Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 10 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Dzś Yanko w zamszu. Kot (ściślej kotka) je akceptuje. Powiedziałbym nawet, że dość wylewnie . 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 yanko zamsz.JPG Dzś Yanko w zamszu. Kot (ściślej kotka) je akceptuje. Powiedziałbym nawet, że dość wylewnie . Spytam z ciekawości - jakie to kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Spytam z ciekawości - jakie to kopyto? Nie mam pojęcia . Zeszłoroczny zakup spoza polskiej dystrybucji (e-bay USA). Brak opisu kopyta na pudełku (albo ja nie potrafię tych "amerykańskich" kodów odcyfrować ). W każdym razie bardzo zgrabne, lekkie i wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Wczoraj i dziś: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Dzś Yanko w zamszu. Kot (ściślej kotka) je akceptuje. Powiedziałbym nawet, że dość wylewnie . One się faktycznie tak brzydko złamały, czy na zdjęciu efekt jest spotęgowany? No i przyznam, że te ślady na zgięciach również nie wyglądają zbyt ciekawie, zwłaszcza, że marka butów nie byle jaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Nie należy mylić starych Yanko kupowanych na ebay z marką obecną po reaktywacji. To są zupełnie inne buty, jedynym wspólnym mianownikiem jest marka Yanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Nie przesadzajmy z tym niewłaściwym załamaniem. Takie ślady na zgięciach są czymś całkiem naturalnym w butach z zamszu i likwiduje się je przetarciem palca. Bardzo ładne buty i wyglądają na świetnie dopasowane do stopy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Porównuję do zamszowych Cheaney, gdzie takiego "efektu" jaśniejszych pasów w miejscu zginania się skóry nigdy nie zauważyłem. Ale skoro to stare Yanko, to dla mnie sprawa jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 One się faktycznie tak brzydko złamały, czy na zdjęciu efekt jest spotęgowany? No i przyznam, że te ślady na zgięciach również nie wyglądają zbyt ciekawie, zwłaszcza, że marka butów nie byle jaka. Eeee tam, od razu brzydko . Buty były od kilku godzin na nogach, poza tym efekt "białej linii" spotęgowany został przez flesz w aparacie. Chociaż faktycznie, w trakcie użytkowania (buty mają już jeden sezon za sobą) jaśniejsze linie na załamaniach/zagięciach się pojawiają. Po przejechaniu dłonią/szczotką wygląda to tak: Zresztą może już nadszedł czas na użycie renowatora. Nie wykluczam też możliwości, że buty są beee, ponieważ pochodzą z czasów "przedsanacyjnych" dla firmy Yanko . Biorąc po uwagę cenę, jaką za nie zapłaciłem (nawet doliczając opłatę za przesyłkę i cło), jestem z nich na razie zadowolony. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 (Prawie) lato, więc czas na relaks w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Moje najnowsze "woły robocze" - Berwick 3010. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 (Prawie) lato, więc czas na relaks ... Na takie okazje najlepsze są espadryle… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Na takie okazje najlepsze są espadryle… Panama-2.jpg No, widokiem mocno wygrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Eeee tam, od razu brzydko . Buty były od kilku godzin na nogach, poza tym efekt "białej linii" spotęgowany został przez flesz w aparacie. Chociaż faktycznie, w trakcie użytkowania (buty mają już jeden sezon za sobą) jaśniejsze linie na załamaniach/zagięciach się pojawiają. Po przejechaniu dłonią/szczotką wygląda to tak: Zresztą może już nadszedł czas na użycie renowatora. Nie wykluczam też możliwości, że buty są beee, ponieważ pochodzą z czasów "przedsanacyjnych" dla firmy Yanko . Biorąc po uwagę cenę, jaką za nie zapłaciłem (nawet doliczając opłatę za przesyłkę i cło), jestem z nich na razie zadowolony. Ugrupowanie "Yankoobrona" (wszelkie podobieństwa do istniejących ugrupowań całkowicie przypadkowe) skutecznie doceniło Twój post i faktycznie na drugim zdjęciu nie wygląda to tak źle. Przyjmuję więc, że jest to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Też miałem takie brzydkie białe kreski w miejscach zgięć na moich zamszowych lotnikach Meermina. Po przejechaniu szczotką kreski znikały, tak jak u kolegi Tanatos70 na drugim zdjęciu... problem w tym że pojawiały się znowu już po paru krokach. Renowator nie pomógł, dopiero Saphir Tinture Francaise załatwił sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 14 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Z Yanko chwilowo nie wyszło. Nie polubiliśmy się z kopytem 962. Wygląda na to, że tylko 960 jest przyjazne dla moich stóp, ale tak łatwo się nie poddam i będe próbował dalej . Na otarcie łez sprawiłem sobie Trickersy w wersji Regent w burgundzie. Właśnie dotarły. Pracuję dzisiaj w domu (wyjątkowo robota mi się nie klei), więc jest okazja trochę buty rozchodzić po domu. I tu niespodzianka: kopyto na jakim buty wykonano sprawia, że są niesamowicie wygodne od razu. Więcej: będą to moje pierwsze oksfordy, w których przyszwa się zejdzie po jednym, dwóch wyjściach. Już jest lepiej niż przed godziną, a było i tak dobrze . Kot jest co prawda sceptyczny (zdecydowanie woli brogsy, które w mojej szafie przważają), ale myślę, że zmieni zdanie jak lustro na noskach się pojawi. Na razie wersja "prosto z pudełka", ale nie mogłem sie powstrzymać : 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Na otarcie łez sprawiłem sobie Trickersy w wersji Regent w burgundzie. No piękne są. Myślę, że po łzach nie ma śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Bardzo ładne! Gratuluję zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Dziękuję chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Teraz tylko czekać aż ktoś zrobi sobie zdjęcie w nowych butach i z mopsem, ponieważ jak wiadomo jedynie mopsy stanowią przeciwwagę dla kotów w internecie A buty świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 No tak, ale moja kotka to prawdziwa znawczyni. Obwąchuje i miauczy tylko na te dobre. Na byle jakie fuka . Już od dawna w kwestii zakupów obuwniczych zdaję się tylko na nią. Na zrozumienie żony w tej sprawie liczyć za bardzo nie mogę (tak od piątej pary ), więc juz nawet nie próbuję zawracać jej głowy nowymi zakupami. Dzieci to raczej w estetyce "conversów" się obracają. Nawet myślałem o parze kocich trzewiczków (chyba na tylne łapy najlepiej), ale musiałbym jakiegoś szewca zapytać, czy wykonalne . I co kot na to. "Kot w butach". Klasyka ? Sam nie wiem... Chyba lepiej zabiorę się za robotę . Sorry za mały OT. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Dzisiejszy nabytek za cale 199 zl - M&S double monk Gdzie udało Ci się je wyrwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 Świetne te Trickersy. Ja wciąż nie mogę się zdecydować na zamówienie butów w tęgości F Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 Rano w drodze do pracy. Derby od Duranca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi