Jamjest Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Vass wita Was kolejny raz;) Taki ze mnie poeta, że nie czuję jak rymuję. Aha - rozwarcie wynika z niechlujstwa, lenistwa oraz mięśnia piwnego - jak się zegnę i dociągnę to jest dużo lepiej 8 Cytuj
Wuj Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Dnia 4.02.2017 o 20:15, Tanatos70 napisał: Prawie nogi połamałem, jak próbowałem kota w kadr złapać biegając wokół domu na oblodzonej kostce. No i głupie bydlę wygrało : @Tanatos70 - jakie to buty? 2 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Godzinę temu, Wuj napisał: @Tanatos70 - jakie to buty? meermin "łyski" cordovan (edit: chyba jednak w koniaku. Kto by się tam w tych kolorowych "rudych wódach na myszach" połapał) Edytowane 6 Lutego 2017 przez Tanatos70 Cytuj
Wodzu Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 3 godziny temu, Jamjest napisał: Vass wita Was kolejny raz;) Taki ze mnie poeta, że nie czuję jak rymuję. Aha - rozwarcie wynika z niechlujstwa, lenistwa oraz mięśnia piwnego - jak się zegnę i dociągnę to jest dużo lepiej Jeśli takie rozwarcie potrafisz dociągnąć do "dużo lepiej", to teraz Twoje podbicie ma chyba siniaki od obijania się o "sufit" buta, tyle tam luzu. Cytuj
Jamjest Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Haha rozwarcie sam rozwarłem bardziej przy zakładaniu;) Prawidłowo zawiązany but ma ok 1 cm w najszerszym miejscu rozwarcia i bez ucisku. Wydarzyło się coś gorszego - w czasie spaceru przyłożyłem w coś na tyle mocno, że naruszyłem lico na nosku zapaćkałem to jakoś ale jest niefajnie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 6 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Kiedy upuścisz sobie na stopę zabawkę swoich zstępnych i masz duży palec o połowę większy, doceniasz jeszcze bardziej konserwatywne kopyto (Shoepassion) 23 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 7 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Ładne buty... ( Yanko ) 21 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. faber Opublikowano 7 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 z mistrzem drugiego planu 14 Cytuj
dziko Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Z cyklu "znaleziona na Yooxie" - zupełnie nieznana marka Gianfraco Lattanzi (oczywiście nie mylić z Silvano Lattanzi) robiąca w dużej mierze buty modowe, ale i takie rodzynki się trafiają, Blake Rapid (chyba), bardzo gruba skóra, ładne wykończenie, IMHO poziom ca Carlos Santos. W przecenie i promocji za 117 euro. Tylko podeszwa skórzana po całości (obcas też), coś tam trzeba będzie podzelować aby przeżyć. 9 Cytuj
Andells Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Branchini - krokodyl, przy kolejnym wyjściu zrobię ładniejsze zdjęcia 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 7 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Dawno nie widziane tweedowe "czeneje" na antypoślizgowym commando. W nich jestem w stanie, choć z trudem, dogonić kota na lodzie : 25 Cytuj
Piotrwawa Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 13 godzin temu, Andells napisał: Branchini - krokodyl, przy kolejnym wyjściu zrobię ładniejsze zdjęcia Czy to aby na pewno krokodyl? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 8 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Crockett & Jones Northcote 1 29 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 8 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Wygląda na to, że buty zmieniam częściej niż spodnie : 17 Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 @Aron - buty petarda ! Na takie choruje... Możesz zdradzić źródło pochodzenia (sklep)? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 8 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 (Jan Kielman) 23 Cytuj
Aron Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 @Bartek 00, kupiłem je w Emanuel Berg. Sklep sprowadził je z Anglii. Cytuj
Andells Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 W dniu 8.02.2017 o 09:40, Piotrwawa napisał: Cytuj
Piotrwawa Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Dnia 7.02.2017 o 20:08, Andells napisał: Branchini - krokodyl, przy kolejnym wyjściu zrobię ładniejsze zdjęcia Czy to aby na pewno krokodyl? 12 minut temu, Andells napisał: na 100% . Branchini nie ma kajmana (ktory wygląda zdecydowanie inaczej) a aligator wygladal (porownywalem) delikatnie inaczej, ten tutaj to krokodyl To rzeczywiście ciekawy. Dzięki za wyjasnienie Cytuj
Jamjest Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 13 minut temu, Andells napisał: na 100% . Branchini nie ma kajmana (ktory wygląda zdecydowanie inaczej) a aligator wygladal (porownywalem) delikatnie inaczej, ten tutaj to krokodyl Kokodryl czy nie kokodryl - czekamy na lepsze zdjęcia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi