Hargin Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Włochate te Cheaneye. Nie będziesz ich przycinał/golił? Zapuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Obawiam się, że Pan od kontroli jakości w Cheaney nie zwrócił uwagi na prawy but, na kt "włos"na najjaśnijszym zamszu jest troszkę dłuższy. Pewnie trzeba go przyciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Barber Shop będzie idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Barber Shop będzie idealny lepszy będzie golibroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 A u mnie rude Cheaney zawitały dzisiaj... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Spodnie na szelki pracują podczas pochylania się do przodu i podchodzą do góry. Ogólnie wysokość spodni z manszetem to dokładnie poziom butów. Szerokość w manszecie to ok 20cm, ale mam ponad 190 cm wiec wydają się zwężane. Wszystko to kwestia sylwetki, wzrostu i proporcji, same miary, jak i zdjęcia detali niewiele mówią o wyglądzie całości. Podoba się jak całość wygląda. Mam wrażenie że spodnie zaprasowane w kant, a z manszetem zwłaszcza, lepiej prezentują się w takiej długości tj. bez żadnego załamania. Spodnie bez kanta chyba trzeba bardziej zwężać, bo inaczej dziwnie pracują, 'majtają się'. Takie mam wrażenia ze swoimi pierwszymi tak mocno skróconymi, na 'włoski' sposób, spodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Scarosso 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Gordony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Drażnicie mnie tymi tassel loafers'ami... Właśnie na takie poluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Scarosso 20150423_154754.jpg Jak sprawuje się podeszwa w Scarosso? Zelowałeś? Drażnicie mnie tymi tassel loafers'ami... Właśnie na takie poluję Zajrzyj na klasycznebuty.pl. Te same gordony ale w wersji beżowej są w przecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Jak sprawuje się podeszwa w Scarosso? Zelowałeś? Nie zelowałem, ale też nie chodzę w nich często więc póki co jest ok. W ogóle jestem z nich zadowolony bo są wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Nie zelowałem, ale też nie chodzę w nich często więc póki co jest ok. W ogóle jestem z nich zadowolony bo są wygodne. Żałuję, że nie zdecydowałem się na ich monki, bo jeszcze niedawno były w przecenie Ja moje gordony mam jakiś rok i używam dosyć często kiedy pogoda pozwala i widzę, że nadszedł czas zelowania, bo na czubkach już przecieram nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Jako, że te Bexleye mają ponad rok, to niedługo pewnie coś o nich napiszę więcej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halius Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Moje pierwsze buty GYW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Scarosso 20150423_154754.jpg Czy możesz coś powiedzieć o rozmiarówce? Jest standardowa, czy musiałeś brać mniejsze/większe od innych Twoich butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Świetnie to wygląda. Co to za zestaw? Tak spodnie jak i buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Dzięki Spodnie to letni garnitur SS Madison, a buty to lotniki Cheaney Berkeley. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Czy możesz coś powiedzieć o rozmiarówce? Jest standardowa, czy musiałeś brać mniejsze/większe od innych Twoich butów? Nosze 8 i te tez sa w takim rozmiarze ale gdybym zamawial teraz to zamowilbym 7.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Lepszy efekt byłby gdybyś zrobił zdjęcie na bardziej kontrastowym tle - tak wszystko wyszło jakieś poszarzałe i przykurzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Krzysiek, pokaż teczkę! (dobrze widzę, że to canvas ze skórzanymi obszyciami?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Uke, to już innym razem Kowal, tak, to canvas że skórą, Oscar Jacobson Przepraszam za skręcenie karku, ale nie umiem w moim telefonie tego zmienić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi