Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 7 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Mnie też, Panowie, bardzo podobają się Wasze Vassy, ale jeżeli w końcu zdecyduję się na zakup mnichów, to będą to na pewno takie "sidżeje" jak Twoje @Zajac Poziomka. A tymczasem... 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 7 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Cheaney 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 7 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Nie mogłem zdecydować które Vassy założyć, więc padło na Bonafe 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 5 godzin temu, Whitesnake napisał: Na wstępie, dziękuje serdecznie @Aron za cały trud włożony w realizację tego zamówienia. Świetna organizacja! Potwierdzam, ze moje także wyglądają dokładnie tak jak miały , faktycznie - kawał buta. Powiększyli mi rozmiar o 0.5 ale doskonale wiedzieli co robią - buty pasują jak ulał. Pieciominutowa przymiarka po przejęciu bladym świtem... Największy trud włożył @Wodzu, ja tylko rozdałem buty, które do mnie dotarły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mr. T. Napisano 7 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 2 godziny temu, Aron napisał: Największy trud włożył @Wodzu, ja tylko rozdałem buty, które do mnie dotarły. Dziękuję za przypomnienie. Wodzu dał popis kompetencji wodzowskich na miarę Wodza XXI wieku. Zrobił swoje i pozwala błyszczeć innym ;). @Wodzu wielkie dzięki! Buty są świetne, dokładnie takie jakie uzgodniliśmy. Sprawnie, skutecznie i bez zbędnej gadaniny. Kłaniam się w pas w uznaniu wysiłku, zaangażowania i kompetencji menadżerskich 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Może i bardziej wskazane byłyby driver moccasins, ale moje Volvo płynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 8 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2018 Catsby po odświeżeniu i Amiral GlossWysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 8 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2018 Czekolada by Berwick. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 8 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2018 6 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 8 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2018 Vass 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Napisano 8 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2018 9 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2018 Chciałbym oficjalnie podziękować @Zajac Poziomka za odniesienie się do brzydko łamiących się nosków w moich monkach od Allen Edmonds: Buty odesłałem do serwisu AE na ich koszt 17 maja, po niecałych 3 tygodniach dowiedziałem się, ze poczuwają się do winy. Zbadali, że wytarcia na podeszwie wskazują na prawidłowy rozmiar, a łamanie się noska jest wadą konstrukcyjną. Dostałem pełny zwrot pieniędzy (157$, bo były to secondsy z rysą na nosku). Z racji tego, ze potrzebuje mniej eleganckich butów skórzanych na imprezę w niedzielę, udałem się czym prędzej na łowy na eBay i wyczaiłem coś takiego jak Polo Ralph Lauren Perdiswell: Od początku coś mi świtało, zacząłem grzebać na Styleforum i okazuje się, że to Allen Edmonds zrobił je dla PRL na tym samym kopycie co moje byle już monki. Dodatkowo buty są w pierwszej jakości, a jeszcze lepiej, że załapałem się na promocję na dzień ojca na eBayu i dałem za nie 119$ !!! Jedyna różnica na minus to mniej finezyjny kolor - brąz zamiast dark chili, ale to szczegół. 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 8 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2018 TGIF 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 8 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2018 Do Kielmana nie zdążyłem, może następnym razem jak mnie znów sprawy do Warszawy przygnają. Stołeczny debiut Czenejów. Skarpetki patriotyczne, w koziołki: 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dziko Napisano 8 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2018 Fabi (nb. ciekawe kopyto o bardzo wysokim podbiciu) 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 8 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2018 7 godzin temu, dziko napisał: Fabi (nb. ciekawe kopyto o bardzo wysokim podbiciu) Bardzo ladne buty. Gratulacje. Czuby stonowane. Nie ma przesady w zadna strone. Nie sa zbyt wydluzone. Nie sa zbyt ostre. Nie sa zbyt tepe I okragle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Awopiotr Napisano 9 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2018 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 10 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2018 Zdecydowanie wygodniejsze dla moich stóp niż pierwsza para na kopycie F (w tęgości G). P2 wygląda w moim rozmiarze tak zgrabnie, że nie miałbym chyba oporów przed zamówieniem oxfordów na tym kopycie. 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 10 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2018 @Wodzu, wyglądają znakomicie i są idealnie dopasowane do kształtu stóp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 11 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2018 Asy 7 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2018 Przedwczoraj, wczoraj i dzisiaj Carlos Santos. Jak Ci się sprawują CSy?Na wątku o marce jest dyskusja o wszystkim tylko nie o butach Jesteś zadowolony z wygody, jakości w porównaniu do innych marek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 Sztyblety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 (Shoepassion) 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi