Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 godzinę temu, Wodzu napisał:

@Tanatos, w innym dziale @Wuj sprzedaje coś, co może spowodować powstanie nowych okazji do obnażania się. ;)

No jest pokusa :-D, ale w takim wypadku zawsze przypominam sobie epizod z Woody Allena, który interpretuję po swojemu: nie we wszystkim dobrze wyglądamy ;-):

allen.JPG

1 godzinę temu, Hargin napisał:

Jak jest co pokazać, to i obnażanie ujdzie na forum :D

Dlatego będę kontynuował swoją ekshibicjonistyczną działalność, a jak przekroczę granice dobrego smaku to... op. cit. :-D :

allen 2.JPG

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Po pastowaniu jest zdecydowanie lepiej. Rozmiarówka raczej standardowa. Moje w rozmiarze 42 czyli 8 zmierzyłem i mają wkładkę 28,2 cm. Tęgość między F a G. Buty od pierwszego założenia bardzo wygodne co nawet wzbudza u mnie podejrzenia bo zawsze na początku było gorzej. Może dlatego, że większość butów mam w rozm. 41,5.

Opublikowano
1 godzinę temu, secondhand_man napisał:

Wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach Z.....do  , jak rozmiarówka ? 

Modele przeze mnie posiadane też wyglądają lepiej na żywo niż na fotkach z Z... I jakość też - odpukać - jak dotąd bardzo ok. W innych wątkach to już powtarzałem, powoli staję się orędownikiem tej marki :)

Flozbi, podoba mi się zestawienie butów, skarpet i spodni, kolorystycznie i fakturowo w moim guście - powściągliwie, ale ciekawie dla uważnego oka :)

Opublikowano

Właśnie miałem o nie spytać. Już ich szukam. Dziś odebrałem inne z HM, z przewagą lnu, przecena na 39 z 129 - są ok, niestety za wąski krój. HM czasem (b. rzadko) ma dobre spodnie, rok temu wyhaczyłem za 40 zł chyba z serii premium klasyczne wełniane szare garniturowe jakości całkiem ok. Dobra, bo zrobię OT.

Opublikowano
21 godzin temu, Miro napisał:

Właśnie miałem o nie spytać. Już ich szukam. Dziś odebrałem inne z HM, z przewagą lnu, przecena na 39 z 129 - są ok, niestety za wąski krój. HM czasem (b. rzadko) ma dobre spodnie, rok temu wyhaczyłem za 40 zł chyba z serii premium klasyczne wełniane szare garniturowe jakości całkiem ok. Dobra, bo zrobię OT.

tych za 60 nie widziałem już w dwóch sklepach, za to te tańsze, to na normalną męską łydkę nie wchodzą... 

Opublikowano
5 minut temu, KIERMAN napisał:

Od jakiegoś czasu zaglądam do tego tematu coraz częściej tylko po to, aby zobaczyć, jakie koledzy macie dzisiaj spodnie na sobie. 

;)

i jakie wnioski po tych obserwacjach? ;)