Kostek Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Niesforny kabel od słuchawek wszedł w kadr, co zauważyłem dopiero w domu. 6 Cytuj
Remy Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Informatyk, to szerokie pojęcie, ale powiedzmy, że wykonuję ten zawód. Nie przynoszę do pracy kapci, tylko przychodzę w garniturze i w skórzanych butach. O co chodzi z tym jajkiem to nie wiem, wszystko zależy od danego człowieka. Towar deficytowy. I taki poprawiacz humoru: http://cezarywalenciuk.pl/blog/programing/post/dlaczego-s-prezesi-co-nienawidz-programistw-i-dlaczego-jest-to-ich-problem1 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Posty o czelendżowaniu targetu w buntowniczym stroju wydzielone do https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4629-ekstrawagancki-ubi%C3%B3r-w-firmach/ 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 6 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 6 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Kolejny debiut ... Yanko 435 13 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Kolejny debiut ... Yanko 435 Jeśli nie 6-ka w lotto to chyba 4-ka na wyścigach 1 Cytuj
MateuszT. Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Matury ze skręconą kostką dzień trzeci. Loake 200B. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
Hargin Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Ile tego nakupowałeś? Na sztuki, czy pary? Zakupy w okresie zimnym, z myślą o ciepłym (w większości). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 6 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Dzisiaj dotarły. W roboczych łachach przez pół miasta gnałem na złamanie karku do kuriera, ale warto było, kolor marzenie . Trochę je połamałem i już są bardziej moje niż zaraz po wyjęciu z kartonu. Spodnie robocze, prezentacja "na gorąco": Na razie się zachwycam, na głębsze refleksje przyjdzie czas... za jakiś czas. 19 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Przepraszam. Gdzie jest kot? Chodzi swoimi ścieżkami. Ja przesyłki odbieram w sekretnym miejscu, poza aktualnym adresem zamieszkania kota (żeby przypadkiem w nieuprawnione ręce nie wpadły ). Następne, regularne założenia odbędą się w jego obecności. Cytuj
Hargin Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Trzeba przed powrotem do miejsca zamieszkania złamać buty, aby na miejscu wszem i wobec ogłosić... "nowe? nieeee.... stare! zobacz, już pozaginane i podeszwa starta" skąś to znamy 3 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Przyznam, że taka myśl przeszła mi przez głowę . Kota raczej nie oszukam, ale innych domowników mógłbym... z łatwością 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Opublikowano 6 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Wreszcie podeszwa commando się przydała. Szwajcarski park narodowy, wysokość circa 2100 m n.p.m. 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 6 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Wieczorne wyjście do placówki kulturalnej. Założyłem wiśniowe meerminy na cześć nowo przybyłych koniakowych. Cordovan o tej samej, japońskiej proweniencji. Kotka czekała z utęsknieniem na nasz powrót, ale już ją noc w swą otchłań wessała. Mam nadzieję, że rano wróci. Ciężar odpowiedzialności za to małe, futrzaste stworzenie zaczyna mi nieznośnie ciążyć. Coś tak, jak gdyby kot nie był już tylko moją własnością, a stał się dobrem wspólnym . 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 7 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Dzisiaj trzewiki Sent from my iPhone using Tapatalk 15 Cytuj
werter Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Komunia czas start Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
eustachu Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Komunia czas start Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Loake? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 7 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Niby zielone, a jednak czarne: 13 Cytuj
Ataman Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Converse weekend IMAG0838.jpg IMAG0841.jpg Ja dzisiaj podobnie 1 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Wreszcie podeszwa commando się przydała. Szwajcarski park narodowy, wysokość circa 2100 m n.p.m. Bardzo ładne Trickersy! Cytuj
Jamjest Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Coś tak, jak gdyby kot nie był już tylko moją własnością, a stał się dobrem wspólnym . Naprawdę myślisz, że jesteś właścicielem kota a nie na odwrót? Jeśli ten kot naprawdę się do Ciebie tak garnie jak wynika ze zdjęć to bardzo dobrze o Tobie świadczy. Kot to nie pies, nie jest łatwo zdobyć jego zaufanie i miłość. 1 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Kot się garnie do butów, ot co! 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi