Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Zajac Poziomka nie odebrałem tego jako krytki, stąd cudzysłów. Wolny zawód pozwala mi na troszkę luźniejszy dress code i wiecej nonszalancji w zakresie obuwia.

Twoje buty też są genialne- strasznie zazdroszczę lotników Vassa i Meerminów a’la John Lobb.

Zdjęcia robione iphonem 7 a od jakiegos czasu X w trybie portretu podczas porannej przerwy na kawe, czy to w drodze do pracy na stacji albo już w kancelarii.

@Blondas muszę nabrać większej odwagi i poprawić kilka niedoskonałosci. Niemniej jednak coś zaprezentuje.

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 1
  • Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kupiłem buty z marzeń sprzed lat...

Na żywo wystraszyłem się ich nieco i chciałem je sprzedać.

... nikt nie chciał kupić :-P

Pozostało więc przypomnieć sobie, że te buty były kiedyś moim marzeniem i nauczyć się w nich chodzić.

Nie zawsze i nie koniecznie w parze z tymi skarpetami.

Muszę przyznać, że wymaga to odwagi. Nie są to buty na każdą okazję (nawet dzienną), o nie!

herring.jpg

P. S. Kropki są granatowe, jakby ktoś pytał.

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
On 4/13/2018 at 8:03 AM, Zajac Poziomka said:

Nie nazwałbym tego krytyką, bo uważam że to są bardzo fajne buty. Po prostu ja raczej bym ich nie nosił, kwestia osobistych preferencji - wolę trochę "prostsze" modele :) Zresztą chyba widać to po zdjęciach które wrzucam w tym wątku. 

PS. Zdradzisz czym robisz zdjęcia? Mój Iphone SE raczej nie ma szans zrobić zdjęć takiej jakości, nawet w dobrym świetle (robię zdjęcia na ogół rano, przed pracą kiedy światło jest takie sobie). Powoli zaczynam się zastanawiać nad zmianą telefonu i chętnie wybrałbym jakiś z dobrym aparatem.

Polecam iPhone X. Są bardzo delikatne bo szklane z przodu i z tylu ale zdjęcia robią przepiękne.

• Like 1
Opublikowano

To moje pierwsze takie buty i też miałem obawę o wygodę. Ale po kilku pierwszych próbach i obtarciach muszę stwierdzić, że jest całkiem wygodnie. Berwicki te są dosyć sztywne i ciasno opinają stopę ale nie uciskają, i mogę polecić.