flozbi Napisano 29 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2020 @Jacek.Monki Patine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 29 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2020 @flozbi zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 30 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2020 16 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 3 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 Kukliński & Kukliński - ten zestaw zasługuje na o wiele lepsze zdjęcia. 28 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 3 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 4 godziny temu, Wodzu napisał: Kukliński & Kukliński - ten zestaw zasługuje na o wiele lepsze zdjęcia. Napisałbyś coś więcej o tym zestawie. Co od kogo. Koszula- dla mnie idealny kent długie wyłogi i odpowiedni rozstaw. Krawat pewnie z jedwabiu macclesfield, obowiązkowo z łezką☺. Marynarka z flaneli wygląda lepiej niż na manekinie. I chyba ciemno szare spodnie z tego samego materiału co marynarka? Idealnie w kant. Świetny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 Godzinę temu, kamilp napisał: Napisałbyś coś więcej o tym zestawie. Co od kogo. Koszula- dla mnie idealny kent długie wyłogi i odpowiedni rozstaw. Krawat pewnie z jedwabiu macclesfield, obowiązkowo z łezką☺. Marynarka z flaneli wygląda lepiej niż na manekinie. I chyba ciemno szare spodnie z tego samego materiału co marynarka? Idealnie w kant. Świetny zestaw. Dzięki! Koszula Luxire, kołnierzyk zmodyfikowany przeze mnie (szczegóły znajdziesz w dedykowanym wątku dot. tej marki tu na forum). Krawat nieistniejącej już Embassy of Elegance z wełny challis, jeden z moich ulubionych. Marynarka jest z donegal tweerdu, a spodnie z wełnianego cavalry twillu (kolor to chyba taki typowy charcoal). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2020 Z tygodnia cast away 27 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 9 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 7-fold z grenadyny... Z perspektywy czasu mój jedyny nietrafiony zakup w EoE. Szkoda, bo sam kolor i wykonanie jak zwykle rewelacyjne - ale węzłem pewnie mógłbym wbijać gwoździe * Andells * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko X The Shine 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 10 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 Jeszcze tylko maseczka, dycha na tacę i może mnie wpuszczą do kościoła. Odebrany one piece collar ładnie się układa: 24 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 @phantom gdzie zamówiłeś koszulę? Bardzo ładny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 1 godzinę temu, Pawcio napisał: @phantom gdzie zamówiłeś koszulę? Bardzo ładny zestaw. Dzięki🙂 to Profuomo Sky Blue, po miesiącu od zamówienia (wysyłka, skrócenie rękawów u krawcowej) w końcu można było ją założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 Bardzo ładna koszula. Kołnierz układa się znakomicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 11 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2020 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2020 W dniu 10.05.2020 o 13:46, phantom napisał: Jeszcze tylko maseczka, dycha na tacę i może mnie wpuszczą do kościoła. Odebrany one piece collar ładnie się układa: Solaro ❤️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2020 @phantom przeprowadziłeś się do Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 7 godzin temu, mosze napisał: @phantom przeprowadziłeś się do Poznania? Nie, dlaczego? W Poznaniu dają dychę na tacę? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 13 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 SuSu x2, Zegna 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 Fajna marynarka i koszula. A krawat... umówmy się, że go nie ma. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 13 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 W dniu 12.05.2020 o 06:41, phantom napisał: Nie, dlaczego? W Poznaniu dają dychę na tacę? Ale korci. + Ten krawat wyżej jest okropny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 14 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2020 Ten krawat wyżej jest okropny.Ale idea kontrastu słuszna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 14 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2020 Z początku marca. * Polkap * Dawid Kukliński * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * TLB Mallorca 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 14 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2020 Najfajniejszy nabytek z ostatniego outletu SuSu, marynarka POW. 16 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 15 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2020 W dniu 14.05.2020 o 09:45, blekit napisał: Z początku marca. Pokaż ukrytą zawartość * Polkap * Dawid Kukliński * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * TLB Mallorca Śledzę cię od dosyć dawna i czasami zastanawiałem się dlaczego ktoś kto bardzo dobrze wygląda w marynarkach i garniturach z wieszaka bierze się za krawiectwo miarowe. Chyba po raz pierwszy (może drugi😉) mogę napisać (choć jestem kompletnym laikiem), że twój garnitur jest bespoke i wygląda jak bespoke. Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi