eustachu Napisano 10 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 Carlos Santos 6903 Coimbra Green Label Jaaakie piękne! Jak długo je masz? Zadowolony jesteś? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 10 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 13 godzin temu, irys napisał: Co to za kolor? Ciemny brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 10 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 20 minut temu, eustachu napisał: Jaaakie piękne! Jak długo je masz? Zadowolony jesteś? W szafie od 5 miesięcy, użytkowane raz/dwa razy w tygodniu (czasami cały dzień, czasami tylko na przysłowiowe "wyjście do kościoła"). Pamiętam, że na FB Sklepu Klasyczne Buty miałeś wątpliwości, czy te Santosy, ze względu na metodę szycia (blake) są warte zachodu (ceny). Według mnie to najwygodniejsze buty jakie użytkuję, są rewelacyjnie wykonane, szczególnie podoba mi się glanek - bardzo ładnie wyprofilowany i wycięty. Szycie metodą blake wpływa na elastyczność buta i wygodę w noszeniu. Mam Santosy szyte gyw i muszę przyznać, że nie są tak wygodne jak te. Moim zdaniem, najważniejsze w butach, które kupujesz świadomie, to dopasowanie kopyta do anatomii stopy. Czasami warto odpuścić zakup, tego co Ci się podoba, na rzecz dobrego dopasowania. Jeśli przy pierwszym założeniu widzę, że dopasowanie (szczególnie w okolicach śródstopia) szwankuje - odpuszczam, bo nie chcę mi się męczyć. Widziałem zdjęcia Twoich Berwick 3577 i wydaje mi się, że właśnie dopasowanie zawiodło i stąd problemy z ich wyglądem. Za dużo luzu w bucie i skóra zaczyna żyć własnym życiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 10 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 Defloracja podeszwy w terenie. AS Hunt. Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pawlik Napisano 10 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arnechos Napisano 10 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 Debiut w temacie pt. "Wszyscy mają Yanko, mam i ja." 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano 10 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 10 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 Dzisiaj deszczowo Empire State of mind Sent from my iPhone using Tapatalk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 10 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 6 godzin temu, Beny23 napisał: Dzisiaj deszczowo Empire State of mind Sent from my iPhone using Tapatalk Nie ma to jak widok na wentylatory hahaha Miałem podobny na Chłodnej w Wawie. Hameryka, Panie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 To że wentylatory znajdują się na dachu to normalne... Co bardziej zręczne oko dopatrzy się ikony the Big Apple w tle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dunlop Napisano 11 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Berwick 3561 Tan RS 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 11 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Museum Calf w cieniu. Dla porównania ta sama skóra w pełnym słońcu (widoczne po kliknięciu strzałki): 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 11 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Ponownie w tym wątku zamszowe penny loafers- Berwick 9628. W Gdańsku świeci słońce a u was? btw spodnie troszkę się marszczą z uwagi na moją nietypową pozę przy robieniu zdjęcia 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 11 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Dorzucę też moje trzy grosze w temacie, Berwick 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 U mnie dzisiaj też museum calf. Trochę oszukane, bo tylko na korytarzu hotelowym, ale jednak na sobie. Pamiątka z Budapesztu : Wczoraj jeszcze były bezpańskie (czwarte od lewej): Tak się łasiły, że nie miałem serca nie przygarn: Kot na wakacje nie zapracował i został w domu, ale znalazłem miejscowe substytuty: Sorry za drobny OT, ale cóż.... wakacje 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 12 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 Loake 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 @Zajac Poziomka, wyleciało mi - co to za model Loake? Wyglądają bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 @Wodzu to Loake Taunton. Tak jak patrzę teraz na zdjęcie, to troszkę zbyt "ciężkie" do tych spodni, ale faktycznie to są bardzo ładne buty. Obok Aldwych to chyba najładniejszy model Loake. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 12 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 Loafersowego szaleństwa ciąg dalszy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 12 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 To Charles II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 11 minut temu, Zajac Poziomka napisał: To Charles II? Nie, Berwick 3010 - ciągle poddaję je crash testom - ciekawy jestem, ile wytrzymają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 Jak na Berwicki bardzo ładnie wyglądają, po tym zdjęciu nigdy bym nie powiedział że to buty tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 @Zajac Poziomka, można o tych butach powiedzieć wiele dobrego (szczególnie w kontekście ich ceny, a kosztowały poniżej 600 złotych) ale na pewno nie to, że są ładne (choć nie są też brzydkie) Po prostu magia zdjęcia i internetów - te akurat wyszły na zdjęciu całkiem zgrabnie, a Drake, które jak to mówi młodzież, miażdżą je pod każdym aspektem nie umiem ładnie sfotografować nawet lustrzanką 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 @musa19 ja obstawiałem, ze to AS - rewelacyjne zdjęcie Te Berwicki nie są zbyt zgrabne (z tego względu je odpuściłem) ale nie jest źle i mają ładny kolor, niech się dobrze noszą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi