Hargin Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Włochate te Cheaneye. Nie będziesz ich przycinał/golił? Zapuszcza Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Obawiam się, że Pan od kontroli jakości w Cheaney nie zwrócił uwagi na prawy but, na kt "włos"na najjaśnijszym zamszu jest troszkę dłuższy. Pewnie trzeba go przyciąć Cytuj
uke Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Barber Shop będzie idealny Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Barber Shop będzie idealny lepszy będzie golibroda Cytuj
Wodzu Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A u mnie rude Cheaney zawitały dzisiaj... 2 Cytuj
michau Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Spodnie na szelki pracują podczas pochylania się do przodu i podchodzą do góry. Ogólnie wysokość spodni z manszetem to dokładnie poziom butów. Szerokość w manszecie to ok 20cm, ale mam ponad 190 cm wiec wydają się zwężane. Wszystko to kwestia sylwetki, wzrostu i proporcji, same miary, jak i zdjęcia detali niewiele mówią o wyglądzie całości. Podoba się jak całość wygląda. Mam wrażenie że spodnie zaprasowane w kant, a z manszetem zwłaszcza, lepiej prezentują się w takiej długości tj. bez żadnego załamania. Spodnie bez kanta chyba trzeba bardziej zwężać, bo inaczej dziwnie pracują, 'majtają się'. Takie mam wrażenia ze swoimi pierwszymi tak mocno skróconymi, na 'włoski' sposób, spodniami. Cytuj
michau Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Drażnicie mnie tymi tassel loafers'ami... Właśnie na takie poluję Cytuj
JDC Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Scarosso 20150423_154754.jpg Jak sprawuje się podeszwa w Scarosso? Zelowałeś? Drażnicie mnie tymi tassel loafers'ami... Właśnie na takie poluję Zajrzyj na klasycznebuty.pl. Te same gordony ale w wersji beżowej są w przecenie. Cytuj
Franz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jak sprawuje się podeszwa w Scarosso? Zelowałeś? Nie zelowałem, ale też nie chodzę w nich często więc póki co jest ok. W ogóle jestem z nich zadowolony bo są wygodne. Cytuj
JDC Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie zelowałem, ale też nie chodzę w nich często więc póki co jest ok. W ogóle jestem z nich zadowolony bo są wygodne. Żałuję, że nie zdecydowałem się na ich monki, bo jeszcze niedawno były w przecenie Ja moje gordony mam jakiś rok i używam dosyć często kiedy pogoda pozwala i widzę, że nadszedł czas zelowania, bo na czubkach już przecieram nici. Cytuj
marcin_old Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jako, że te Bexleye mają ponad rok, to niedługo pewnie coś o nich napiszę więcej. 3 Cytuj
Halius Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Moje pierwsze buty GYW 1 Cytuj
Aron Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Scarosso 20150423_154754.jpg Czy możesz coś powiedzieć o rozmiarówce? Jest standardowa, czy musiałeś brać mniejsze/większe od innych Twoich butów? Cytuj
Marcin_L Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Świetnie to wygląda. Co to za zestaw? Tak spodnie jak i buty? Cytuj
blekit Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzięki Spodnie to letni garnitur SS Madison, a buty to lotniki Cheaney Berkeley. Cytuj
Franz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Czy możesz coś powiedzieć o rozmiarówce? Jest standardowa, czy musiałeś brać mniejsze/większe od innych Twoich butów? Nosze 8 i te tez sa w takim rozmiarze ale gdybym zamawial teraz to zamowilbym 7.5 Cytuj
uke Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Lepszy efekt byłby gdybyś zrobił zdjęcie na bardziej kontrastowym tle - tak wszystko wyszło jakieś poszarzałe i przykurzone. Cytuj
Koval Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Krzysiek, pokaż teczkę! (dobrze widzę, że to canvas ze skórzanymi obszyciami?) Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Uke, to już innym razem Kowal, tak, to canvas że skórą, Oscar Jacobson Przepraszam za skręcenie karku, ale nie umiem w moim telefonie tego zmienić 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi