Mateo86 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 @Zajac Poziomka nie odebrałem tego jako krytki, stąd cudzysłów. Wolny zawód pozwala mi na troszkę luźniejszy dress code i wiecej nonszalancji w zakresie obuwia. Twoje buty też są genialne- strasznie zazdroszczę lotników Vassa i Meerminów a’la John Lobb. Zdjęcia robione iphonem 7 a od jakiegos czasu X w trybie portretu podczas porannej przerwy na kawe, czy to w drodze do pracy na stacji albo już w kancelarii. @Blondas muszę nabrać większej odwagi i poprawić kilka niedoskonałosci. Niemniej jednak coś zaprezentuje. 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 C&J 2 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 7 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Wiosna to czas loafersów 1 12 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zabrałem dzisiaj „ konia” na pchli targ. Trickers cordo 2 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheMakowski Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Loake 3 12 Cytuj
dziko Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Doucal's x Wielki Shoe 4 Cytuj
maciato Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 18 godzin temu, TheMakowski napisał: Loake To model 202? Cytuj
TheMakowski Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 3 godziny temu, maciato napisał: To model 202? Dokładnie tak 1 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Vassy w wiosennym kolorze 3 4 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 I znowu ja - w kolejce po "najlepsze naturalne lody w mieście". C & J i... inne: 3 3 Cytuj
Karol G. Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Kupiłem buty z marzeń sprzed lat... Na żywo wystraszyłem się ich nieco i chciałem je sprzedać. ... nikt nie chciał kupić Pozostało więc przypomnieć sobie, że te buty były kiedyś moim marzeniem i nauczyć się w nich chodzić. Nie zawsze i nie koniecznie w parze z tymi skarpetami. Muszę przyznać, że wymaga to odwagi. Nie są to buty na każdą okazję (nawet dzienną), o nie! P. S. Kropki są granatowe, jakby ktoś pytał. 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 33 minuty temu, Karol G. napisał: Kupiłem buty z marzeń sprzed lat... Na żywo wystraszyłem się ich nieco i chciałem je sprzedać. ... nikt nie chciał kupić Pozostało więc przypomnieć sobie, że te buty były kiedyś moim marzeniem i nauczyć się w nich chodzić. Nie zawsze i nie koniecznie w parze z tymi skarpetami. Muszę przyznać, że wymaga to odwagi. Nie są to buty na każdą okazję (nawet dzienną), o nie! P. S. Kropki są granatowe, jakby ktoś pytał. Przesadzasz z tą nauką chodzenia. Gdybym nie miał tyle par ile mam, to zdecydowanie częściej bym nosił moje. Na pewno błąd który popełniłeś to założyłeś do nich te cudaczne skarpety - już same buty są specyficzne, a takim skarpetami sprawiasz że Twoja dolna część ciała wygląda jak od klauna. Załóż stonowane spodnie i skarpety, a buty obronią się same. 4 7 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 @Karol G. to są przepiękne buty. Niestety moje sprzedałem, gdyż mam identyczną kombinację (skóra zamsz) od Herringa w postaci monków. Zgadzam się z Krzysiek_W, że dobrze jest połączyć to z bardziej stonowaną górą i wygląda to rewelacyjnie. Odwagi! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 3 13 Cytuj
Tomasz T Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 16 godzin temu, Tanatos70 napisał: I znowu ja - w kolejce po "najlepsze naturalne lody w mieście". C & J i... inne: http://wroclawskiejedzenie.pl/2018/04/12/cala-prawda-o-lodach-naturalnych-jak-oszukuja-nas-lodziarnie/ Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Crockett Jones na brudnym spacerze w terenie. 5 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Gaziano & Girling w museum calf znalezione w firmowym show room na Savile Row w Londynie. Jednak 12UK G&G w tęgości F pasuje dużo lepiej od regularnej tęgości E. 4 7 Cytuj
Beny23 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 On 4/13/2018 at 8:03 AM, Zajac Poziomka said: Nie nazwałbym tego krytyką, bo uważam że to są bardzo fajne buty. Po prostu ja raczej bym ich nie nosił, kwestia osobistych preferencji - wolę trochę "prostsze" modele Zresztą chyba widać to po zdjęciach które wrzucam w tym wątku. PS. Zdradzisz czym robisz zdjęcia? Mój Iphone SE raczej nie ma szans zrobić zdjęć takiej jakości, nawet w dobrym świetle (robię zdjęcia na ogół rano, przed pracą kiedy światło jest takie sobie). Powoli zaczynam się zastanawiać nad zmianą telefonu i chętnie wybrałbym jakiś z dobrym aparatem. Polecam iPhone X. Są bardzo delikatne bo szklane z przodu i z tylu ale zdjęcia robią przepiękne. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 6 6 Cytuj
BlackEye Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Nigdy nie posiadałem tego typu butów, powiedzcie jak wygląda sprawa wygody? Dodam, że na co dzień chodzę raczej w butach typu sneakers. Cytuj
jarecki Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 To moje pierwsze takie buty i też miałem obawę o wygodę. Ale po kilku pierwszych próbach i obtarciach muszę stwierdzić, że jest całkiem wygodnie. Berwicki te są dosyć sztywne i ciasno opinają stopę ale nie uciskają, i mogę polecić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi