Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 3 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Rise and shine 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 CS 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Meermin. Najnudniejsze buty - brązowe derby. Dziś debiut. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. casual Napisano 3 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Scarosso 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 3 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Te same tassel loafers w cieniu 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Woły robocze od Duranca na wczorajszym spacerze. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dziko Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 takie tam starocia 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Yanko 306 TdM sezon 3 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dunlop Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Loake 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Carlos Santos 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 @Ataman super buty i moim zdaniem świetnie pasują do Twojej stopy. Tutaj w ogóle nie przeszkadza mi wizualnie nie schodząca się przyszwa. Wiem, że nie byłeś przekonany do derby ale uważam, że dokonałeś świetnego wyboru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 @Zając Poziomka dziękuję za słowa otuchy . Dalej nie jestem przekonany, ale te.... po prostu...... kolor, fason, wygodne od pierwszego włożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 1 minutę temu, Ataman napisał: @Zając Poziomka dziękuję za słowa otuchy . Dalej nie jestem przekonany, ale te.... po prostu...... kolor, fason, wygodne od pierwszego włożenia. Naprawdę ładny but. Podpisuje się pod słowami ZającaPoziomki. Pewnie to ten model: https://sklep.klasycznebuty.pl/1404,carlos-santos-9114-guimaraes.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Tak. To te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Weejuns 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Godzinę temu, Ataman napisał: Carlos Santos Bardzo dobry kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 2 godziny temu, Ataman napisał: @Zając Poziomka dziękuję za słowa otuchy . Dalej nie jestem przekonany, ale te.... po prostu...... kolor, fason, wygodne od pierwszego włożenia. A powinieneś być przekonany. To chyba pierwsze Twoje buty które mi się podobają po zaprezentowaniu, reszta fajna, ale nie miały łatwego zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 New Balance 515 Retro 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 No, Panowie, to forum całkiem na psy schodzi , paroletnie Gino Rossi dostaje dziesięć lajków Swoją drogą, choć to naprawdę Gino Rossi, to jest wyprodukowane we Włoszech i szyte Blake'em (inna rzecz, że kiedy je kupowałem, nie miałem pojęcia o konstrukcjach butów) - widać w tamtych czasach mieli takie całkiem przyzwoite sztuki. Rozmiarowo są trochę za dużo, używane bez prawideł, stąd kiepskie łamanie, ale poza tym skóra i konstrukcja buta są bardzo OK jak na swoją półkę cenową. Potraktowałem je przedwczoraj Saphirem i zaliczyłem mały opad szczęki - podstawowe lustro (w sensie, że można np. przeczytać tekst z odbitego ekranu smartfoma) pojawiło się już po... pięciu minutach zwykłej polerki, dużo szybciej, niż na trzykrotnie droższych butach (może jakiś wyjątkowy fart z doborem ilości/temperatury wosku, czy coś, niemniej zaskakujące). 13 godzin temu, dziko napisał: takie tam starocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 23 minuty temu, dziko napisał: No, Panowie, to forum całkiem na psy schodzi , paroletnie Gino Rossi dostaje dziesięć lajków Po zdjęciu widać, że nie są to buty z wysokiej półki, ale równocześnie są to ładne, klasyczne w kształcie buty - dlaczego zatem nie miałbym dać plusa? Na tej samej zasadzie moje G&B za 4 stówki dostały kilka dni temu blisko 30 "plusów". Bo to po prostu ładne, klasyczne buty, w dodatku na ładnym zdjęciu. Może w detalach ustępują dziełom Fukudy, ale mogą się podobać. Generalnie masz w bardzo wielu postach tendencję do demonizowania forum i przedstawiania kilku wybranych opinii jako "głosu forum". Nie chce mi się szukać konkretnych postów, ale to u Ciebie dosyć częsta maniera ( najczęściej "na forum tolerowane jest tylko ultradopasowanie", "forum uważa, że tylko SS jest super, a nikt nie docenia Yooxa", "mam bardzo trudną sylwetkę, a forum uważa że dopasowanie ubrań to łatwa rzecz"). Może zdziwienie niepotrzebne i po prostu wbrew temu co sądzisz jest tu trochę osób, które nie mają klapek na oczach? Fajnie, że masz ładne buty które dobrze się starzeją. Niech się dobrze noszą. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 4 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Generalnie masz w bardzo wielu postach tendencję do demonizowania forum i przedstawiania kilku wybranych opinii jako "głosu forum". Nie chce mi się szukać konkretnych postów, ale to u Ciebie dosyć częsta maniera Nie będę zaprzeczał, choć raczej nie używałbym słówka "demonizowanie", raczej takie umiarkowanie trollowanie advocatus diaboli Oczywiście, że na forum pojawiają się różne opinie, ale mimo wszystko uważam, że poziom "groupthinku" jest tutaj wysoki, o wiele wyższy niż np. na StyleForum, co można w prosty sposób sprawdzić, śledząc np. koncentrację postów na markach tu i tam (inna rzecz, że nie jest to tyle kwestia jakichś różnic psychologicznych między forumowiczami tu i tam, ale przede wszystkim historycznie zupełnie innej dostępności produktów/siły nabywczej tu i tam). Sam wspominasz o marudzeniu na SuSu - no to porównaj np. co tutaj się przywołuje i poleca jako dobre garnitury (95% SuSu, SuSu i SuSu) ze słynnym wątkiem SyleForum SFWHSQL na którym dyskutowanych jest ponad osiemdziesiąt (!) marek. Jest różnica, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi