Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 9 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Dzisiaj single monks Sent from my iPhone using Tapatalk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 10 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Berwick 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 10 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 NIELOT by TJ 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Damiance: Odważnie, ja bym nie założył 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Jest nadzieja dla wszystkich polerujących purchle na cordovanie: obuwniczy trądzik jest w modzie;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 AS ze starej linii classic. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Damiance: Odważnie, ja bym nie założył Takie buty - w ciemnych kolorach - tylko z bliska zwracają uwagę. Bardziej pryszczate są jasne kolory typu koniak / brandy. Na żywo struś wygląda zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach. Strusia skóra jest ekstra, elastyczne, nie łamie się. Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Wszystko wokół zielone to czemu nie... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pablo_Tiffon Napisano 10 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Dziś na nogach moje pierwsze w kolekcji szyte buty - zamszowe oxfordy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 czyją dratwą szyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Dzisiaj double monks Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 10 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Trickersy 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Dawno Cię nie było Marcin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Hej Filip!! Ostatnio mam kumulację wyjazdów i różnych prac, które ograniczają elastyczność i wolny czas aby wrzucić coś na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Fajnie że jesteś, czekam na nowe opisy butów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Świetne te Trickersy Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 11 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Od jakiegoś czasu czaiłem się na brogsy Yanko i wreszcie mam. Kopyto pasuje na moją stopę. Dzisiaj debiut, powinny się dopasować niedługo i przyszwa pewnie się zejdzie. Piękny ten kolor. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Trochę się zejdzie, ale przy takim rozwarciu raczej nie ma szans na całkowitą likwidację szpary. Zresztą wg mnie jest akceptowalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 11 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Dobry dzień na każual...(Cheaney) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 AS ze starej linii classic. Wyglądają prawie jak Gordony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Skóry licowe w classic były takie sobie, ale jakość podeszwy świetna jak w linii premier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Trochę się zejdzie, ale przy takim rozwarciu raczej nie ma szans na całkowitą likwidację szpary. Zresztą wg mnie jest akceptowalne.Zdecydowanie akceptowalne. Z kolei miałem podobną szparę w Berwickach i praktycznie zniknęła. Się zobaczy, będzie dobrze tak czy inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Fajnie że jesteś, czekam na nowe opisy butów Postaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi