musa19 Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 Godzinę temu, Whitesnake napisał: Chętnie podenerwowałbym ludzi . Co za złośliwy naród 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 6 godzin temu, Xune napisał: To i ja spróbuję zdjęcia "na Whitesnake'a" Edward Zielony Ładne, ale zmieniłbym wiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 5 godzin temu, Tadam napisał: Ładne, ale zmieniłbym wiązanie Podświadomie szukałem motywu czaszki w medalionie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 25 minut temu, Tanatos70 napisał: Podświadomie szukałem motywu czaszki w medalionie Fakt, do Barker Black pasowałoby jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Fakt, do Barker Black pasowałoby jak ulał O... to, to, to właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 28 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Co prawda nie na sobie, ale... jako, że w tym tygodniu opiekuję się czyimś kotem, nie mogłem sobie odmówić zdjęcia w stylu @Tanatos70 Swoją drogą, zabrałem ze sobą (tylko ) dwie pary butów i kiedy tak patrzę jak stoją koło siebie... to gdyby to były moje jedyne dwie pary, nie miałbym żadnych powodów do narzekań. Wystarczyłyby na większość okazji, a do tego są po prostu piękne. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Kot @Tanatos70 jest zdecydowanie bardziej obyty z obiektywem, ten tutaj zdaje się mówić: "Szlag, miałem nie patrzeć w obiektyw!". PS. A buty bardzo ładne, każda para ma to coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 40 minut temu, Wodzu napisał: A buty bardzo ładne, każda para ma to coś. Moim zdaniem to "coś" to ponadczasowy styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 te brązowe trochę dziadkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 i w dodatku przez to przeszycie na noskach przypominają łapki zająca....;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: Co prawda nie na sobie, ale... jako, że w tym tygodniu opiekuję się czyimś kotem, nie mogłem sobie odmówić zdjęcia w stylu @Tanatos70 Swoją drogą, zabrałem ze sobą (tylko ) dwie pary butów i kiedy tak patrzę jak stoją koło siebie... to gdyby to były moje jedyne dwie pary, nie miałbym żadnych powodów do narzekań. Wystarczyłyby na większość okazji, a do tego są po prostu piękne. Pomijając fakt, że to świetne buty, kot zawsze doda im punktów na skali atrakcyjności (przynajmniej w moich oczach) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 4 godziny temu, Krzysiek_W napisał: te brązowe trochę dziadkowe... Nie wiem dokładnie od kiedy sprzedawany jest model Demi-Chasse, ale model Chasse był sprzedawany już w latach trzydziestych dwudziestego wieku. Istnieje więc duże prawdopodobieństwo, że nasi dziadkowie mogliby chodzić w czasach swojej młodości w dokładnie takich samych butach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Dawno już ich nie było, więc.... pierwsze ujęcie zepsuła mała "łasica" : 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 9 godzin temu, Wodzu napisał: Kot @Tanatos70 jest zdecydowanie bardziej obyty z obiektywem, ten tutaj zdaje się mówić: "Szlag, miałem nie patrzeć w obiektyw!". PS. A buty bardzo ładne, każda para ma to coś. Eeee, moja to zwykła "wsiura dachowa" bez ambicji, a ten to chyba jakiś rasowy kotek. Pewnie przyzwyczajony, że to jego fotografują, a nie jakieś "stare kamasze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 Pierwszy raz w życiu założyłem te śmieszne pantofelki z kutasikami. I co? i leje descz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 Jak wcześniej spryskałeś protektorem to nic im nie będzie, to są G&B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 Spryskałem, chodziło mi o samą złośliwość natury;) teraz już jest gorąco. Tak, to G&B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 29 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 Y915. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 29 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 (Carlos Santos) 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 Wodzu, wysoki pinroll 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 Kto powiedział, że miałem spodnie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 29 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 TGIF Sent from my iPhone using Tapatalk 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 30 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2016 Loake Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aszer Napisano 30 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2016 Pierwsze wyjście 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Denior Napisano 30 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2016 Berwicki po około 2 miesiącach. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi