+Immune+ Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Corthay Oiseau Blanc - 2,5 roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 19 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Niezła firma... Czy widoczna na zdjęciach delikatna patyna: 1) jest efektem naturalnego starzenia się butów 2) była od początku 'w zestawie' 3) jest złudzeniem optycznym? Corthay Oiseau Blanc - 2,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Myślę, że gdzieś pomiędzy 1 i 2 punktem. Delikatne cieniowanie skóry było od początku, ale wraz z wiekiem zamieniło się w patynę. Myślę, że za jakieś 2 lata te buty mogą być naprawdę fajne.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 19 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Gdzieś czytałem, że jednym z głównych czynników powodujących patynę jest światło słoneczne. Potrafi dawać bardzo ciekawe efekty kolorystyczne - np ciemnobrązowe buty z shell cordovanu potrafią ujawnić skrywany przedtem odcień oliwkowy. A może próbowałeś kiedyś przyspieszyć proces patynowania wystawiącąc buty na słońce? Myślę, że gdzieś pomiędzy 1 i 2 punktem. Delikatne cieniowanie skóry było od początku, ale wraz z wiekiem zamieniło się w patynę. Myślę, że za jakieś 2 lata te buty mogą być naprawdę fajne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Dlatego wszystkie buty powinno się trzymać w bawełnianych workach i kartonach w ciemnym miejscu z ograniczonym dostępem światła słonecznego. Tego o co pytasz nie próbowałem nigdy robić na dużą skalę, ale wydaje mi się że może to jedynie powodować znaczne przyspieszenie procesu starzenia się skóry, nie mającego wiele wspólnego z patynacją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwitek Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Rezultat akcji 'Włoszczyzna III' w boju: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Dlatego wszystkie buty powinno się trzymać w bawełnianych workach i kartonach w ciemnym miejscu z ograniczonym dostępem światła słonecznego. Tego o co pytasz nie próbowałem nigdy robić na dużą skalę, ale wydaje mi się że może to jedynie powodować znaczne przyspieszenie procesu starzenia się skóry, nie mającego wiele wspólnego z patynacją. Powiadają, że Olga Berluti wystawia nocą buty do patynacji światłem księżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 sorki za logo na skarpetkach - jak szukałem fioletowych, to tylko takie trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Dziś Samuel Windsor Chukka Boots. Budżetowce do codziennego "ryzania". +w miarę wygodne +zgrabne kopyto -słaba jakość wykonania -cienka skóra, słabo przyjmująca woski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Rezultat akcji 'Włoszczyzna III' w boju: Przepiękne buty. Po takich zdjęciach żałuję, że dotychczas nie skusiłem się na akcję Włoszczyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Przepiękne buty. Ditto. Kwitek mozna wiedziec, co to za but, producent/model itp.? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sestriere Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Buty Loake Braemer, dopiero co kupione. Wybaczcie panowie reklamę, ale są do wzięcia (w wątku kupię sprzedam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Najpierw Alfred Sargent Hadleigh, moje ulubione, niesamowicie wygodne monki z fantastycznej skóry: Następnie Loake Shoemakers, oxfordy z ażurem: ..a później znów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Eye-lip dla odmiany zapytam Cię o fantastyczne skarpetki, które zaprezentowałeś przy okazji pierwszego zdjęcia (te błękitne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 90% moich skarpetek to Calzedonia, te również. Kupowane w outlecie w Ursusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwitek Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Przepiękne buty.Ditto. Kwitek mozna wiedziec, co to za but, producent/model itp.? Pozdrawiam, dsc. Producent to Cerbero, nazwy modelu nie znam (na stronie producenta nie ma katalogu), rozmiar na zdjęciu to 44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Następnie Loake Shoemakers, oxfordy z ażurem: Na takie będę teraz polował No i jest lustro, można się golić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Jest saphir jest impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 Prime Shoes, pozyskane via +Immune+. Wbrew pozorom, garnitur jest ciemniejszy od skarpetek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 21 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 Wczoraj na nogach....juz wysłuzone swoje lata maja, mam juz nowa pare,a te pewnie pójda juz do wymiany podeszwy do firmowego warsztatu.. Cheaney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 21 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 Paul, nie obraź się, ale są pewne granice jakości zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 21 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 Wybacz.. robione na szybko fonem,nastepnym razem zmienie rozdzielczosc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 21 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 Mam nadzieje ze troche lepsze...oc duze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 21 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 Na przyszłość proponuję kadrować tak, żeby buty nie wypełniały 90% zdjęcia. Trudno jest w takim przypadku powiedzieć cokolwiek o kształcie kopyta czy proporcjach całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 22 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2011 Sugeruje też, aby wklejać dobrej jakości zdjęcia, które mieszczą się na matrycy laptopa. Tak jak to robi Eye-lip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi