Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
15 minut temu, spiryt napisał:

O żesz ty, dla mnie to jednak  takii inny wymiar "klapek kubota".

Albo jestem już za stary, albo jeszcze za młody

Do pracy Gaziano & Girling oraz Carmina.

Na ślub espadryle i kapcie.

Czego Ty nie łapiesz?

• Like 4
Opublikowano
7 minut temu, pi_senny napisał:

Do pracy Gaziano & Girling oraz Carmina.

Na ślub espadryle i kapcie.

Czego Ty nie łapiesz?

To nie chodzi o to ze nie łapię.Tylko mnie się nie widzi.

Te laczki są jak ćwikłowe buraczki. Zdrowe, dużo osób się zajada, a ja nie lubię. 

Opublikowano

Fitzpatricki na NGT. Pół rozmiaru większe od Yanko 915 są odczuwalnie wyższe w podbiciu i chyba wręcz ciaśniejsze na szerokość, a przynajmniej podobne. Tak czy siak, całkiem wygodne. W teorii museum calf brown z Ilcei, tu wyszły czerwono.

IMG_20190627_103347-01.jpeg

IMG_20190627_103414-01.jpeg

IMG_20190627_133626_558-01.jpeg

• Like 3
  • Oceniam pozytywnie 6
Opublikowano

@Xune, super obuw, bardzo fajnie wyglądają te wszystkie ażurowania z daleka, jakby na jasnym tle. Jestem ciekawy jak będzie u Ciebie wyglądał kolor na zgięciach skóry po 10-20 wyjściach. Na SF i u siebie widzę tam lekkie przejaśnienia.

Co ciekawe u mnie JFP też na NGT tyle że w dokładnie takim rozmiarze jak Y915F są minimalnie krótsze, za to odczuwalnie szersze - przypisuje to jednak monkowatosci z klamerkami po obu stronach, co można fajnie niwelować trzema stopniami na paskach po obu stronach.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Myślę że to kwestia monków. Tu jeszcze 6 rzędów dziurek, u Fitzpatricka to oznacza ekstra miejsce w podbiciu, może są też inne różnice względem 5 rzędów albo monków.

A co do wyglądania, dziś w doręczeniu paka z adelajdami TLB Artista, te Fukudowe ?

• Like 2
Opublikowano
Prawidła + gruba wilgotna skarpeta na 2 noce i buty leżą idealnie Berwick 4171:
3DA20F9D-E6ED-430B-BEFF-6B17E2590513.thumb.jpeg.3b31b5af39b1746c2b707e53ed5327e7.jpeg
Gdzie wymagały rozciągnięcia?
Dla mnie były zbyt wąskie w palcach, choć wersja Penny Loafers leżała dobrze. Ale jednak tassel > penny
Opublikowano
4 godziny temu, michau napisał:

Gdzie wymagały rozciągnięcia?
Dla mnie były zbyt wąskie w palcach, choć wersja Penny Loafers leżała dobrze. Ale jednak tassel > penny emoji6.png

Rozciągnięcia wymagały właśnie w palcach i minimalnie na długość. Dziś po całym dniu stwierdzam, że nawet chyba za bardzo je rozciągnąłem i będę potrzebował minimalnej wkładki i/lub zapiętka?Uroki zamszu...

A jeśli chodzi o penny to doszły Crownhill model Porto via @poszetka.com:

D555351A-4AC1-4F19-AB67-870E83424306.thumb.jpeg.d9a06b5eec5843da20b35a89d3eab04d.jpeg

• Like 3
  • Oceniam pozytywnie 3