eye_lip Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Wyglądają jak Nunes Corea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Jan, co to za buty? Chodzą mi po głowie buty leśniczego (z szyszkami). Jak powiedział Filip - posiadacz lub ex posiadacz butów tej legendarnej firmy - są to szyszki Nunes Correa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 J.P.Smith Shoe Company Chicago ILL- British Walkers Custom.Gunboats. Wiek??? okolo 40 lat( Manufaktura zamknieta na poczatku lat 80) . Na razie na "lawce rezerwowych" -nie mieszcza sie w podstawowej druzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Pierwsze wrażenie: koszmarne, a po chwili, że może ciekawe/interesujące? Pokażesz je na nogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Pierwsze wrażenie: koszmarne, a po chwili, że może ciekawe/interesujące? Pokażesz je na nogach? Zestawilem te od JP Smith z Hanoverami Cordo- troche ekstrawagancko(jak mycie polowy glowy innym szamponem w reklamach),ale obie pary sa " purchased on the same garage sale",pochodza z tej samej epoki, i maja ten sam rozmiar.Pierwsze byly NWB,drugie NIB z cena $22.50. Taki byl warunek dealu ,ze albo biore obie pary albo nic.W kordosiach Hanowera chodze juz 8 lat (co widac) ,te BW mialem dzisiaj na nogach(czy tez na nodze) drugi raz i to za namowa kolegi Miszy,ktorego niniejszym pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Pierwsze wrażenie: koszmarne, a po chwili, że może ciekawe/interesujące? Pokażesz je na nogach? Zestawilem te od JP Smith z Hanoverami Cordo- troche ekstrawagancko(jak mycie polowy glowy innym szamponem w reklamach),ale obie pary sa " purchased on the same garage sale",pochodza z tej samej epoki, i maja ten sam rozmiar.Pierwsze byly NWB,drugie NIB z cena $22.50. Taki byl warunek dealu ,ze albo biore obie pary albo nic.W kordosiach Hanowera chodze juz 8 lat (co widac) ,te BW mialem dzisiaj na nogach(czy tez na nodze) drugi raz i to za namowa kolegi Miszy,ktorego niniejszym pozdrawiam.Mnie się bardzo podobają właśnie ze względu na dość nietypowy design. Z pewnością nie z tymi spodniami Natomiast na pierwszej fotce poglądowej zauważyłem ciekawą marynarkę (mundur?) i dokładając jasne eleganckie spodnie - sądzę, że byłoby ciekawie pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Jan, co to za buty? Chodzą mi po głowie buty leśniczego (z szyszkami). Albo Forest Ranger shoes(with tree cones) Brzmi o wiele lepiej niz buty "ozdobione kutasikami" Aristocraft J&Murphy i 2x Aldeny. Dwie pary z calfskin,jedna z S.Cordo.Pytanie ktora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Stawiam na pierwsze z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Natomiast na pierwszej fotce poglądowej zauważyłem ciekawą marynarkę (mundur?) i dokładając jasne eleganckie spodnie - sądzę, że byłoby ciekawie pozdr.VslvMasz na uwadze JB na Corfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miyagi Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Moje buty na złą pogodę (na gumowej podeszwie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Natomiast na pierwszej fotce poglądowej zauważyłem ciekawą marynarkę (mundur?) i dokładając jasne eleganckie spodnie - sądzę, że byłoby ciekawie pozdr.Vslv Masz na uwadze JB na Corfu Standardowa klubowa dwurzędówka z odpowiednimi do niej jasnymi spodniami. Przyjemne casualowe ubranie na cieplejszą porę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Miyagi, jak się sprawują te Septieme Largeur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Tymczasem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Filip - od razu widać, że je bardzo lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Filipie – ale gdzie nogi zgubiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miyagi Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 @xkozioł - dziękuję! @eye_lip - jak dla mnie, sprawują się nieźle. Używałem ich od kwietnia ubiegłego roku, niekiedy bardzo intensywnie (zeszłej jesieni były to moje jedyne buty na deszcz, nie licząc zimowych "czołgów"), ale jedyne, co stało im się nie z mojej winy, to wypadnięcie jednego metalowego "kapselka" z dziurki na sznurówkę (są od wewnątrz). Poważniejszym problemem jest rozklejenie się podeszwy na nosku po przetarciu szwów, jednak tutaj obwiniam bardziej siebie niż buty - noski są w stosunku do mojej stopy zauważalnie wydłużone, chodzę w znacznym stopniu "na palcach", ale po prostu zaniedbałem przyklejenie/przybicie żabek w miejscu najszybszego ścierania się podeszwy i szwy zniknęły. Stosunkowo długo rozbijałem te buty, jednak kiedy mi się to udało, stały się jednymi z moich najwygodniejszych. W związku z tym zamówiłem także model Emile na tym samym kopycie - ten był zauważalnie szerszy w obszarze palców i tuż przed nimi - może przez brak plecionego zdobienia na vampie (niestety nie udało mi się znaleźć na szybko polskiego odpowiednika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 @Miyagi BUTY B. ŁADNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Dżentelmeni to nie tylko rauty, bale, praca (niby nie przystoi ), to również safari i inne wyprawy. Korzystając z "casual friday" prezentuję to co ma dziś założone na stopy. Legendarne i niezniszczalne buty ze skóry antylopy - hiking boots TRAILBUSTERS z RPA. Więcej o tych butach i historii trzypokoleniowej rodzinnej firmy na moim blogu http://vslvstyle.blogspot.com/2012/12/k ... sters.html pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 @Vislav swietne buty na wyprawy - gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Jean-Loic Orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 :)Caporegime boskie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 JLoic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2013 Śniegu co niemiara więc i buty wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Alden shortwing balmoral Cordo-kopyto Plaza single sole.Spodnie garnitur B..... (ulubiona marka gangsterow Johna Gotti i W.Putina) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Skalpel te buty to włoskie AC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi