Tanatos70 Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 16 minut temu, Koval napisał: @Tanatos70, czy Ty zacząłeś zwężać spodnie? Jaką szerokość nogawki na dole mają te prezentowane powyżej? Fakt, skracam i zwężam (wcześniej raczej podwijałem) tak do ok. 17 cm, żeby trzewik się ładnie prezentował EDIT: te akurat mają 18,5 cm (sprawdziłem), więc zwężam tak (w zależności od fasonu) w przedziale 16-19 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 5 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Vass wita Was kolejny raz;) Taki ze mnie poeta, że nie czuję jak rymuję. Aha - rozwarcie wynika z niechlujstwa, lenistwa oraz mięśnia piwnego - jak się zegnę i dociągnę to jest dużo lepiej 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Dnia 4.02.2017 o 20:15, Tanatos70 napisał: Prawie nogi połamałem, jak próbowałem kota w kadr złapać biegając wokół domu na oblodzonej kostce. No i głupie bydlę wygrało : @Tanatos70 - jakie to buty? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 (edytowane) Godzinę temu, Wuj napisał: @Tanatos70 - jakie to buty? meermin "łyski" cordovan (edit: chyba jednak w koniaku. Kto by się tam w tych kolorowych "rudych wódach na myszach" połapał) Edytowane 6 Luty 2017 przez Tanatos70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 3 godziny temu, Jamjest napisał: Vass wita Was kolejny raz;) Taki ze mnie poeta, że nie czuję jak rymuję. Aha - rozwarcie wynika z niechlujstwa, lenistwa oraz mięśnia piwnego - jak się zegnę i dociągnę to jest dużo lepiej Jeśli takie rozwarcie potrafisz dociągnąć do "dużo lepiej", to teraz Twoje podbicie ma chyba siniaki od obijania się o "sufit" buta, tyle tam luzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Haha rozwarcie sam rozwarłem bardziej przy zakładaniu;) Prawidłowo zawiązany but ma ok 1 cm w najszerszym miejscu rozwarcia i bez ucisku. Wydarzyło się coś gorszego - w czasie spaceru przyłożyłem w coś na tyle mocno, że naruszyłem lico na nosku zapaćkałem to jakoś ale jest niefajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 6 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Kiedy upuścisz sobie na stopę zabawkę swoich zstępnych i masz duży palec o połowę większy, doceniasz jeszcze bardziej konserwatywne kopyto (Shoepassion) 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 7 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Ładne buty... ( Yanko ) 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. faber Napisano 7 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 z mistrzem drugiego planu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Daję plusa za chomika 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Z cyklu "znaleziona na Yooxie" - zupełnie nieznana marka Gianfraco Lattanzi (oczywiście nie mylić z Silvano Lattanzi) robiąca w dużej mierze buty modowe, ale i takie rodzynki się trafiają, Blake Rapid (chyba), bardzo gruba skóra, ładne wykończenie, IMHO poziom ca Carlos Santos. W przecenie i promocji za 117 euro. Tylko podeszwa skórzana po całości (obcas też), coś tam trzeba będzie podzelować aby przeżyć. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Branchini - krokodyl, przy kolejnym wyjściu zrobię ładniejsze zdjęcia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 @dziko,bardzo ładne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 7 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Dawno nie widziane tweedowe "czeneje" na antypoślizgowym commando. W nich jestem w stanie, choć z trudem, dogonić kota na lodzie : 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Dziurkowania level - master:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 13 godzin temu, Andells napisał: Branchini - krokodyl, przy kolejnym wyjściu zrobię ładniejsze zdjęcia Czy to aby na pewno krokodyl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Meermin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 8 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Crockett & Jones Northcote 1 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 8 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Wygląda na to, że buty zmieniam częściej niż spodnie : 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 @Aron - buty petarda ! Na takie choruje... Możesz zdradzić źródło pochodzenia (sklep)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 8 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 (Jan Kielman) 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 @Bartek 00, kupiłem je w Emanuel Berg. Sklep sprowadził je z Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 W dniu 8.02.2017 o 09:40, Piotrwawa napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi