Szego Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Manolo Blahnik, Manolo Blahnik... Nie bardzo rozumiem Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Patynowane monki na żywca 3 Cytuj
perpetual Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Patynowane monki na żywca świetne ! zapewne w promieniach słońca wyglądają jeszcze lepiej, bo większa paleta barw się rysuje Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Na mnie buty Asi zrobily dobre wrazenie! Fajna stylizacja! Gratuluje pomyslu Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 świetne ! zapewne w promieniach słońca wyglądają jeszcze lepiej, bo większa paleta barw się rysuje Dzięki, kiedyś muszę zafundować im sesję do Twojego tematu Cytuj
saphir.pl Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Patynowane monki na żywca Dopiero na zewnątrz i w zestawieniu z określoną stylizacją patyny pokazują swoją optymalną moc Świetne! Cytuj
Smamaj Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 "Car shoe" rok temu dorwałem po sezonie w redford&grant. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 nie czesto widac Sandersy na Polskich nogach! Cytuj
damiance Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 dzisiaj buty do tego zestawu: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dziś-na-sobie/?p=136350 1 Cytuj
Wodzu Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2014 Koniakowe boaty (niestety, ale słaby aparat i nieciekawie padające światło zabiły cały urok koloru skóry): Cytuj
Awopiotr Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 Wyprzedaże w pełni. Massimo. Zakup impulsywny. Nie do końca komfortowe - wewnątrz częściowo jakieś tworzywo, ale kolor i kopyto urzekły mnie po prostu;-) Cytuj
szewc24 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 Buty niczego sobie, gdyby nie ta nieszczęsna przekombinowana podeszwa (od spodu) ... Cytuj
pirat Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2014 Wyprzedaże w pełni. Massimo. Zakup impulsywny. Nie do końca komfortowe - wewnątrz częściowo jakieś tworzywo, ale kolor i kopyto urzekły mnie po prostu;-) A który kolor? Bo na nosku jest inny niż dalej? Poza tym ten na nosku wygląda słabo, niestety, jakby brudny (choć to może mój monitor) Buty niczego sobie, gdyby nie ta nieszczęsna przekombinowana podeszwa (od spodu) ... Od spodu, powiadasz? Dasz mi telefon do swojego dealera? Cytuj
szewc24 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2014 Od spodu, powiadasz? Dasz mi telefon do swojego dealera? Najpierw zobacz podeszwę od spodu i co się z nią dzieje po kilku przejściach, a dopiero potem pytaj o dealera, może Ci już nie być potrzebny Cytuj
pirat Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2014 Hmm to w takim razie proszę oświeć mnie jak na tym zdjęciu wygląda podeszwa od spodu? 1 Cytuj
szewc24 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2014 Hmm to w takim razie proszę oświeć mnie jak na tym zdjęciu wygląda podeszwa od spodu? Pisałem post w nocy, więc już nie miałem czasu zrobić fotek, może zrobię to po południu. Podeszwa, to połączenie spodów dainite ze skórą - bardzo złe połączenie. Po kilku przejściach, kiedy przetrą się szwy z przodu, spody zaczynają się całkiem rozwarstwiać. Poza tym, jak trafisz na deszcz, to masz gwarantowaną poduszkę wodną pod stopą. Normalne skórzane spody, nawet po przetarciu się szwów, w większości przypadków długo jeszcze zachowują spójność. Cytuj
pirat Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2014 Ok, rozumiem, że rozmawiamy o butach kolegi ze zdjęcia (ewentualnie masz identyczne)? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi