Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vass wita Was kolejny raz;) Taki ze mnie poeta, że nie czuję jak rymuję. Aha - rozwarcie wynika z niechlujstwa, lenistwa oraz mięśnia piwnego - jak się zegnę i dociągnę to jest dużo lepiej ;) 

vass lico.jpg

• Oceniam pozytywnie 8
  • Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 godziny temu, Jamjest napisał:

Vass wita Was kolejny raz;) Taki ze mnie poeta, że nie czuję jak rymuję. Aha - rozwarcie wynika z niechlujstwa, lenistwa oraz mięśnia piwnego - jak się zegnę i dociągnę to jest dużo lepiej ;) 

Jeśli takie rozwarcie potrafisz dociągnąć do "dużo lepiej", to teraz Twoje podbicie ma chyba siniaki od obijania się o "sufit" buta, tyle tam luzu. ;)

Opublikowano

Haha rozwarcie sam rozwarłem bardziej przy zakładaniu;) Prawidłowo zawiązany but ma ok 1 cm w najszerszym miejscu rozwarcia i bez ucisku. Wydarzyło się coś gorszego - w czasie spaceru przyłożyłem w coś na tyle mocno, że naruszyłem lico na nosku :( zapaćkałem to jakoś ale jest niefajnie. 

Opublikowano

20170207_165427.jpgZ cyklu "znaleziona na Yooxie" - zupełnie nieznana marka Gianfraco Lattanzi (oczywiście nie mylić z Silvano Lattanzi) robiąca w dużej mierze buty modowe, ale i takie rodzynki się trafiają, Blake Rapid (chyba), bardzo gruba skóra, ładne wykończenie, IMHO poziom ca Carlos Santos. W przecenie i promocji za 117 euro. Tylko podeszwa skórzana po całości (obcas też), coś tam trzeba będzie podzelować aby przeżyć.

• Oceniam pozytywnie 9
Opublikowano
Dnia 7.02.2017 o 20:08, Andells napisał:

Branchini - krokodyl, przy kolejnym wyjściu zrobię ładniejsze zdjęcia

IMG_2500.JPG

Czy to aby na pewno krokodyl? 

12 minut temu, Andells napisał:

na 100% . Branchini nie ma kajmana (ktory wygląda zdecydowanie inaczej) a aligator wygladal (porownywalem) delikatnie inaczej, ten tutaj to krokodyl

To rzeczywiście ciekawy. Dzięki za wyjasnienie

Opublikowano
13 minut temu, Andells napisał:

na 100% . Branchini nie ma kajmana (ktory wygląda zdecydowanie inaczej) a aligator wygladal (porownywalem) delikatnie inaczej, ten tutaj to krokodyl

Kokodryl czy nie kokodryl - czekamy na lepsze zdjęcia ;-)