Tomasz T Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Bardzo ładne monki. Zdradzisz co to za model? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 8 minut temu, Tomasz T napisał: Bardzo ładne monki. Zdradzisz co to za model? 🤔 dziękuję, to yanko 915 testa di moro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 13 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Kilka ujęć z mijającego tygodnia... 9 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Mateo86, bardzo ciekaw jestem całości Twoich ubrań, widzę co chwila fajne spodnie i skarpety, i spodziewam się, że góra jest równie fajna, dałbyś w CMDNS jakieś fotki. Chyba, że nad tym wszystkim tylko żonobijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 @Mateo86 Bardzo ładne zdjęcia, oglądam z dużą przyjemnością. Buty oczywiście też fajne - widać, że bardzo dobre jakościowo, aczkolwiek "design" większości jest taki, że raczej bym nie nosił. Jak na mój gust trochę za dużo fajerwerków (np. ostatnie - plaintoe adelaide v-cap oxford, na dodatek w museum calf ) . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 10 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @Mateo86 Bardzo ładne zdjęcia, oglądam z dużą przyjemnością. Buty oczywiście też fajne - widać, że bardzo dobre jakościowo, aczkolwiek "design" większości jest taki, że raczej bym nie nosił. Jak na mój gust trochę za dużo fajerwerków (np. ostatnie - plaintoe adelaide v-cap oxford, na dodatek w museum calf ) . Aż się boję „konstruktywnej” krytyki związanej z moim MTO od Bonafe...czy GMTO od Vassa:) Muszę przyznać, że masz rację. Oglądam garderobę z butami i widzę braki w zakresie stricte klasycznych modeli. Ale nadrobi się... już kilka modeli wpisalem na listę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 6 minut temu, Mateo86 napisał: Aż się boję „konstruktywnej” krytyki związanej z moim MTO od Bonafe...czy GMTO od Vassa:) Nie nazwałbym tego krytyką, bo uważam że to są bardzo fajne buty. Po prostu ja raczej bym ich nie nosił, kwestia osobistych preferencji - wolę trochę "prostsze" modele Zresztą chyba widać to po zdjęciach które wrzucam w tym wątku. PS. Zdradzisz czym robisz zdjęcia? Mój Iphone SE raczej nie ma szans zrobić zdjęć takiej jakości, nawet w dobrym świetle (robię zdjęcia na ogół rano, przed pracą kiedy światło jest takie sobie). Powoli zaczynam się zastanawiać nad zmianą telefonu i chętnie wybrałbym jakiś z dobrym aparatem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 @Zajac Poziomka nie odebrałem tego jako krytki, stąd cudzysłów. Wolny zawód pozwala mi na troszkę luźniejszy dress code i wiecej nonszalancji w zakresie obuwia. Twoje buty też są genialne- strasznie zazdroszczę lotników Vassa i Meerminów a’la John Lobb. Zdjęcia robione iphonem 7 a od jakiegos czasu X w trybie portretu podczas porannej przerwy na kawe, czy to w drodze do pracy na stacji albo już w kancelarii. @Blondas muszę nabrać większej odwagi i poprawić kilka niedoskonałosci. Niemniej jednak coś zaprezentuje. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 C&J 2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 13 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 13 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Wiosna to czas loafersów 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterte Napisano 14 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 Berwick 2509 Tan 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 Zabrałem dzisiaj „ konia” na pchli targ. Trickers cordo 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheMakowski Napisano 14 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 Loake 3 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 14 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 Doucal's x Wielki Shoe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 18 godzin temu, TheMakowski napisał: Loake To model 202? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 3 godziny temu, maciato napisał: To model 202? Dokładnie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 Vassy w wiosennym kolorze 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 I znowu ja - w kolejce po "najlepsze naturalne lody w mieście". C & J i... inne: 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 Kupiłem buty z marzeń sprzed lat... Na żywo wystraszyłem się ich nieco i chciałem je sprzedać. ... nikt nie chciał kupić Pozostało więc przypomnieć sobie, że te buty były kiedyś moim marzeniem i nauczyć się w nich chodzić. Nie zawsze i nie koniecznie w parze z tymi skarpetami. Muszę przyznać, że wymaga to odwagi. Nie są to buty na każdą okazję (nawet dzienną), o nie! P. S. Kropki są granatowe, jakby ktoś pytał. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 15 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 33 minuty temu, Karol G. napisał: Kupiłem buty z marzeń sprzed lat... Na żywo wystraszyłem się ich nieco i chciałem je sprzedać. ... nikt nie chciał kupić Pozostało więc przypomnieć sobie, że te buty były kiedyś moim marzeniem i nauczyć się w nich chodzić. Nie zawsze i nie koniecznie w parze z tymi skarpetami. Muszę przyznać, że wymaga to odwagi. Nie są to buty na każdą okazję (nawet dzienną), o nie! P. S. Kropki są granatowe, jakby ktoś pytał. Przesadzasz z tą nauką chodzenia. Gdybym nie miał tyle par ile mam, to zdecydowanie częściej bym nosił moje. Na pewno błąd który popełniłeś to założyłeś do nich te cudaczne skarpety - już same buty są specyficzne, a takim skarpetami sprawiasz że Twoja dolna część ciała wygląda jak od klauna. Załóż stonowane spodnie i skarpety, a buty obronią się same. 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 @Karol G. to są przepiękne buty. Niestety moje sprzedałem, gdyż mam identyczną kombinację (skóra zamsz) od Herringa w postaci monków. Zgadzam się z Krzysiek_W, że dobrze jest połączyć to z bardziej stonowaną górą i wygląda to rewelacyjnie. Odwagi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 16 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2018 3 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi