Hargin Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Może mają nierówne serie Ja z tego modelu jestem średnio zadowolony, może to też kwestia gumowej podeszwy. Sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 @Hargin - Ja mam ten sam model - tylko granatowy - i jestem dosc zadowolony. Co prawda tez troche sie rozeszly, ale dalej trzymaja fason, zamsz wydaje sie przyzwoity i latwy w utrzymaniu, a same buty sa wygodne i praktycznie nie wymagaly rozchodzenia. Minusem jest faktycznie gumowa podeszwa, ktora sprawia zakladanie ich na wieksze upaly jest srednio dobrym pomyslem. Moim zdaniem sa zdecydowanie warte wyprzedazowej ceny Moze faktycznie, Tobie trafila sie gorsza seria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 zakladanie ich na wieksze upaly jest srednio dobrym pomyslem mi to w sumie nie przeszkadza, rano jadę samochodem i nie jest jeszcze gorąco. 8h w biurze z klimą, a potem jak wracam to znowu jest klima - da się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Heh albo ostatnio zbyt dużo wymagam Co do fasonu nie mogę mieć uwag (poza tym, że jest jaki jest). Chodzi mi bardziej o komfort noszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 .... 8h w biurze z klimą,... - da się przeżyć a nie skrzypisz po posadzkach? Mnie to "przy życiu trzyma" przypominając o gumie na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 a nie skrzypisz po posadzkach? Mnie to "przy życiu trzyma" przypominając o gumie na dole mam wykładziny materiałowe na podłogach, więc jest bezszelestnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 coś Polskiego... fajne? ps: jeśli temat okaże się ciekawy zdradzę więcej tajemnic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Marekfryzjer, wg mnie szału nie ma, ale trzymam kciuki za każdy polski projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Może to kwestia zdjęcia, ale mi się te buty nie podobają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Może to kwestia zdjęcia, ale mi się te buty nie podobająMi również, ale to kwestia gustu vide: niektóre "nowe" Berluti. Psss skróć spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Raczej fajne ...inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Może to kwestia zdjęcia, ale mi się te buty nie podobają niemam dobrego aparatu... ale komentarze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Mi również, ale to kwestia gustu vide: niektóre "nowe" Berluti. Psss skróć spodnie spodnie są dobrej długości tylko, sam robiłem zdjęcie więc tak się ułożyły (wiedziałem że te marszczenia nogawek będą do uwagi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Dzisiaj świątecznie: VASS Kot ten co zwykle 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 @marekfryzjer, czy mi się wydaje, czy ażurowanie jest nierówne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 @marekfryzjer, czy mi się wydaje, czy ażurowanie jest nierówne? nie wnikałem , a są gdzieś nierówne? Buty ręcznie robione... więc może szefcowi delikatnie oko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Carmina, kopyto Queens 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 @marekfryzjer - one są klejone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 @marekfryzjer - one są klejone? tak zwane klejonki.. na skórzanej podeszwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Z góry przepraszam za off-top, ale zainteresowały mnie skarpety. Od jakiegoś czasu szukam niebieskich/błękitnych prążkowanych skarpet; jaka marka i gdzie można je kupić? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 To zeszłoroczny model SuitSupply. Miałem dwie pary (te i granatowe) i nie polecam. Granatowe przetarły się szybko, obie pary po dwóch - trzech praniach nadają się do noszenia tylko z "sock suspenders". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Chyba w tym roku coś poprawili, bo ja jestem zachwycony skarpetami SS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Podkolanówkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 nie wnikałem , a są gdzieś nierówne? Buty ręcznie robione... więc może szefcowi delikatnie oko poszło Jak się dokładnie przyjrzy, to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi