieś Twoje zestawy od marynarki w dół ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofS Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2018 Yanko 915 CB oraz RR Dawn i spirit of ecstasy, a także z BMW X3 oraz poranną kawą. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2018 @Żorż Ponimirski Mam swoje ulubione kombinacje kolorystyczne - np. brąz + zielony lub fioletowy + granatowe spodnie. Niemniej jednak nie mam konkretnych zestawów. Skarpetek mam z dwie szuflady. Ostatnio głownie jednolite, prążki ewentualnie jakiś mikrowzór. Te w romby, koła czy inne wzorki chwilowo czekają na swoją kolej. Garniturów też mam ok. 20 plus pełno spodni czy marynarek do zestawów koordynowanych, aczkolwiek takowych ostatnimi czasy unikam w dni robocze. Praktycznie każdego ranka jest to typowy freestyle - z zachowaniem zasady aby w pewnym sensie się to łączyło. Np. z kolorem poszetki, wzoru na krawacie etc. Takie klamrowe spięcie. Co do drugiego pytania - tzn mam zadebiutować w wątku CMDNS? Zastanawiam się nad tym. Najpierw muszę wymyślić formę prezentacji, zdjęcia lustrzanego odbicia w windzie robić nie będę. Poza tym poprzeczka w owym wątku jest tak wysoko zawieszona, że poległbym z kretesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2018 9 minut temu, Mateo86 napisał: Co do drugiego pytania - tzn mam zadebiutować w wątku CMDNS? Zastanawiam się nad tym. Najpierw muszę wymyślić formę prezentacji, zdjęcia lustrzanego odbicia w windzie robić nie będę. Poza tym poprzeczka w owym wątku jest tak wysoko zawieszona, że poległbym z kretesem. Jeśli góra jest takiej jakości jak dol to bym się o nic nie martwił Szczerze mówiąc, to po prostu jestem ciekawy jak się ubierasz na co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2018 Godzinę temu, KrzysztofS napisał: Yanko 915 CB oraz RR Down i spirit of ecstasy, a także z BMW X3 oraz poranną kawą. Dawn, na Boga! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofS Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2018 9 minut temu, The-Bigwig napisał: Dawn, na Boga! sorry literówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 18 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2018 Na sportowo - Diadora Heritage 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 19 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2018 Vass 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 20 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2018 Kolega @el-biczel odwiedził mnie w Nowym Yorku. Stefano Bemer & Saint Crispins 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 20 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2018 Yanko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 20 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2018 Bonafe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2018 C&J 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 22 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2018 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 Yanko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi