proceleusmatyk Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 X-man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 XXX-Man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Nudy czekajac na samalot: Panowie powiem to co powtarzano nie raz na tym forum, nie marnujcie pieniedzy na kiepskie buty. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Wyglądają jakbyś się na K2 wybierał. Spokojnego lotu i nie przemoknij na miejscu bo cały wieczór strasznie leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Paraboot Camus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Paraboot Camus I jedną nogawkę masz biedaku za krótką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Jak już chcesz po włosku, to skróć też prawą nogawkę Buty bardzo fajne, ładnie wygarnięte kopyto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Nasz Procuś jeszcze nie może się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 A nie pomyśleliście, że podciągnąłem jedną nogawkę, żeby pokazać kolor skarpetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Na forum króluje taka ironia, że ciężko jest się nie zgubić, co ktoś mówi na serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Może pora zredefiniować znaczenie emotek, szczególnie combo w wykonaniu frankiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Może pora zredefiniować znaczenie emotek, szczególnie combo w wykonaniu frankiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Na forum króluje taka ironia, że ciężko jest się nie zgubić, co ktoś mówi na serio Też zauważyłem że taki jest ostatnio trend na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Osobiście postanowiłem przestać żartować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Osobiście postanowiłem przestać żartować.Nie przestawaj! Żartował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Proponuję więc wprowadzić trochę logiki rozmytej do ironii na forum i posługiwać się wypadkowym stopniem pewności, że ktoś żartował z przedziału [0,1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Proponuję więc wprowadzić trochę logiki rozmytej do ironii na forum i posługiwać się wypadkowym stopniem pewności, że ktoś żartował z przedziału [0,1] Że w sensie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Kolega jest informatykiem - trzeba być wyrozumiałym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 A czy dla informatyka istnieje coś między 0 a 1 (czy w ogóle istnieje coś oprócz 0 a 1)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobwoj Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Dziś doprowadzilem moje loake fairford do stanu uzywalnosci. Krem pasta i lustro. Wybaczcie jakość ale z komórki i foto i post: Uploaded with ImageShack.us Mógłbyś napisać jak wygląda rozmiarówka? Zamierzam kupić Loake Litchfield, wydaję mi się, że kopyto jest to samo i zastanawiam się na rozmiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Moim zdaniem Loake ma zaniżoną rozmiarówkę. Co prawda swoje spostrzeżenia mam tylko na podstawie dwóch par przymierzanych w TKMaxie. Normalnie noszę 9,5 - 10 a w Loakach roz. 10 stopa pływała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Moim zdaniem, nie jest to kwestia zaniżonej rozmiarówki, tylko szerokich kopyt. Długość wkładki jest porównywalna z mierzonymi przeze mnie C&J czy Church's, jednak w tych butach miałem efekt imadła - kopyta były wąskie, buty bardzo szczelnie opinały stopę, przyszwa się nie schodziła, jednak palce miały wystarczająco dużo miejsca (nie musiłem ich zginać itp.). Buty pół numeru większe oferowały znacznie lepszy komfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobwoj Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 A w przypadku tego producenta, a konkretnie tego modelu John Spencer Stainland? http://www.pediwear.co.uk/johnspencer/products/4468.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Mógłbyś napisać jak wygląda rozmiarówka? Zamierzam kupić Loake Litchfield, wydaję mi się, że kopyto jest to samo i zastanawiam się na rozmiarem.Kopyto jest standardowo szerokie (G). 9 są na mnie luźne, podejrzewam, że nawet 8.5, miałyby luz. Inne loaki które mam 9 są zdecydowanie bardziej dopasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobwoj Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Mógłbyś napisać jak wygląda rozmiarówka? Zamierzam kupić Loake Litchfield, wydaję mi się, że kopyto jest to samo i zastanawiam się na rozmiarem.Kopyto jest standardowo szerokie (G). 9 są na mnie luźne, podejrzewam, że nawet 8.5, miałyby luz. Inne loaki które mam 9 są zdecydowanie bardziej dopasowane. Loake Litchfield mają tęgość F więc powinny być węższe od twoich. N pediwear jest tabela rozmiarów, czy japońska rozmiarówka oznacza długość stopy lub wkładki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi