Whitesnake Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Whitesnake, a te z 8.41 to ? Bardzo mi się podobają. Crockett&Jones Swansea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Kolejny dowód na to, że zdjęcia na stronie Shoepassion powinny być zmienione. Na zdjęciach ze strony te buty prezentują się marnie, podczas gdy na Twoim zdjęciu wyglądają bardzo fajnie. Ja mam wrażenie, że u kolegi na zdjęciach wszystkie buty wydają się ładniejsze niż... gdzie indziej . Niestety także te, które i ja posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 A jak oceniasz ich wygodę? Czy dopasowanie do stopy jest idealne i pod koniec dnia jak nogi juz trochę spuchły nadal buty psują jak ulał? Planuję obstalować parę w czerwcu i zastanawiam się nad Kielmanem, Januszkiewiczem i Agą Prus. Kielman chyba ma najlepszą powtarzalność i wybór skór. Ważne bedą dla mnie detale. Niestety nie będę mógł nadzorować procesu powstawania butów więc będę musiał się zdać na rzemieślnika. Czy lepiej przynieść własna skórę czy zdać się na to co mają w magazynie? Są superwygodne! Bezszwowe są pod tym względem bezkonkurencyjne. Jeśli chodzi o wybór szewca, to niestety sam musisz podjąć decyzję. Ja jestem za Kielmanem i to nie będzie niespodzianka. Wybór skór pozostawiłbym szewcowi, bo moim zdaniem lepiej pozostawić mu całość odpowiedzialności. Nie lubię dyskusji w stylu: bo wie Pan z tej skóry to nie da się inaczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Ja mam wrażenie, że u kolegi na zdjęciach wszystkie buty wydają się ładniejsze niż... gdzie indziej . Niestety także te, które i ja posiadam To nie jest moja myśl, kiedyś pewien znany fotograf tak skwitował wieść, że zapisałem się na warsztaty fotografii: wiesz w sumie to proste, musisz wiedzieć co Ci się podoba i dokładnie to sfotografować. To nie aparat robi zdjęcia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 A jeleń to w odniesieniu do butów, czy do właściciela, który dał się namówić? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 A jeleń to w odniesieniu do butów, czy do właściciela, który dał się namówić? W odniesieniu do skóry, z której są wykonane. Super-miękka, jak na rękawiczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 A ja się tak długo nad tym zastanawiałem, co by pasowało do moich jelenich rękawiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 25 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Brown in town (Laszlo Vass, MTO) 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 25 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Inaguruacja Carlos Santos. myślę, że Yanko ma godnego konkurenta w swojej kategorii 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 25 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 SP 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Cheaney. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 25 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Yanko 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 AS 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Berwick 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Pierwsza para eleganckiego obuwia. Dziękuje wszystkim użytkownikom forum za pomoc w zmianie podejścia i przełamania się do wydania więcej pieniędzy na buty. Pierwszy dzień rozbijania Berwicków. Jeszcze muszę się nauczyć robić zdjęcia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Jeszcze muszę się nauczyć robić zdjęcia I skrócić/podciągnąć spodnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 @Kamilek jaki to dokładnie model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 I skrócić/podciągnąć spodnie Tak Zając wiem, w najbliższym czasie zostaną porządnie skrócone Model to 4154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 I skrócić/podciągnąć spodnie Co prawda nie widać żadnego wyrobu z porcelitu w tle, ale spodnie mogły być opuszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Kamilek na zdjęciu wyglądają jak burgundowe, ale rozumiem, że są brązowe? Mam ten sam model ale czarne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Brown in town image.jpeg (Laszlo Vass, MTO) Napiszesz coś więcej ? O skórze, dlaczego taki wybór i od razu MTO, jakość wykończenia? Rzadko prezentowana marka na forum, a jeśli nie licząc opinii z EoE, stawiana w I lidze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 25 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Na spacerze. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 TomiW01: Tutaj są odpowiedzi na większość Twoich pytań: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3153-producenci-butów-vass/?p=148099 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loge Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 @DT co to za but Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 TomiW01: Tutaj są odpowiedzi na większość Twoich pytań: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3153-producenci-butów-vass/?p=148099 Dzięki @Zajac Poziomka. Niby człowiek czyta, ale wszystkiego nie doczyta a buty piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi