Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 12 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2017 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2017 Dnia 9.06.2017 o 15:20, Midlife-Crisis napisał: @McQueen z czasem skóra trochę bardziej blada. Przody traktowałem czarnym woskiem, ale trochę przesadziłem chyba, bo ktoś mnie pytał, czy są przemoczone. 🤔 Dobry pomysł z woskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 13 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 13 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 Meermin 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 13 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 Yanko 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 @blekit Nie wiem czy to kwestia zdjęcia czy ustawienia stopy, ale brzydko się złamał prawy but. Mam wrażenie, że podobnie jak posiadane Berwicki o których pisałeś, że chcesz je wymienić. Czy użyta skóra wg Ciebie jest innej jakości na drugim bucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 39 minutes ago, Bartek 00 said: @blekit Nie wiem czy to kwestia zdjęcia czy ustawienia stopy, ale brzydko się złamał prawy but. Mam wrażenie, że podobnie jak posiadane Berwicki o których pisałeś, że chcesz je wymienić. Czy użyta skóra wg Ciebie jest innej jakości na drugim bucie? Prawy but złamał się faktycznie trochę przed przeszyciem. Dla mnie nie jest to jakiś wielki problem natury estetycznej, jestem z tych butów bardzo zadowolony, niezmiennie podobają mi się i mam nadzieję, że jeszcze długo posłużą. Podejrzewam raczej jakąś małą wadę konstrukcyjną (może zbyt krótkie usztywnienie noska?) niż problem z samą skórą, która jest dobrej jakości - dużo lepszej niż we wspomnianych Berwickach (choć o ile pamiętam, to jedyny model w którym zgłosiłem jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie skaz na skórze, ale sprawa została wzorowo i w sposób w pełni mnie satysfakcjonujący rozwiązana przez sklep). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Joop loaffersy letnio na luzie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 14 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 14 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Yanko x Benevento 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Santino Napisano 14 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Wczoraj:Dziś: 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 @Santino Gdzie kupiłeś te sznurowadła do Greenów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 @Xune w Multirenowacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Coraz lepiej. Przyszwa zmierza w dobrym kierunku, pięta już nie uciska. Oj, czuję, że te buty szybko staną się moimi ulubionymi. To Meermin. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Dzisiaj przybyły zakupione poza zwykłym, że się tak wyrażę, gmto obiegiem. Takich jeszcze nie miałem- vass w ciemno-koniakowym strusiu (brzmi i pachnie egzotycznie ): 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 15 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 No to jak Vass, to Vass: Tym razem z czarnym woskiem na noskach, przy którego pomocy próbowałem zrobić lustro (jak widać wyszło podobnie, jakby w łazience nad umywalką przykleić kawałek srebrnej folii, błyszczącą stroną do ściany ). 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Dzisiaj kapciowo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Jak dzisiaj na luźno to u mnie GEOX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Dzisiaj bardziej świątecznie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Jak dobrze widzę to bespoke by @szewc24.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Wczoraj było przymiarkowo, dzisiaj bardziej docelowo- "struś na ostro" : 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 16 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Velasca 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Shoepassion 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pablo84 Napisano 17 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 KH GYW 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 Yanko 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi