lupin Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Dzień dobry forumowicze! W Gdańsku piękne słońce od rana a jak u was? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Berwick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 15 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Pogoda na Manhattanie dopisuje Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 16 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Meermin 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 1 godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: Meermin Jaki to model i kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 @lupin Kopyto Olfe, model 102480, dostępne tylko w GMTO. https://meermin.es/articulo.php?idArt=3964 Swoją drogą Linea Maestro Handwelted z Meermina jest w mojej opinii świetnie wykonana, z dbałością o detale i na dodatek ma bardzo dobre i trwałe podeszwy. Na podstawie samego wyglądu nie potrafiłbym chyba odróżnić Meermin LM od marek o jedną/dwie półki cenowe wyżej. Niestety, z jakiegoś powodu nie są aż tak wygodne jak buty droższe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Kochani, piękne macie buty, ale apeluję po raz pierwszy ( i pewnie nie ja jeden), NIE RÓBCIE ZDJĘĆ na tle tej ohydnej polskiej kostki brukowej!!! Już wolę panele, perski dywan albo płytki podłogowe na klatce schodowej, ale nie da się na to patrzeć! Serio piszę. TAkie buty potrzebują oprawy, a nie beznadziejnego tła, bo chyba nikt mi nie powie, że ta kostka (w setkach odmian - równie beznadziejnych) dobre tło dla nich stanowi. Pozdrawiam z Gdańska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 16 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 @Michał Gdańsk Zdjęcia butów robię (podobnie jak wielu kolegów) w drodze do pracy, a ta niestety nie jest wyłożona perskim dywanem. W Gdańsku leżą perskie dywany na chodnikach? Zdjęcia w pomieszczeniach wychodzą moim telefonem beznadziejnie nieostre i z tragicznymi kolorami, dlatego pomimo Twojego apelu pozostanę umieszczaniu zdjęć na tle "ohydnej kostki". Jeżeli bardzo razi to Twoje poczucie estetyki - możesz zawsze zignorować moje posty Nie za bardzo też rozumiem, co to znaczy, że "takie buty potrzebują oprawy" i że chodnik nie stanowi dla nich dobrego tła. To są tylko buty. Zwykły przedmiot codziennego użytku. Służą do chodzenia. Nie tylko po dywanach, ale również po chodnikach, błocie i kałużach. Każde podłoże będzie dla nich "odpowiednią oprawą". Pozdrawiam z Warszawy! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 @Michał Gdańsk co powiesz na taką kostkę ? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 1 godzinę temu, Michał Gdańsk napisał: Kochani, piękne macie buty, ale apeluję po raz pierwszy ( i pewnie nie ja jeden), NIE RÓBCIE ZDJĘĆ na tle tej ohydnej polskiej kostki brukowej!!! Już wolę panele, perski dywan albo płytki podłogowe na klatce schodowej, ale nie da się na to patrzeć! Serio piszę. TAkie buty potrzebują oprawy, a nie beznadziejnego tła, bo chyba nikt mi nie powie, że ta kostka (w setkach odmian - równie beznadziejnych) dobre tło dla nich stanowi. Pozdrawiam z Gdańska. @Michał Gdańsk robimy zdjęcia butom w ich naturalnym środowisku. Przecież buty są do chodzenia. To nie jest sekcja lookbookowa marek z klasycznym męskim obuwiem a wątek Jakie buty mam dzisiaj na sobie.Robimy zatem zdjęcia w drodze do pracy, w przerwie w jej godzinach lub spędzając czas wolny na świeżym powietrzu. Zgadzam się z kolegą @Zajac Poziomka buty to przedmiot codziennego użytku jak każdy inny. BTW w Gdańsku nie widziałem dywanów na chodnikach. Może na strzeżonych osiedlach takowe są 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 To ja przesyłam z Gdańska na starej wykładzinie w butach Massimo Dutti. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Kostka granitowa jak najbardziej w porządku:) Do kolegów z Warszawy - nie chodzi przecież o dosłowne perskie dywany, ani eksponowanie butów na tle arrasów w Wilanowie, ale zwyczajne poczucie estetyki. Nie obraźcie się, ale eksponowanie drogiej skóry na tle zwykłego betonu po prostu mnie razi. Może? Skoro nie wykładacie podłóg swoich mieszkań taką kostką, to również nie róbcie zdjęć w takim "anturażu". nie odczytajcie mnie źle, piszę to raczej z troską o poziom forum. Wolę bowiem skupić się na detalach butów, aniżeli na trawie pomiędzy kostką. Buty użytkowe kojarzą mi się bardziej z obuwiem roboczym, tak już mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Jeżeli wolicie światło dzienne to po prostu wyjdźcie na balkon, wówczas od razu przekonamy się, że tam raczej kostki brukowej nie spotkamy. i wilk będzie syty i owca cała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 12 minut temu, Michał Gdańsk napisał: Skoro nie wykładacie podłóg swoich mieszkań taką kostką, to również nie róbcie zdjęć w takim "anturażu". (...) Jeżeli wolicie światło dzienne to po prostu wyjdźcie na balkon, wówczas od razu przekonamy się, że tam raczej kostki brukowej nie spotkamy. Chodzisz po swoim mieszkaniu w butach? Albo na balkonie? Ja na przykład nie. Robię zdjęcia butów w miejscach w których ich używam, o zgrozo leży tam często "kostka". Z góry przepraszam, ale nie będę specjalnie w domu zakładać do zdjęć butów, żeby tylko nie urazić Twojego poczucia estetyki. Dla mnie te wszystkie buty, których zdjęcia tu pokazuję to są właśnie "buty robocze" - chodzę w nich do roboty. Czyli wszystko się zgadza! Mała porada: w prawym górnym rogu możesz kliknąć na rozwijane menu, wybrać zakładkę "ignorowani użytkownicy" i dodać tam użytkownika "zając poziomka". Problem nieestetycznych zdjęć zniknie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 16 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 "Jękły głuche kamienie - Ideał sięgnął bruku" 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 5 godzin temu, Michał Gdańsk napisał: Kochani, piękne macie buty, ale apeluję po raz pierwszy ( i pewnie nie ja jeden), NIE RÓBCIE ZDJĘĆ na tle tej ohydnej polskiej kostki brukowej!!! Nie są najpiękniejsze, ale tło jest imho piękne , idealne na ciepłe dni odchodzącego lata. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Co by nie irytować @Michał Gdańsk dzisiaj piątkowy zamszyk w marmurach Sent from my iPhone using Tapatalk 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 16 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Dla odmiany w krzakach 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 18 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Ostatnie zdjęcia świetne! Ciekawe tło, dobre światło, piękne buty! Dziękuję autorom za reakcję na post Kolegi z Gdańska i dosłanie tych zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Panowie, pośmialiśmy się, kończymy ot, temat trochę przycięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 18 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Dziś m65 i carmina. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 18 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Monki Berwick 3637 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Proszę o zakończenie dyskusji dotyczącej kostki! Jeżeli ktoś odczuwa potrzebę dyskusji nt. walorów estetycznych i rodzajów chodników, po których się poruszamy, proszę o założenie stosownego wątku w dziale sala klubowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 18 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Buty na powyższym zdjęciu piękne! Warto od razu podawać "jakie", aby uniknąć dopytywania! A i źródło inspiracji kolorystycznej zestawu takie ... nieszablonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi