Whitesnake Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 1 godzinę temu, Bartek 00 napisał: ????? Wątek się nazywa jakie buty mam dziś na sobie, a nie jakie miałem/ bądź będę miał. Nie bądźmy tacy dosłowni...miał, ma, czy będzie miał - o ile to nie są buty kolegi, to chyba wszystko pasuje. Zadbane, wyczyszczone, jak dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Mam na sobie. Rano zrobię zdjęcie po całej nocy użytkownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 To zanim moderator "posprząta", taki suchar mi się przypomniał w powyższym kontekście: "Budzi się facet w szpitalu, lekarz do niego mówi: - Mam dla pana dwie wiadomości: dobrą i złą, która najpierw chce pan usłyszeć? - Złą. - Musieliśmy uciąć panu obie nogi. - A ta dobra ? - pyta z nadzieją pacjent - Sąsiad z łóżka obok chce kupić pana buty". 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 22 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Jaka zima, takie buty. Na początku nie było nam łatwo, ale po latach sie dotarliśmy. (Alfred Sargent) 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 22 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Loake 10 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dan Napisano 22 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Coś czuję że się polubiliśmy z Conistonami i będę trochę mono-butyczny tej zimy... 4 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Coś czuję że się polubiliśmy z Conistonami i będę trochę mono-butyczny tej zimy... Spodnie wyglądają ciekawie. Mógłbyś coś więcej o nich napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 3 godziny temu, michau napisał: Spodnie wyglądają ciekawie. Mógłbyś coś więcej o nich napisać? SS (kolekcja zeszła zima) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Piąteczek przedświąteczny to dobry czas na debiut w wątku 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 bardzo ładne, w jaki sposób zamawiałeś? ile trwała realizacja? napisz coś więcej bo na ich stronie same fajne wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 20 minut temu, Michał Gdańsk napisał: bardzo ładne, w jaki sposób zamawiałeś? ile trwała realizacja? napisz coś więcej bo na ich stronie same fajne wzory. Na Herring ostatnio było sporo modeli z upustami, np. takie bardzo mi się podobały. O tej stronie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 10 godzin temu, Mateo86 napisał: Loake Fajne spodnie . Jakie to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 @proki1971 vistula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 23 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 #405 "Raiders of the Lost Ark" 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 23 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 Widać, że tęgość duża :). To nowsze, czy starsze? (raczej nowsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 Te same co wczoraj, ale trudno o lepszy wybór na takie śniegi...;) 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 23 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 9 godzin temu, albinos napisał: Widać, że tęgość duża :). To nowsze, czy starsze? (raczej nowsze) Niestety takie mam stopy (11.5/3E).Nie ma na to ani diety ,ani ćwiczeń na siłowni,trzeba się nauczyć z tym żyć.Trudniej jest kupić buty,gdyż większość producentów woli szyć buty w tęgościach Medium(,D,F) ,które pokrywają im 90 kilka procent rynku. Aldeny starsze,według kodu wyprodukowane w 2007r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 23 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 7 godzin temu, Whitesnake napisał: Te same co wczoraj, ale trudno o lepszy wybór na takie śniegi...;) Moje śniegowce też dziś dały radę 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 24 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2017 Kiedy potrzeba czegoś ekstra-wygodnego... (C&J Tetbury) 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 24 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2017 Ostatnio moje ulubione (Meermin) 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 24 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2017 Zima, śniegu po pas, a my w żyto... To Grzesiuk, czy Waligorski? Nie pamiętam. W każdym razie, na opady Cordovan Vass 5 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Napisano 24 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2017 6 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ygrene Napisano 25 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2017 Spacerowo Islay 7 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 25 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2017 A u mnie Islay.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 25 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2017 Kielman derby 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi