Tomasz T Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 Piękne. Jakiś duży rozmiar chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 Przy 197cm wzrostu ciężko żeby rozmiar buta był mały... 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 AE 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 2 godziny temu, Beny23 napisał: Przy 197cm wzrostu ciężko żeby rozmiar buta był mały... Kawał chłopa jesteś! U mnie 189cm wzrostu i buty 42/43 . U Ciebie pewnie 46 wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Solecalupo Napisano 14 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 Długo wyczekiwany nabytek 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 @FONos - zawsze podobał mi się ten model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiolab8000s Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 a jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 Loake Chester 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 Crownhill / Dublin 4 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 2 godziny temu, fan_dobrego_buta napisał: @FONos - zawsze podobał mi się ten model "Chorowałem" na nie od roku odkąd zobaczyłem je na jakichś zdjęciach ... dla mnie są piękne i nawet trafił się bardzo fajny egzemplarz z dobrą skórą i wykończeniem co jak wiadomo w Loake nie zawsze jest normą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 7 godzin temu, FONos napisał: "Chorowałem" na nie od roku odkąd zobaczyłem je na jakichś zdjęciach ... dla mnie są piękne i nawet trafił się bardzo fajny egzemplarz z dobrą skórą i wykończeniem co jak wiadomo w Loake nie zawsze jest normą Rozumiem Cię Też na nie kiedyś chorowałem Mają unikatowy i rewelacyjny dla mnie kształt. A co do trafienia w dobry egzemplarz to nawet na poziomie sklepu stacjonarnego przy Chmielnej egzemplarz dostępny miał w jednym miejscu dziwne marszczenie i musiałem czekać z 2 miesiące na nowy z fabryki... ale byłem cierpliwy! Bardzo je lubię. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 15 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 Loake 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bodzixon Napisano 15 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 Moje "koniakowe" Levety. Kolor wyszedł mi w 100% taki, jak chciałem. Jestem z siebie dumny 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 15 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 Od nich się wszystko zaczęło Yanko 8 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 15 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 6 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiolab8000s Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 wow piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 2 godziny temu, fan_dobrego_buta napisał: Jak oceniasz miękkość tej skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 Zależy, jaki mamy odnośnik. Jeżeli je porównamy do skóry w AS Holburn, C&J Northcote czy Trickers Stow Lollipop to skóra w AS jest twardsza. Natomiast jeżeli zacznę je pokonywać do innych butów to nie ma wielkiej równicy. Samo porównanie AS Cambridge Rustic, Mahogany i Navy, to dwie ostatnie wypadają podobne, natomiast skóra w Rustic jest odrobinę bardziej mięsista. Język z Navy wydaje się troszkę sztywniejszy, jednak nie czuję tej sztywności przy chodzeniu, Dziś w użyciu tylko 3 h. Jutro zabieram je na dłuższą wyprawę, więc będę miał bardziej obiektywną opinię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 15 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bodzixon Napisano 16 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 22 godziny temu, blekit napisał: Od nich się wszystko zaczęło Yanko Brawo @blekit. Mój ulubiony kolor buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 W dniu 13.12.2017 o 23:40, Mr. T. napisał: Ładne, cóż to za obuwie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. T. Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 19 godzin temu, Tomasz T napisał: Ładne, cóż to za obuwie? Tomasz T, to trzewiki Shoepassion 631. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 Herring 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 Końskie trepy od Aldena: 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi